Mamici de septembrie - octombrie 2005 (25)
Raspunsuri - Pagina 12
cge spune:
Ioana, cred ca perfomanta de a-mi ignora soacra, am capatat-o in timp.
La un moment dat, te resemnezi sau iti dai seama ca nu merita stresul.
Se vede ca si sotul tau este informatician.
Gandiri simetrice![]()
Sa vezi cum o sa fie Miruna.
Si noi suntem informaticieni amandoi, si Victor a invatat ceasul de la Pasti pana acuma. In 2 zile![]()
Bebe e tare miscacios, mai ales ca am sunat la cresa Ciobanasul.
Nr. este 3223085 (tot de pe forum il am).
Ii pregatesc drumul in viata !! Ha, ha!
Adresa este Strada Ciobanasului, nr. 23, pe lg. BCR de langa Vatra Luminoasa.
Au medic si din cate am inteles bebei de 6 luni primesc numai cu acordul lui.
Cristina
norina spune:
Fetelor, am si eu o intrebare pentru cele la care deja misca bebe In ce zona misca la voi? La mine este foarte jos,cam la o palma de buric si sunt un pic panicata, eu din cate stiu ar trebui sa fie mai sus. Va rog mult spuneti-mi cum e la voi. 
natydea spune:
Norina nu stiu in ce zona trebuie sa simti bebeul prima data dar la mine e pe undeva in dreapta cam la o palma sub buric. Maine o sa ma duc la dr. si-l intreb cum e!
Dea
jadi spune:
Mersic Ioana, m-am sesizat la PM sa vedem ce mi se raspunde.
Dragelor, cu sexul mai rarut ca e mai dragut , adica peste aproape 6 luni poate poate, eu nu risc colul meu scurt pe niste placeri derizorii ( deh, strugurii la care nu ajung sint acrii rau de tot).
Jadi
17+
moki spune:
Fetelor sunt disperata!!!!!!!!!! Mi-a iesit AFP 76 iar normal pentru saptamana 19 in cat sunt eu e maxim 50!!!Ce ma fac?..Dr a zis ca trebuie musai facut triplul test...( desi initial mi-a zic ca in ruptul capului nu e cazul..)innebunesc..stie cineva ce poate sa insemne AFP asa mare???
spuneti-mi si mie unde sa fac triplul test cat mai repede si cu rezultate cat mai sigure!!Multumesc! Astept semne!
Moki
kid2003 spune:
Unde ai facut triplul, moki? Noi pe aici am facut la Genetic Lab sau la Sanador, nu te panica, ce a zis ginecologul tau? Ce scrie pe triplu test (pe rezultat). La mine de ex. scrie la sfarsit "rezultatul testului triplu este negativ". Scrie acolo ca e pozitiv sau ce?
Nu te stresa ca il stresezi si pe bebe, tine minte ca nu e un diagnostic, sunt f multe rezultate fals-pozitive.
cge spune:
Moki, iti tinem pumnii sa fie totul Ok.
Asa cum au zis si fetele, incearca sa iei cat mai repede legatura cu doctorul tau; el iti poate interpreta rezultatul cel mai bine.
Multa bafta!
Cristina
moki spune:
Nu am facut triplul test deloc..am facut doar alfafetoproteina,asa am vrut eu,nici macar nu mi s-a recomandat..(mi se zicea mereu ca nu e cazul..), si de-abia acum,dupa aceasta valoare mare m-a indrumat sa fac triplul test..faza e ca din cate am citit concluziile voastre sunt ca 75 % din rezultatele unui triplu test sunt un fals pozitiv..in clipa de fata eu nu stiu decat ca mi-a iesit AFP mare si dr. a zis ca e un risc de malformatii, dar nu se poate pronunta..daca fac triplul test si imi iese fals pozitiv cum e foarte probabil,eu oricum nu stiu daca bebe meu e sanatos sau nu..:((..n-am cum sa nu ma stresez,ma implic teribil,nu stiu ce sa fac..si ma sperie teribil faptul ca rezultate sigure 100% nu exista..
jadi spune:
Conteaza si laboratorul unde faci aceste analize... Am citit de Genetic Lab ca da niste rezultate nu foarte dragute pe cind realitatea e alta...
Nu poti interpreta numai AFP singur, eu pe unde am citit se lega de toate cele 3 analize din triplu test...
Nu dispera, ca spaima e cea mai rea pentru bb.
Bafta multa
Jadi
17+
Tonnia spune:
Da, unii medici recomanda doar AFP. Mie mi s-a intamplat, dar am facut direct triplu.
Moki, e foarte importanta varsta sarcinii. Varsta exacta. Tu cat aveai? 19 implinite? Stiu ca afp singura se face devreme in sarcina!