Mamici de septembrie - octombrie 2005 (25)
Raspunsuri - Pagina 8
jadi spune:
Felicitari Vero pentru primele miscari!
Eu ma gindesc ca nu voi simti prea curind... oricum ce este la mine in burta din cauza matelor ma face sa cred ca nu voi deosebi care e bb care e mat in miscare, hehe...
Jadi
17+
nicole74 spune:
Felicitari celor ce au aflat culoarea caruciorului si celor cu analize bune!
Voiam sa va intreb daca in trim.II nu trebuie repetate analizele din primul trimestru sau ce analize se fac in trim.II in afara de triplu test si eco morfologica.
Pupici
Nicole 22 saptamani
sofia_misicu spune:
Hristos a inviat!!!
Cum ati petrecut pastele acesta? Eu am avut vizite peste vizite pana cand am picat de oboseala. Oricum mai aveam nevoie de cateva zile libere.
Am o rugaminte MARE. Am luat azi rezultatele de la listeria si scrie 1/160 si atat. E normal? e rau, e bine, ca la Romar nu mi-au zis...
PLS! Ajutor!!!
Multumesc
natydea spune:
Hristos a inviat! dragele mele viitoare mamici
Eu am petrecut pastele acasa, de fapt am avut invitati:mama, sora, cumnatul, nepotii si socrii. Asa ca am avut treaba de facut dar cu ajutorul sotului am terminat in timp util. Luni am fost la padure si seara ne-am odihnit pentru a incepe lucrul asa cum trebuie. Numai ca eu i-ar am avut insomnii si m-am foit toata noaptea. Voua vi se intampla sa nu puteti dormi?
De cateva zile am simtit si eu bebeul miscand din nou si sunt foarte fericita! Joi ma duc la control si de abia astept sa vedem ce spune dr.
Va pup pe toate, Dea 17+
Ioana75 spune:
sofia, rezultatul de 1/160 este echivoc: mai putin era negativ, mai mult era pozitiv
. Se recomanda de obicei repetarea analizei la alt laborator. Acum ca m-am pus si eu in tema, iti recomand sa refaci la Medsana, costa 850.000 si ai rezultatul in 3 saptamini, dar ei o sa-ti dea rezultat sigur: alba sau neagra. Bafta
.
Dea, se zice ca insomniile se accentueaza pe masura ce inaintam in sarcina, deci sa nu ne asteptam la mai bine
. Eu dorm binisor, dar am niste dungi sub oki pe care nu le aveam pina acum
.
Ioana
cge spune:
Pai, cu insomniile asa este.
Vor fi din ce mai dese de acum incolo. Dar nu-i rau ne obisnuim cu programul de mamica
In rest, si eu ma duc vineri la control si sunt tare emotionata.
Doctorita mi-a dat voie sa il iau si pe Victor sa isi vada fratiorul sau fratioara.
Sa vedeti ce mi-a spus ca atunci cand era la bunici i se facuse asa un dor de bebe din burtica de la mine.
Si din seria "Copii bucuresteni" a mirosit menta in gradina, si a zis ca miroase a "Colgate".
Cristina
samila spune:
Hristos a inviat!
Fetelor avem voie sa bem ceai verde?
Si eu am fost in vizita la maternitate si de saptamana viitoare incepem un curs pt proaspetii parinti (ca daca tot o sa fim singuri macar sa stim ce trebuie sa facem cu bebicu).
Conditiile sunt foarte bune deoarece si serviciile costa, cum s-ar zice sunt bani de unde sa se faca.Daca ma gandesc bine cat platim asigurarea atat noi cat si compania la care lucram, ar fi anormal sa fie altfel.
Sunt convinsa ca si in Romania daca ar exista banii s-ar crea conditii foarte bune in maternitati. Sistemul medical inca nu e pus la punct dar nu se pot face toate in scurt timp.
M-a mancat mana sa imi spun si eu pararea.
Sa aveti o saptamana excelenta.
va pupic
Ioana75 spune:
samila, si noi pompam bani in sistemul medical, si angajatorii la fel, numai ca banii astia ajung in cu totul alte parti (parerea mea
). Sa se mai curete tara de coruptie si o sa se vada si la noi ceva-ceva...
PS: cine poate sa-mi dea sfaturi concrete despre emigrare (nu conteaza tara) o astept cu un PM
. Mi-a scos peri albi soacra-mea zilele astea, am plins ieri de a protestat si Miruna. Si cum m-a anuntat ca dupa ce iese la pensie vine sa stea la noi, eu trebuie sa ma pregatesc din timp, sa am actele de emigrare aprobate

Ioana
samila spune:
De ceai verde nu spune nimeni nimic? Daca stiti ceva, please, astept informatiile voastre!!!
Multumesc.
Ioana stiu ca sin Ro se pompeaza bani in sanatate (am cotizat vreo 8 ani) dar e procent mic fata de aici si e adevarat ca s-ar putea ca banii aceia sa nu ajunga unde trebuie , asta chiar ca e pacat.
Cu toate ca avem asigurare bunicica, PPO, tot mai platesc de fiecare data cate ceva ca nu acopera asigurarea, asta pe langa ce platesc lunar si nasterea nu e acoperita total, cred ca eu voi plati inca 1000$ pe putin.
Acum cu platile difera de la asigurare la asiguarea depinde de care ai.Cunosc persoane care au platit 3000$ pt nastere si altele o suma de 500$.
Legat de emigrare
eu am trait 3 ani si jumatate in Germania si de 7 luni sunt in state.In Germania am mers cu programul de greencard pt informaticieni (acesta e de 5 ani dupa care primesti rezidenta permanenta), aici am venit cu viza L (e de 3 ani, intre timp se aplica pt greencard si primesti rezidenta permanenta) . Se gasesc tot felul de solutii. Daca pot sa te ajut cu ceva cu placere.
pupici
Ioana75 spune:
Vreau sa rectific un cuvint din mesajul anterior: in loc de "soacra" cititi "socroshenie"
.
jadi, tu nu ai optiunea de mesaj privat (nu apare pe bara ta de optiuni). Cred ca trebuie sa intri la "Profil personal" si sa bifezi ca esti de acord sa primesti PM.
Estriol - nu am valorile decit din saptamina 18
AFP - sapt. 13-15: 10,7 - 49,6
- sapt. 16-18: 13,2 - 76,8
Beta hCG - 10.000 - 95.000
Ioana