Mamici de septembrie - octombrie 2005 (25)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monicafrosa spune:

Salutare, -utelor,

Samila, cand am avut prima intalnire cu nutritionista, m-a intrebat despre ce beau; mi-a spus ca pot bea o cafea, maxim doua pe zi, ceea ce nu fac, oricum; rareori beau o cafea; cat despre ceai, i-am zis ca beau tisane, dar fara cofeina, si mi-a zis ca e OK. Ceaiul verde m-a sfatuit sa nu-l beau, dar cum eu nu sunt consumatoare de asa ceva, nu m-a interesat sa aflu de ce. Pot sa o intreb la urmatoarea intalnire, daca vrei.
Ioana, procesul de emigrare in Canada (Quebec) dureaza maximum un an si jumatate. Pentru partea engleza, dublu. Avantajul este ca poti aplica pentru partea franceza si apoi, cand ai viza pe pasaport, poti sa pleci oriunde in Canada. E putin mai frig aici decat in Ro, dar te adaptezi, iar vara poti sa te scalzi cat vrei in piscina. Daca te intereseaza mai multe, zi-mi.

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mysweetest spune:

Am aparut si eu mai tarziu ca nu am avut net pana acum ...am mancat cam mutl luni in vizita la nasi si astazi am cam avut ceva probleme ..ma simteam tare umflata iar acum beau ceai si mananc doar cozonac..sper sa nu imi faca rau.Asta noapte m-am cam chinuit sa dorm din cauza modificarilor de program de zilele acestea iar bb a tot miscat dar miscari mult mai ample si suturi in burta si in spate undeva..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samila spune:

Monicaesti o dulce. Te rog sa o intrebi ca eu am pofta nebuna de ceai verde si trebuie sa recunosc ca am baut intr-o zi.Intrebi te rog si de Ice tea? De cafea am citit, mie mi s-a taiat pofta de cafea brusc,cand am ramas insarcinata.E adevarat ca nu beam mai mult de una pe zi. Mii de multumiri.

Fetele din America am promis ca o scriu de medicul pediatru. Am sunat saptamana trecuta. Doctorita mi-a recomandat doi din 2 asociatii diferite care au cabinetele aproape de unde stam. Am sunat la primul care m-a intrebat daca cineva din familie a fost inscris la ei... cum nimeni nu a fost ...raspunsul a fost ca nu i-a clieti noi. Am ramas paff (mai ales ca nasc in septembrie si era abia aprilie cand am sunat).
Asa ca am trecut la al doilea care a zis ca ia clienti noi si asta a fost tot.Culmea e, ca asociatia asta de medici e cotata ca prima in topul asociatilor de pediatri. Nici macar numele nu ni l-a cerut. Ne-a spus ca atunci cand trimitem actele la spital(pre-admission form) sa trecem in fisa aceia numele lui. Si noi le trimisesem fara sa trecem medicul pediatru ca trebuiau trimise pana in luna 5. Asa ca ne-am dus frumusel la spital si acolo ne-am trecut medicul pe cartonasul care trebuie sa il am la mine cand ma duc sa nasc (se cheama beautiful Beginnings card) si ne-au zis ca daca il avem trecut pe card e suficient.(eu ma gandeam ca o sa completeze ei in fisa trimisa de noi)
Si asta a fost tot in cazul nostru.
Sper ca nu v-am plictisit prea tare cu povestile...

pupici

Mergi la inceput

'neatza ,
te inteleg Ioana ..si eu de vreo 2 nopti nu dorm din cauza ca a fost la mine soacra in vizita si m-a enervat si am fost cam agitata inclusiv bb .
Oricum la mine nu indrazneste sa zica ca se muta cu noi ..nici nu o primesc ..oricum locuim in acelasi oras si ne vedem cand la Craciun cand la Paste dar pur si simplu ma scoate din sarite si ma enerveaza chiar si simpla ei prezenta .
Incearca sa nu o mai bagi in seama ca nu merita sa o stresezi pe Miruna aiurea.
luna a 6 a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

mysweetest Socrosenia mea sta in Galati, ne vedem de obicei la 3 luni, dar acum a apucat-o vizitatul mai des. Daca vrea sa stea cu mine dupa nastere oricum o sa gasim o posibilitate sa-i aratam usa dupa citeva zile. Eu sper ca o sa o sperie gindul ca o sa emigram, si o sa se mai calmeze cu "sfaturile pretioase" si "vizitele de lucru". Se apucase deja sa comenteze ca apa in care face baie copilu' tre sa aiba 28 de grade, temperatura in camera 24 (si bb nici nu e nascut, va dati seama cum o sa faca cind se naste).

samila, monica va multumesc pentru sfaturi. O sa ma documentez si pe net, oricum e bine sa stiu ca cineva a mai trecut prin asta si pot sa intreb kestii.

Ioana

Mergi la inceput

Alinam astazi sper sa ajung la magazinul pentru burtici si iti spun ce am gasit.
Ioana...deci tot din Galati...
Da stiu cum e cu soacrele astea ... se pricep la dat instructiuni ...la mine au inceput sa faca prognosticuri asupra sexului copilului si ma scot din sarite ca si asa nu ii intereseaza decat sa se laude ca au nepot(nepoata).
La mine incepusera sa viseze ca merge la scoala si tot d-astea iar eu abia astept sa ma vad ajunsa cu bine in septembrie sau pe aproape.
Samila stiam ca ceaiul verde nu e indicat in timpul sarcinii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Ioana , mersic de rezultate se pare ca sint ok... cit cu profilul m-am uitat de inspe ori unde imi pot adauga PM si tot nu vad... deh un pic chioara , poate ma ajutati voi sa imi spuneti de unde.

Jadi
17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

Ioana si Mesweetest fericitelor eu vreau nu vreau trebuie sa imi vad socroshenia cel putin odata pe saptamana, fara sa mai pun la socoteala ca isi suna odorul in fiecare dimineata ..... cand nu sunt eu acasa bineinteles, daca intr-o duminika nu am ajuns la ea pe la ora obisnuita cand am ajuns spre seara stiti ce a spus ... ca se pregatea sa vina ea la noi sa mor nu alta .... si zau daca m-ar deranja daca nu ar fi rea si cu limba foarte ascutita .... deh nu m-am gandit ca daca iau "boul" iau si toata caruta ....
alina19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

jadi, am gasit www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=47272&whichpage=2" target="_blank">aici un subiect unde userii se pling ca nu le-a aparut optiunea de PM, si se pare ca ADMIN-ul ia masuri. Scrie si tu acolo un mesaj, poate se repara si la tine.

alina, parca si tu erai din GL. N-am nimic cu galatenii, prietenii nostri cei mai buni sint de acolo, nasii de acolo, viitorii fini de acolo, DAR am multe exemple de socrosenii de top galatzene.
Stiu ca nu e frumos sa ma bucur de raul altuia, dar parca ma simt mai linistita cind vad ca nu sint singura care trece prin asa ceva. Fetelor, daca gasiti solutii miraculoase in lupta cu soacrele, impartasiti-le.

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Hristos a Inviat! M-am trezit si eu din chefuri in sfarsit!!!
Vad ca vorbiti despre soacre, ia nu le mai bagati atat in seama, negociati cu "jumatatea" sa le mai puna la punct. Si a mea soacra a fost de-a dreptul revoltata cand i-am zis ca am de gand sa ma intorc la serviciu dupa 6 luni si sa las bebele cu femeia care ne face curat (o transform in bona). Ea se asteapta sa se mute ea la noi, sa o luam peste tot, mi-a zis deja ca vine in vacanta cu noi ca sa stea cu copilul cat iesim noi la plaja si alte aberatii din astea. Pai cum? O vacanta cu soacra? Cine nu si-ar dori? In fine, ma gandesc mai putin la asta acum, lasa ca o pun eu la punct.

In rest, vreau sa va intreb, va mananca burta? Eu nu mai pot, parca am purici pe mine tot timpul, ma scarpin pana la inrosesc, am zis ca o fi de la ciorapi, am venit in pantaloni, fara ciorapi, tot asa...
Cat despre insomii,nu am inca, dar nici nu mai pot dormi cum dormeam in primele luni. Vineri seara am programare si eu la Ama Medical la eco ala 4D. Tare sunt curioasa daca merita toate laudele auzite.

Mergi la inceput