Bebelusi de iulie-august 2004 (61)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Asa este Marina ....dar tot ai nevoie de viza ..sic:) ..cred ca nu-i nevoie sa precizez ca...glumesc...
Felicitari pentru "tata"....stii cum se zice ...urmatorul este baiat...nu da!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

philip si eu am fost un jurnalist pierdut prin america:D
de la 11 sept 2001 m-am apucat de corespondente speciale. dupa care totul a reintrat in normal (gen munca patriotica cu copiii afro-americani in campus).
daca vrei sa stai in us de ce nu aplici pt un master? pt cineva care are deja viza e f usor sa intre intr-un program...si apoi e f misto (asta apreciez cel mai atre si mai tare la ei universitatile si bibliotecile...apoi vin intersectiile de poti trece pe un ti se nazare cind se pune verde:D).
multumim pt urarile dintoase. luni merem la dr sa ne ia singe sa vada daca stam bine cu fierul...din ce am citit eu cred c-o suspecteaza de rahitism deoarece dintii ies de-abia acum, fontanela e cit casa...
mi-am aruncat azi okii in cartea caprarilor...pfuaaa cit ar trebui sa mince mielu la 10 luni..o gramada. ea are si zile bune si zile rele cred ca e ok.
pupe********

"Īn afara de constiinta totul e bestialitate" (Camil Petrescu)

Mergi la inceput

Papa poate nu este rahitism...oricum cele doua surse de vit D stii si tu ca sint :mincarea si soarele.....poate mai mult soare?? Zic si eu ...Cit despre fontanela anterioara ea trebuie sa se inchida pin ala 2 ani...Oricum sa ne spui cum a fost...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

kim si tie o sa-ti trebuiasca viza in China...mie nu
Basca viza americana am luat-o in max 2 min si pe 10 ani so nu chiar asa mare deranj
Papadik...lasa-ma cu dintii si rahitismul...Maria l-a avut pe primul pe la 9 luni si ceva si inca unul parca pana in 1 an...si sa vezi ce musca acum...basca ca intre ce zice in carte la mancare si viatza reala e cale lunga. Io'st cu regimu la Mitzu...mananca tot ce vede in fata ochilor iar maria e la 12-13 kile de la 1 an

Mergi la inceput

Si-n Cuba

Mergi la inceput

da in Cuba e fain...e pe lista mea cu destinatii de vacanta

Mergi la inceput

Marina tu aici esti in vacanta sau in interes de servici? Curiozitatea bat-o vina!

Mergi la inceput

Serviciu...SUA nu e pe lista mea de vacanta

Mergi la inceput

Ar fii cite ceva de vazut gen Hawaii...atunci ..spor la treaba si un we dragut!

Mergi la inceput

e 6:00 pana si in america ...nu mai muncesc de ceva vreme...o astept pe ruxij sa iesim in oras

Mergi la inceput