Mamici de septembrie - octombrie 2005 (25)
Raspunsuri - Pagina 7
kristinutza spune:
frumoasa a fost sarbatoarea asta...
dar s-a cam terminat. incep iar cu servici si griji si ganduri... noroc ca am o mica minune de care stiu sa ma bucur...
cristina 18+
Ioana75 spune:
Neata fetelor
.
Am reusit sa recuperez din lista de la servici
lui LiaMia si
noua, diana_n. Mai avem un baietel "neinregistrat", rog viitoarea mamica sa ne anunte din nou
.
Ioana
jadi spune:
Neata fetelor si Hristos a inviat!
Am revenit la servici cu forte noi, 2 kilograme in plus si o burtica pe masura (hehe, se vede).
Am luat si eu rezultatele de la triplu test si se pare ca sint ok..
Jadi
17 +
Ioana75 spune:
jadi, felicitari pentru rezultatele bune
. Eu am vrut sa-ti raspund ieri, dar ia mesajul privat de unde nu-i (a disparut ca si subiectul nostru
). Si nu mai stiam pentru ce saptamina iti trebuia ... N-a fost cu intentie
.
oana, mai povesteste de conditiile din State, sa vezi cum o sa se inmulteasca jucatorii
la Loteria Vizelor
. Ma bucur sincer ca ai conditii civilizate in maternitate, poate ajungem si noi peste ... 20-30 de ani asa, sa nasca fiica-mea in conditii decente
.
Ioana, 22
cge spune:
Buna
!
Si eu am fost plecata la parinti, bunici, matuse, socrii s.a.m.d
Am mancat peste tot de m-am spart, mi-e si frica sa ma cantaresc.
In rest, ne-am adus copilu' acasa si incercam sa ne intram in ritm.
Hristos a inviat si numai bine la toata lumea !
Cristina, mama lui Victor (5ani si 3 luni) si a lui bebe (18+)
jadi spune:
Ioana,
rezultatele la triplu test sint impreuna cu valori normale ( interval de valori) asa ca eu zic ca sint ok... daca vei avea timp te poti uita la 15 saptamini plus 2 zile sa vedem daca e ok si asa ... mersic mult,
Jadi
17+
alinam spune:
Neata burtici!!!
ce repede a trecut Pastele , nici nu am simtit.........
Mysweetest sa imi zici si mie daca au primit ceva marfa de burtici la magazin ... ca as mai da iama pe acolo
alina 19+
andreeeea spune:
Sarbatorea Pastelui a fost extraordinara, nu-i asa? Mai ales ca toate am cam uitat de greturi si de mofturi la mancare! Si am avut timp de petrecut cu cei dragi, si vreme superba...
Se pare ca si bebelusului meu i-a placut toata bucuria asta de Paste, pentru ca am simtit miscari in burtica
. Fericire mare! Speram sa fi fost el!
Srcina usoara in continuare!
andreea
Hildegard spune:
Salut fetelor,
am revenit dupa un weekend calduros.
Eu nu am nici un fel de analize de facut.
Pe 23 am consult.....din nou si pana acum se parte ca totul e ok.
Insa am o nedumerire.....ma ajutati?
Ieri cum stateam intinsa in pat am simt destul de profund in parte stanga a buritcii asa ca un pestisor prin burta....incat am inhis ochii si am strigat la sotul meu:Ce imi face bebele asta, mai? Nu stiu ...sa fi miscat? Pana acum nu ma simtit asa ceva...
Eu, conform eko am 17 sapt.....dar teoretic am 16, copilul e ceva mai marisor. Am citit ca bebeul poate sa miste intre sapt 16 si 20.
Voi ce ziceti?
Vero

16+
valen spune:
Felicitari pt. domnisoara MifloreHildegard, eu iti zic felicitari pt. miscarile lui bb. Si eu am simtit-o pe gaza mea f devreme si nu m-am inselat - ea era. Acum nu mai am nici un dubiu cand misca desi inca nu e foarte puternica; eu simt ca niste zvacniri asa sub buric si tare-mi mai place. Aseara se ghemotocise toata in partea dreapta a burtii astfel incat m-a trezit din somn. Initial am simtit ca o jena in burta si cand am pus mana am simtit ca burta mea era orientata toata spre dreapta. Vad ca e locul ei preferat, pt. ca nu e prima data cand se plimba pe acolo.
.