Mamici de septembrie - octombrie 2005 (25)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mysweetest spune:

Am mai observat ceva pe burtica ..e tare pufoasa adica plina cu puf, par in special zona de sub buric ..oare va disparea dupa nastere sau ramane asa? Voi aveti asa ceva? Ce e cu puful asta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Buna, fetelor!
V-ati dezmeticit?

Felicitari miflore pt. fetita! Sa fie sanatoasa si frumoasa!

Jadi, si tie pt. rezultate!

Eu nu am noutati, am mancat de am spart zilele astea, va spun maine cat m-am ingrasat. Am incercat sa stau mai mult in pat cu problema asta cu colul, mi-a iesit figura asa si asa. M-am cam plictisit! Maine ma duc la coafor in semn de protest!

Gata, va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natydea spune:

Chiar am vrut sa aduc si eu vorba despre dar mi-a fost rusinica !
In primele 3 luni ne-a interzis dr. si simteam ca ma urc pe pereti. Mie nu mi-a scazut pofta ci parca dimpotriva. In schimb de cand am trecut de 3 luni parca as vrea in fiecare zi si sotul meu e speriat ca daca ii face rau lui bebe, sau daca nu e bine. Pe undeva poate are dreptate dar eu tot am pofta! Cred ca nu sunt singura nimfomana!
Dea17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Buna !

Eu a trebuit sa fug de dimineata sa rezolv o problema la serviciu si tare rau mi-a parut ca n-am apucat sa intru pe forum.

Cand am venit la firma, m-a apucat un dor sa raman in parc.
Ioana, si mai ales un dor de a sta cu bebe in parc pe o vreme ca asta.

Va dati seama la anul pe vremea asta am putea semna condica in parc (daca stam in concediu de ingrijire a copilului).

In rest, sa va povestesc si eu despre soacra mea, care e ardeleanca data naibii.
Cand eram insarcinata cu Victor, la prima ecografie prin luna 4 a iesit fetita. Si ea ca nu se poate, ca neam de neamul lor, nu au nascut prima data fetite.
Numai sotu' era in al 9 lea cer, sa il vedeti cum spera ca macar bebe de acum sa fie fetita.
Vineri ne ducem la control si elucidam misterul.

Soacra mea este la pensie, dar ne-a ajutat cu Victor fix 2 saptamani in primul an. Acum in fiecare an Victor sta la ei maxim 3 saptamani adunate.
Isi iubeste nepotul, dar este comoda, si ii e mult mai usor fara el.
Asa ca am scapat de ea.

Acum ma lasa in pace, ca daca am putut creste un copil singuri, facem fata si la doi.

Sfatul meu este sa le dati 'Ignore' la soacre, sa nu va puneti mintea cu ele, ca vorbesc vrute si nevrute.
Soacra-mea e haioasa ca imi spune aceleasi lucru de 5 ori si eu tot nu il stiu, ca daca era data pe 'Ignore'. Si nu intelege cum de nu pricep

In rest,si noi vrem sa emigram in Quebec.
Chiar vroiam sa completam actele pentru Quebec cand am aflat de bebe2 asa ca am mai amanat momentul.
Eu am lucrat 1 an in Franta ca informatician, cadru detasat din Romania, asa ca stateam bine cu franceza. Sper sa imi mai aduc aminte.

Asa ca va multumesc din suflet pentru informatii si daca puteti sa ne oferiti mai multe va rog.

Va mai scriu ca am o groaza de lucru,
Cristina, mama lui Victor (5 ani si 3 luni ) si a lui bebe (18+)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

Ioana, da tot din galati , o fi avand Dunarea asta ceva de la face pe soacre "acre".....

Kid da cu crema, se intinde pielea de aia te mananca ........

Mysweetest - Din cauza ta e plin orashul de paianjeni mai !!!!!!
in legatura cu puful sa iti zic la mine nu e puf de acum e de-a dreptul par ...... cica e normal si cade in timp dupa nastere. da eu am indoieli parca vad cum o sa ne epilam si pe burta .....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

cristina (cge), te-ai vorbit cu sotul meu? Ca si el tot cu "ignore" o trateaza pe maica-sa, si mi-a zis si mie de la inceput sa fac la fel (da' exact expresia asta o foloseste!). NUmai ca eu nu pot sa o ignor, nu inteleg de ce nu intelege ea cit de nashparlie este.

Pentru o parte din paianjenii din Buc. sint eu responsabila! N-am chef, decit rar, sa zic de 1-2 ori pe luna, dar nu fac nici o tragedie din asta, si din fericire nici sotzu'. Stiu cazuri carora le-a crescut libidoul foarte tare in sarcina, chiar ma intrebam cum o sa fie la mine.

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Meme1 spune:

Si eu care ma gandeam ca sunt singura maimutica… si eu am par pe burtica, il mai pensez, il mai epilez, desi am citit ca o sa dispara probabil dupa nastere, dar deocamdata mi-e nu stiu cum sa ma duc la medicul de familie la control si sa imi puna gel pe burtica si burtica sa fie f paroasa…
Legat de soacre, noi suntem departe. Dar si o luna cat venim in tara, e suficient. Mai ales ca in Bucuresti e musai sa stam la parintii sotului, ai mei fiind constanteni. Dupa o luna de vacanta, de-abia asteptam sa revenim aici sa fim numai noi doi. De cinci ani de zile, concediul pt noi in Ro inseamna 4 persoane non-stop. Ceea ce nu e chiar usor de suportat intotdeauna. Ai mei sunt altfel. Dar nu avem ce face.
Pentru la vara, o sa ma inarmez cu cata rabdare pot… ca o sa am nevoie. Pot sa zic ca nu duc lipsa de asa ceva, dar…. Iti trebuie tone in relatiile cu socrela.
Mai trist e ca socru-meu e de aproape o luna in spital, a trecut prin doua operatii si are nu stiu cate complicatii si super-complicatii, noi suntem tracasati si stresati aici, am fost pe punctul de a rezerva bilete pt avion in cateva randuri pana acum, situatia nu e f roz. Speram sa fie totusi ok.

Acuma revenind la bebei, ati aflat cel mai super modern dispozitiv de ascultat bebe-ul? Desi e cam exclusivist si poate fi folosit numai de tatici. Am ras cand am citit. Un tub de carton de la hartia igienica sau de la servetelele de bucatarie, pus pe abdomen, amplifica zgomotele produse de bebelus iar taticii se pot astfel bucura de mica minune. Postasem despre el si saptamana trecuta, dar daca s-a pierdut tot...

Pupici
Meme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Dea, nu esti singura nimfomana . Sper sa nu ajungem la razboaie sangeroase, ca altfel il amenint pe tati ca al doilea bebe nu-l mai fac in conditiile astea de lipsuri.
Puful de pe burtica e prezent, chiar numeros si un pic mai pigmentat. Ba chiar vad o liniutza neagra (celebra) care merge pana la buric, e drept ca e cam firava, dar cred ca la vara nu o sa pot arata buricul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natydea spune:

Kid, ma bucur ca nu sunt singura pofticioasa la .
Mie inca nu mi-a aparut mai mult par pe burta, in schimb dunga aceea neagra care se intinde un pic si mai sus de buric e destul de vizibila. Diseara sper sa va atasez niste pozici cu burtica.
Dea17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Meme1 spune:

Fetelor, ce parere aveti de Eurovision? Credeti ca trecem de preselectie?
Luni am prins la tv aici un documentar despre Eurovision si Irlanda a luat de 10 ori au spus ei locul intai, desi in clasamentele din 1956 pana in prezent eu am numarat de 7 ori Irlanda ca fiind castigatoare. Si ce melodii super... Mai ales Hold Me Now a lui Johnny Logan. Nici macar nu stiam ca e irlandez... Dar asa cum spun toti, Eurovision nu mai este concurs de creatie, pt ca din ultimii ani, nimeni nu poate fredona refrenul pieselor care au castigat. A devenit un concurs bazat exclusiv pe spectacol, si e pacat. Parerea mea.

Pupici
Meme

Mergi la inceput