Mamici de septembrie - octombrie 2005 (25)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nicole74 spune:

HRISTOS A INVIAT!
Paste Fericit alaturi de cei dragi!

Nicole 22 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Hrostos A Inviat!

Fetelor, iar ne-au dat inapoi cu un capitol. S-ar putea sa am la serviciu o lista mai noua salvata decit asta care e aici pe prima pagina. Marti la prima ora va zic.

miflore, felicitari pentru fetita! O sa facem schimb de idei de rochitze si funditze.

mysweetest, multi ani fericiti impreuna! Si noi ne-am uitat la DVD-ul de la nunta, dar eu nu pling, a fost doar in urma cu 6 luni, si am mai vazut-o de citeva ori intre timp

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana0204 spune:

Adevarat a inviat!

Cu prilejul Sfintelelor Sarbatori ale Invierii Domnului, rugam pe Bunul Dumnezeu sa va daruiasca sanatate, pace in suflet, spor in tot ce faceti si darurile Sale cele bogate sa se reverse asupra familiilor voastre.
Hristos Cel inviat sa va aduca implinirea tuturor bunelor dorinte si multe bucurii.

Mysweetest nu mai fi trista, aniversarile sunt prilej de bucurie. La multi ani alaturi de sotul tau, multi, sanatosi si fericiti, iar copilasii cu care va va binecuvata Dumnezeu, sa va umple sufletul de bucurii.
Ioana, sa nu uiti sa ne treci iara si pe noi cu dr TARSHA si cu un carucuior albastru (pana la proba contrarie).
Miflore, felicitari pentru fetita.

Oana D - 21+ saptamani

Foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

ADEVARAT CA A INVIAT

pupici fetelor cred ca ati petrecut un bun paste ;eu vreau sa spun ca de dimineata am mancat in continuuuuu si cu o pofta de nu mai ma opream si dupa masa cica am iesit sa ne plimbam si am vazut inghetata am halit imediat

Oana felicitari pt baietel
Miflore felicitari pt fetita
Mysweestest iti doresc multa fericire si casa de piatra in continoare

nanadana 18sap

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Adevarat a-nviat!
MySweetest, Ioana, Oana, Nanadana, multumesc!!!
Nanadana, si eu am mancat de-am rupt de toate si acum sunt tare imbuibata ... maine o sa ma cantaresc...
Eu mi-am luat concediu imediat dupa Paste 2 saptamani , asa ca marti dimineata plec in Ungaria, la plimbare; in principiu voi sta la Budapesta, dar e aproape si Viena. De data asta voi vizita si eu orasul ca intotdeauna treceam pe langa el si ziceam ca ne oprim la intoarcere si uite-asa nu ne-am oprit niciodata pt. ca invariabil ne intorceam in tara in ultimul moment, in seara dinainte de servici. Asa ca o sa lipsesc o perioada de pe forum, o sa am o gramada de citit cand ma voi intoarce!
Va pup pe toate si petrecere frumoasa!

Mihaela 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicafrosa spune:

Hristos a inviat! si Adevarat a inviat!, fetelor.

Miflore, mii de felicitari pentru fetita. Cred ca esti in al noualea cer.

Fetelor, aici nu se prea petrece decat intre ortdocsi, majoritatea fiind catolici. Aici am avut liber de Pastele catolicilor, asa ca de maine la munca. Am fost si noi la biserica romaneasca, am luat lumina si ne-am rugat pt. viitor.

Va pup,
Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mysweetest spune:

Multumesc fetelor, va doresc si voua la fel. Si eu am mancat de toate inclusiv cozonac, eu mai stau si astazi acasa...de abia ma inceput sa ma obisnuiesc .
Am observat ca daca stau acasa nu ma mai doare nimic, nu ma mai tine nimic, e mult mai bine ...aproape ca am uitat si in ce saptamana sunt ..stiu insa luna.
Saptamana asta ma voi cantari si eu iarasi si ma voi duce sa imi mai caut haine ca nu ma mai incape aproape nimic...nici nu mai stiu cu ce sa ma imbrac ca toate hainele care imi erau largi vin mulate.

23 sapt+1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadm spune:

A venit si la mine iepurasul de Paste cu vesti bune! Simbata am primit rezultatul de la triplu test si totul este in regula! Mai avem de asteptat acum o saptamana jumate pina ne vedem comoara la ecograf!

Anca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicafrosa spune:

Salut,

Cam slabuta activitatea pe forum. Cred ca sunteti toate pe la gratare, la prieteni.

Mysweetest, spor la cumparaturi, sa-ti gasesti haine pe gustul tau.
Anca, felicitari pentru rezultatele bune la triplul test.

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana0204 spune:

Monica, intr-adevar, slabuta activitatea, probabil fetele ori sunt plecate, ori au lier de la serviciu, ori pur si simplu se relaxeaza dupa munca depusa pentru pregatirile de Pasti.
Anca, felicitari pentru reusita de la triplu test. Am gasit o doctorita care vad ca imi face ecograf la ea in cabinet de fiecare data cand ma duc la control (o data/luna). Am facut o vizita la sectia de maternitate a spitalului unde voi naste, sunt foarte incantata de conditiile de acolo, foarte curat, camere individuale cu televizor, frigider, canapea pentru tatic, avem posibilitatea sa ne alegem meniul pentru a doua zi-ca la restaurant, dar ce ma incanta cel mai mult, faptul ca au sectie de terapie intensiva pentru bebelusi (Doamne-fereste, nu vreau sa avem nevoie).
Mysweetest, spor la cumparaturi, sa gasesti ceva frumos si comod.
La mine se petrece un fenomen tare ciudat: dimineata ma trezesc cu 2 degete de la mana drepta amortite, abia le pot misca (aratatorul si degetul mijlociu) iar degetul mare cand il misc tot pacane parca ar fi luxat. Dupa aproximativ un minut de exercitii cu mana, isi revine dar ma seaca. Iar acum cand va scriu ma junghie ficatul, nu stiu daca a ajuns bebele deja acolo, dar cred ca ouale si maioneza sigur au ajuns

Oana D - 21+ saptamani

Foto

Mergi la inceput