Bebelusi de iulie-august 2004 (61)
Raspunsuri - Pagina 6
philip spune:
Kim, nici mie nu mi-a fost rusine de munca. Si eu cand am venit am lucrat camerista si server. Nu asta e problema. Doar ca ti se acreste la un moment dat si vrei ceva mai mult. Sotul meu este roman (era?), si am venit amandoi aici cu loteria. dat fiind ca e in air force, el a capatat deja cetatenia. bebeul o are, evident. numai eu am ramas romanca aici.
stiu ce vrei sa spui cu experienta americana. cum ati rezolvat-o pana la urma?
philip&andreea
kim222 spune:
Am facut ceva voluntariat...si in final a gasit sotul acest job unde nu i-a interesat experienta..si dupa un an m-au angajat si pe mine...pentru ca l-au placut pe el:)
Tot cu loteria? Din cele 4 mamici de aici cu bb in iulie -august ...trei sintem cu loteria...hi,hi
O alta solutie pentru tine ar putea fii intrarea in air force, navy ...si voluntariatul
dar pe sotul cum l-au primit in air force ..ca stiam ca numai cetatenii americani o pot face...sau ma insel?
philip spune:
nu-mi trebuie armata, nu stiu cum sa-l scot si pe andrei...nu trebuie sa fii cetatean, doar rezident, iar daca vrei in army, nici macar atat.te duci si te iau. e nevoie de carne de tun
philip&andreea
kim222 spune:
Dar si avantajele de a lucra in army sint pe masura...iti platesc scoala, vacante,iesit la pensie de tinar, bilete de avion la preturi derizorii...prioritate la angajare...eu la asta ma gindeam....si dupa un timp iti iei bagajele si pleci...
De ce nu ai intrat in contact cu alti romani? Nu te prea ajuta romanii pe aici dar niciodata nu se stie...
Irina Paula spune:
Merci pentru sfat.
O sa incerc sa-l pun in aplicare. Cred ca trebuie sa ma inarmez cu multa rabdare (iar sotul meu cu si mai multa).
kim222 spune:
Doua mentiuni vreau sa fac:
1. fetelor dimineata cind veti cit biografia lui Kim...sa nu va suparati...dar asa s-a intimplat.....luati-va si o cafeluta ..ca merge mai bine...hi,hi,hi
2. sa nu ma injurati....nu eu am deschis acest capitol nr..60 parca...desi asa se vede...eu am scris la pagina 11 a ultimului capitol si vad ca automat am aparut ca persoana care a deschis un nou capitol..nu dati! Stiu ca va place sa aveti la inceput aceas listuta su mamici si bb-ei..poate vreun moderator sa faca ceva?
philip spune:
da, exista beneficii, dar e f.f. greu. si eu vorbesc de air force, nu cunosc situatia celor din army. si la noi asta a fost o solutie, asa, de inceput, dar se pare ca nu mai gasim alta...
ce sa-mi faca romanii? cei la care am apelat cat eram inca in tara n-au raspuns nici macar la emailuri. stii cum e...gata, iesi ma plimbare. micu a ras doua ore de somn si dornic de plimbarica.
revenim
philip&andreea
kim222 spune:
Andreea mi-am adus aminte...play pan poti cumpara filosit de pe ebay.com sau de aici http://www.mykidscloset.com
carmenp spune:
Asa am patit si eu si sa stii ca din cauza titei nu papa lapte din biberon iar de trezit se trezeste fiindca nu se mai satura cu titica; trebuie sa perseverezi, io ajunsesem sa-i pun zeama de portocala ca sa o determin sa pape laptele cu cereale.
quote:
Originally posted by Irina Paula
Buna fetelor.
Am si eu o mica problema cu bebelusul meu (care a facut deja 9 luni). Inca il alaptez, iar de cateva zile se trezeste noaptea incepand cu ora 1 si din ora in ora. Am incercat sa-i introduc si lapte praf dar nici gand sa puna gurita pe biberon (apa o bea din canuta pentru bebelusi cam de 2 luni, iar de ceai nici sa nu auda de la 3 luni). Am incercat sa-i introduc cereale si am avut acelasi rezultat (gurita inchisa si capul in partea opusa de locul unde e lingurita). Banuiesc ca se trezeste si de la dintisori (cred ca ii iese al 6-lea, ca are gingiuta un pic alba.
In rest mananca supa cu legumele mai maricele, fructe (portocale, mar, banane) ca sa nu mai vorbesc de pasiunea lui - biscuitii si painea, pe care il pacalesc sa-i dau mai putin, pentru ca dupa el doar asta ar manca. De iaurt nici vorba. A reusit sa manance ficatei si galbenusul de ou, bineinteles cu painica de rigoare.
Voiam sa va intreb cum sa fac sa doarma noaptea cel putin 2-3 ore consecutiv?
Carmen,Ilinca&Ionut
tzucureii mei
Toti pentru unul!...Iata-ma-s !
carmenp spune:
Eu sunt deficitara la capitolul "haleala cu lingurita", toate i le dau cu biberonul, inclusiv ciorba/supa, le dau in blender pina ajung sub forma unei paste groase ce abia curge prin gaura la tetina. dar gata, de saptamina viitoare trecem la linguirita!!
quote:
Originally posted by pako
Na ca am uitat sa va intreb...am facut o ciorbitza de pui....cand au fiert toate cele, am scos zeama cam 100ml(evident ca nu pusesem nici sare nici bors), insa nu stiu cum sa i-o dau.Adica fiind numai zeama limpede o s-o pun in biberon dar io ma intreb cum dati voi ciorbica la bb.
Ma mai gandisem sa-i fierb orez separat si pe urma sa i-l pun in zeama aia oprita sau taitzei...habar nu am....ma lamuriti si pe mine?cum dat ciorbica la bb?
Carmen,Ilinca&Ionut
tzucureii mei
Toti pentru unul!...Iata-ma-s !