Mamici de septembrie - octombrie 2005 (25)
Raspunsuri - Pagina 5
nanadana spune:
Buna dimineata burtici
Bonaparte,Samila felicitari pt
si multa sanatate
LA MULTI ANI pt sf Gheorghe la toate si toti 
Fetelor voi cind dormiti nu va treziti un pic amortite pe partea in care ati dormit? ca mie asta mi se intimpla de vreo 3 zile
Astazi am facut si noi 17 saptamini,
ce mari sintem![]()
va pup si va doresc o buna sambata ![]()
nanadana
Tonnia spune:
Nanadana, eu nu am simtit asa ceva pana acum. Chiar sunteti mari!
Eu am alta intrebare: se mai simte cineva fooaaartee obosita? N-ar fi trebuit sa fiu mai energica in trim 2? Sau sunt legende? Eu nici in trim.1 nu m-am simtit asa epuizata niciodata...
, 14+
Carmi spune:
Tonnia, si eu ma simt obosita raaaauuuu, parca mai rau
decat in primul trimestru. Dorm in fiecare dupa-masa cel
putin 2 ore, altfel nu sunt buna de nimic. Insa ceva trebuia
sa fie si la mine, ca greturi nu am avut deloc, nu mi-a fost deloc
rau, nimic, nimic. Sarcina usoara in continuare.
Carmi 16
nanadana spune:
Tonia si Carmen
, eu ma simt obosit de mama focului si la mine in plus este prima sarcina dar
le dorm de nu se poate dar prefer somnul il loc de rau si greata ca de aste nu prea am avut parte aproape deloc
sanatate si o sara placuta
nanadana
mysweetest spune:
Si eu ma simt obosita mai ales dupa o zi de munca si simt ca un pietroi ce imi atarna si nu pot merge prea mult pe jos.
Acum sunt cam obosita fiindca bb al meu se zbenguie cand eu vreau sa dorm..asta noapte pe la 00.10 avea program si m-a mai trezit si dimineata pe la 4.30
.
Acum pot scrie si eu in weekend fiindca am internet acasa.Va doresc o seara placuta si petrecere
frumoasa!
Tonnia spune:
Ce de fete obosite ne-am strans!![]()
Nici mie nu mi-e rau, ma simt bine altfel! Dar am o leneee, nu am chef de nimic, daca s-ar putea sa stau ca o leguma toata ziua si sa nu ma bage nimeni in seama ar fi super...
mysweetest spune:
Se pare ca inclusiv contoarul de mesaje a revenit la situatia de acum o saptamana.
Fetelor pe mine m-a apucat bocitul, m-am uitat la caseta de la nunta de acum 1 an si am inceput sa plang. Eu pe 1 mai adica prima de zi de Paste fac 1 an de casatorie si din acest motiv m-a apucat plansul.
Nici nu gasesc toate iconitele, nu le pot vedea pe toate....
miflore spune:
MySweetest, nu plange!
Doar e prilej de bucurie si petrecere! Iti doresc 100 de ani fericiti alaturi de cei dragi!
Cred ca suntem doar noi doua pe-aici. Sunt foarte, foarte suparata ca s-a pierdut tot, aseara scrisesem vreo 6-7 mesaje, raspunsesem la toate restantele... reactualizasem si listuta cu bagajul de spital... of of of ... si anuntasem cu surle si trambite ca voi avea o FETITA cu rochite si codite! ; Am vazut ca si lista de inceput e incompleta; acum avem 8-14 si era 8-16! Asta e!
PASTE FERICIT SI LUMINOS TUTUROR CU MULTA SANATATE, BUCURII SI IEPURASI!
Mihaela 18+
mysweetest spune:
HRISTOS A INVIAT!
Fie ca lumina sfintelor sarbatori sa va aduca pace, liniste, sanatate si fericire alaturi de cei dragi!
Felicitari pentru fetita miflore inca o data ca a disparut vechiul mesaj!
Am intrat in luna a 6 a

!

...