Bebelusi de iulie-august 2004 (61)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

americancele sa stiti ca mie imi place sa citesc...acum ceva ani am castigat loteria vizelor si cu viza in pasaport am decis sa nu plecam. Din pct nostru de vedere a fost o decizie buna, dar e interesant sa citesti despre experienta altora mai ales colegi la mamici de iul-aug

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Marina..pe bune? Nu cunosc pe nimeni care sa se fii razgindit...noi am plecat nu pentru ca nu o duceam bine, nu pentru ca ne saturasem de Ro..ci pentru ca dintr-o joaca am cistigat..si am zis hai sa incercam....noi nu ne dorisem niciodata sa cistigam..hi,hi..poate ca cu cit iti doresti mai mult ceva cu atit este mai greu...
Atita timp cit nu regreti decizia luata....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BLUE ANGEL spune:

he, he .. imi place subiectul ! mai aflam si noi cate ceva una de alta .. cu mamicile de aici ne mai intalnim si mai povestim si altceva dar cu voi e cam greu o intalnire ...
pupici

Simona si bb Luca
http://photos.yahoo.com/ionel_dinu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

si noi tot in gluma am jucat...eram la un chef si toata lumea completa formularele, pe vremea aia se trimitea aplicatia pe hartie, eram in 98-99.Cand ne-a venit peste multa vreme un plic de la Dpt de Stat american nu stiam de unde sa-l apucam:).
Am mers mai departe in virtutea inertiei si la coada la ambasada era un tip care castigase a treia oara . De doua ori nu se dusese si a zis ca a treia oara e semn de la D-zeu.
Dupa aia ne-am gandit ce naiba facem noi acolo...scolile nu erau echivalate, familia era aici, nu o duceam super dar nici nu muream de foame...so am decis sa nu plecam.
In nici un caz nu regretam. As spune ca din contra ne felicitam pt decizia luata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

Hai sa-ti zic programu` Ilincai: se trezeste la 9, somnic 11-13, apoi 16-18, si seara cam de la 22. Noaptea ea nu deschide okii, cind ii e foame are un stil de impinge cu picioarele in patut, de-l face sa scirtiie din toate balamalee si ma-sa sare cu tita-n gura fetei.
Cu mincatu` stam cam asa: ora 10- 225 ml lapte cu cereale; ora 14- 225-250 ml supa (crema); ora 18 - 175-200 fructe+iaurt+brizica/cereale si de cele mai multe ori, in ciuda eforturilor mele de a-i da un biberon de lapte cu cereale la 22, nu tine, vrea tita; si, binenteles noaptea, mai des in ultima vreme, tzitza. In seara asta am inversat i-am dat laptele la 18 si la 22 a papat cam 150 ml de fruct, sa vad cum se comporta in noaptea asta... Acu` sa-ti mai spun una, tot din experienta: chestia cu papatul difera foarte mult de la o saptamina la alta, e bine de vazut ce si cit papa copilasii apropiati voua de virsta.

Dragi prietene virtuale, parca am mai lansat o data intrebarea asta, dar na ca-s curioasa iar. Cam cat dorm bebeii vostri acum ziua si noaptea? Stiti voi, la cat se trezesc dimineata, la cat se culca, de cate ori dorm ziua etc...
Sa incep eu: Il pun la culcare seara intre 7 si 8, depinde la cat s-a trezit din ultimul somn, iar dimineata (aici e problema ca nu prea stiu cand se trezeste), cred, se trezeste intre 6 si 7. spun cred, pt ca chiar daca e treaz nu face nici un zgomotel. sta in patut si-si suge degetelul pana la 7 cand ma duc eu la el cu biberonul. evident, eu sunt treaza demult, dar nu vreau sa-l hranesc mai devreme in speranta ca va dormi mai tarziu. voi ce ma sfatuiti? sa incerc sa-l las chiar mai tarziu de 7, paote mai adoarme? cateodata, cand ma duc in camera lui, inca doarme, dar de cele mai multe ori e treaz. asa a fost si azi dimineata si parea tare obosit, ca drept dovada ca la 9 l-am pus iar la nani. Of, cat m-am intins..
Apoi, in jur de 9.30-10 doarme somnicul de dimineata pana pe la 11 si dupa pranz, adica 1.30-2 cel de-al doilea pana pe la 3-4. apoi, seara la nani cum v-am spus.
astept si raspunsurile voastre
pupicei

philip&andreea
[/quote]

Carmen,Ilinca&Ionut
tzucureii mei

Toti pentru unul!...Iata-ma-s !

Mergi la inceput

Felicitari, asadar comportamentul lui este justificat.

quote:
Originally posted by papadie

Avem un dinteeeeeeeee fara doar si poate e acolooooooo iesit oleaca!!!
era timpu:-)))

"Īn afara de constiinta totul e bestialitate" (Camil Petrescu)

Carmen,Ilinca&Ionut
tzucureii mei

Mergi la inceput

Sa fim sanatoase, si io, tot 18, pe-un picior.

quote:
Originally posted by kim222

36...din pacate impliniti:)

Carmen,Ilinca&Ionut
tzucureii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gongutza spune:

Buna seara!
Multumim de aprecieri,Simona nu sunt intalniri pe sestache,doar ca a fost urat pe afara si se plictiseau cupiii sau mamicile?
Roxi esti o scumpa ca intotdeauna si lui Patrick unul mare de tot.
Papadie si Cristalina ziceti voi ca-s copiii atomici din cauza statului in pat dar al meu de ce e asa?Ca a cutreierat ma-sa prea mult cand a fost gravida?Papa daca te consoleaza cu ceva sa stii ca la fel face si Alex...ba sus,ba jos,ba in patru labe prin toata casa,ba in premergator cu mana in cuptor,mai nou se catara pe premergator,cred ca nu mai are mult si se arunca-n cap asa ca am mai rarit-o cu premergatorul(de ex azi a stat vreo 5 minute) dar in schimb patruleaza de-a lungul canapelei,de-a lungul peretilor,de-a lungul mobilei tinandu-se doar cu o mana si pe mine m-apuca durerile de inima cand in vad ca ma gandesc ca o sa cada si sa vezi atunci urlaturi si plansete...pana o creste mare ori albesc de tot ori ajung la nebuni...ce bine era acum vreo 2 luni cand statea frumos in fund si se juca cu jucarelele
Cu mancatul mancam bine sa recuperam...zeama chioara de la ciorba/supa n-a mancat niciodata cred ca l-as jigni daca i-as da asa ceva....supa o fac fie cu galuste/taitei,iar ciorbele cu de toate,cat mai multe legume(uneori si din alea din punga congelate) si i le zdrobesc cu furculita si le papa ca atare in zeama aia.Normal ca pun si carnita...cand e zi de peste/ou/ficat i fac pireu de cartofiori,sau dovlecel cu conopida la cuptor si asa papa....(am dat detalii ca intreba cineva)
Cu dormitu....Alex de obicei se culca pe la 9 seara si pana dimineata la 7 jumate 8 nani pui...nu se trezeste deloc,se mai invarte de pe-o parte pe alta,pe burta etc dar de trezit nu se trezeste.Asa doarme de pe la 3 luni(sa-l tina tot asa).La 8 papam lapticu si apoi nani inca vreo ora,o ora si ceva,depinde...Mai are o repiza de somn de obicei intre 12.30-13.00 si doarme cam 40-50 minute,si inca o repriza tot asa sau mai lunga dar maxim o ora jumate si trebuie sa fie liniste deplina ca sa doarma atat ceea ce se intampla rar rar.Azi n-a vrut sa doarma la 12.30 si a adormit abia la 3,dar a dormit vreo 2 ore si ceva.Eu zic ca e destul cat doarme...sau ma rog i ajunge lui,care e mai activ (tac-su i zice ori vierme atomic ori Bin laden)
Sper sa nu va plictisiti pana cititi romanul dar se pare ca sufar de limbarnita si cum sunt singura acasa si puiul doarme va plictisesc pe voi.
Haideti ca ma duc sa va mai cetesc si poate mai revin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gongutza spune:

Mai fetelor eu anu asta fac un sfert de secol...de singuratate..ptiii ce trecu vremea...am imbatranit nenica...da cineva mai putin?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BLUE ANGEL spune:

valeuuu maiculitza !pai Adinutza, utza , utza .. tu copilaresti odata cu Alex
si eu tot 18 pe-un picior .. dar zau ca ma simt de parca as sta intr-un picior
pup

Simona si bb Luca
http://photos.yahoo.com/ionel_dinu

Mergi la inceput