Bebelusi de iulie-august 2004 (61)
Raspunsuri - Pagina 8
kim222 spune:
Adina mama...cgiar ca ai imbatrinit
Simo...noi doua stii ...18 pe un picior, Sagetatoare si posesoare de Luca -Alexandru :)
Laura _Oprescu spune:
salutari si de la noi...zi ploioasa la noi ,asa ca ma petrecui cu copiii la library.Mi-am mai luat o caseta de step aerobics ca sa fac comparatie.
Andreea, am vazut caseta cu pilates dar nu mi s-a parut ca ece vreau...cerea corzi si alte instrumente..nu e cazu' mio
Sunt in plina febra musculara,dar nu ma las deloc.Acus sunt din nou la advanced,ca ,desi m-am vaitat initial, se pare ca ma descurc binisor ptr juma de ora...cealalata jumate o fac cateva ore mai tarziu...
Asa,acum,Olivia, si eu sunt cu GC ..ca facusesi socoteala gresit:)..e drept numa de anu 'trecut.Eu am rezidenta canadiana.In ceea ce priveste regretele...eu am unul : ca nu am venit cat mai devreme!
Insa oful cel mare este ca nu am reusit EU sa vad lumina care sa ma faca sa raman in tara.Poate am fost nerabdatoare.Am simtit ca trebuie sa plec macar sa incerc sa explorez sa compar..
Acus ,revenind la bebei,eu sunt cu somnul pe nicaieri...am incercat sa il las pe Lucas aseara,dar nu am reusit...reactioneaza urat si plange de ma inmoi.Mi-e frica sa nu vomite...si uite asa in secunda in care l-am luat in brate is topita..e lipit ca marca de scrisoare de mine si suspina..uh!
si apropo de gelozia intre frati...cine credeti ca poarta una din bandanele lui Lucas? Rares...la cerere...ori el detesta sa ii pui ceva pe cap..
gata cu dizertatia ca mi s-a trezit puiu mic...va pup pe toate si we placut..
kim222 spune:
Carmen ..pe tine nu te pun la socoteala...tu ai deja un baietel mare...nu ca noi :(
Marina si noi tot atunci am completat formularele....nici noi nu regretam decizia...din 2 mari motive: prin cetatenia americana ne-am cistigat libertatea de miscare oriunde in lumea asta....si acum ne simtim mult mai puternici si in stare sa ne descuram de unii singuri ...oriunde in lume...
BLUE ANGEL spune:
Olivia , si ceva legaturi cu Constanta , parca , nu ?
Simona si bb Luca
http://photos.yahoo.com/ionel_dinu
kim222 spune:
Laurici ...nu te-am uitat...cum sa te uit eu pe tine? ...dar tu ai venit din Canada si ai cistigat loteria de aici...eu numara fetele venite din Ro direct cu loteria...
Mi-a placut faza cu Raresu....acum vrea si el! Mai , mai ..ce ti-e si cu "copchii" astia...
Imi pare rau ca nu-l poti convinge? Dar ziua unde doarme? Cred ca ar trebui inceput de acolo....We placut si tie!
kim222 spune:
Da , Simona...cum am putu s-o uit tocmai pe asta? Iubesc marea...(dupa Bucuresti evident ):)
BLUE ANGEL spune:
gagici , cand aveti putin timp cititi aici
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=47795&whichpage=1
eu una am ras cu lacrimi ..mai ales pe la pag 4-5 parca
Simona si bb Luca
BLUE ANGEL spune:
sa nu se inteleaga gresit ..nu o cunosc pe Sanzi , nici pe ceilalti membri .. eu abia daca apuc sa mai citesc si alte topic-uri si ma intrebam .. oare cand or avea timp sa se piarda in astfel de discutii , intepaturi si alte alea , alea ... dar m-am amuzat copios de unele replici ..
so , revenind la ziua de azi ... i-am dres scaunul d-lui Pufulescu ... dupa o banana pisata ( a se citi cu s nu cu sh), un piure de morcov , 1 pliculet de Smecta (mercic Roxy si Simona )si dupa un pachet de pampers si un tub de Bepanthen ... am revenit la normal ... ufff, what a day !!!!!
acum ma intreb si filosofez ... de unde i s-a tras ?????
pupam bebicii si mamicile
Simona si bb Luca
kim222 spune:
Simo poate fii din atitea locuri...ca este greu sa faci tracking (vezi ce engleza stiu?):)....Ce pot sa va spun din experienta capatata pe aici bacteriile satu in coaja fructelor si nu in interior...deci inainte de a curata sau minca fructul respectiv...se spala cu periuta ...si nu glumesc. Intrebare: Citi dintre noi spala pepenii inainte de consum...putini cred eu...Ei bine taind cu cutitul acel pepene, Salmonella de pe coja poate patrunde cu usurinta in interior...si apoi gata infectia!
Eu citisem subiectul dat de tine....eu nu inteleg de ce unii se simt datori sa-si ia ramas bun melodramatic *adica deschizind un subiect cu topicul asta....ca apoi de cele mai multe ori sa revina asupra deciziilor...
Marina spune:
kim...sa stii ca nici cu pasaport romanesc nu am murit de foame pe undeva si am vazut ceva tari...
Blue io combat cu greu la sub ala asa ca no news
mey numai eu nu zic nika de cupii, i-am parasit acasa cu armata de bunici...in semn de protest fi'miu s-a apucat sa spuna tata