Bebelusi de iulie-august 2004 (61)
Raspunsuri - Pagina 5
kim222 spune:
Multumesc Simona....am si renuntat sa le mai spun de bandane la ai mei...si asa le-am cerut medicamente, reviste, bors si niste chestii pentru Luca.....Stii care -i partea proasta aici ...costa mult transportul pina in Ro...dar depinde si de greutate evident...asa ca uneori poti ajunge sa dai pe transport cit dai si pe obiect...dar aacum faca gluma daca vrei ceva de aici nu ezita sa-mi spui si te servesc cu cea mai mare placere....Nu am inteles partea cu sotul la fel? A mai avut scaun Pufulescu?
Andreea ...nu ma supar eu asa usor...de ce sa ma supar..Intr-adevar nu ai nici o sansa sa practici jurnalistica aici..dar iti poti echivala diploma....iti recunosc ceva uniti si pot sa te indrepti spre sociologie, pshihologie....invatatmint...Din fericire noi nu a trebuit sa mai mergem pe la scoli...pre batrini pentru asta...diploma din Ro a fost suficienta pentru ei...
philip spune:
Irina, problema e adormitul la san. Pana n-o sa-l dezveti de asta, o sa se scoale mult si bine. Problema e ca el e obisnuit sa adoarma sugand, deci, de fiecare data cand se trezeste noaptea, in loc sa se linisteasca singurel, sa se intoarca pe partea cealalata si sa adoarma, asteapta "ajutorul" sanului tau. imi pare rau, dar solutia asta este. trebuie sa invete sa adoarma de unul singur. poti incerca sa-l lasi singur in patut seara sa planga pt cateva minute, apoi sa mergi sa-l linistesti fara a-l ridica din patut, sa parasesti camera, sa-l lasi mai mult timp, apoi sa revii si tot asa. va trebui sa suporti cateva zile de plans, dar dupa aia, garantat, vei avea si tu si el parte de un somn neintrerupt si odihnitor.
succes
philip&andreea
philip spune:
iar eu cu curiozitatea mea. ce varsta ai kim? eu voi implini 28 anul asta. brrrr, ma apropii de 30. da, la invatamant ma gandeam si eu. acum imi astept echivalarea la diploma, da pana nu gasesc pe cineva sa stea cu micul (eventual soacra-mea), nu ma mai grabesc sa fac nimic.
pupi
philip&andreea
kim222 spune:
Desi nu-i locul...sper sa nu se supere fetele ca mai aberam si noi...pe linga subiect..ca vad ca-i liniste tare ...asa ca Andreea ...cum este sa traiesti printre mormoni?
philip spune:
Hehehhe, multi inainte. PAi si te vezi batrana la varsta asta?
Cum merge munca azi? Ceva bacterii prin papica?
philip&andreea
BLUE ANGEL spune:
intrebam daca si sotul tau e medic ? si lucreaza cu tine ?
hai ca am inceput sa te descoasem bine ...
am tabarat pe tine ..... cine urmeaza ?
nea' Pufulescu a mai avut un scaun dar .. normal !!!
ca intram la program de hidratare
pup dulce
Simona si bb Luca
http://photos.yahoo.com/ionel_dinu
philip spune:
Kim, e nasol rau. Eu la cate slujbe am aplicat pe aici, de nicaieri nu m-au bagat in seama, si asta pt ca-si dau seama ca nu pot fi de-a lor, dupa nume. Plus si dezavantajul ca sunt sotie de militar (Doamne, ce urat suna) si mai toti se feresc ca astia-s nomazi rau. Cine ar angaja pe cineva care azi e, maine nu mai e? In rest, nu prea am eu treaba cu mormonii, pt ca nu ies prea mult din baza, iar cand o fac e la restaurant (majoritatea asiatice) sau magazine, unde nu prea am treaba (directa) cu ei. ma rog, intelegi tu...dar relatia cu ei m-a afectat cand mi-am cautat serviciu, dupa cum ti-am explicat mai sus.
c'est la vie
philip&andreea
kim222 spune:
Hi,hi....azi se pare ca-s la interogatoriu....glumesc evident...Da si sotul la fel (colegi de grupa) si la servici la fel si el ...deci 24 din 24 de ore de vreo 10 ani.....
Deci Pufulescu si-a revenit ./..ce bine...
Andreea eu nu ma simt deloc batrina....dar actele "vorbeste"...laboratorul nu-i inca functional..asa ca in citeva saptamini..o sa dau mai rarut pe la voi...
kim222 spune:
Acum daca tot este momentul adevarului...sotul tau Andreea este american ,nu?...Daca stati intr-o baza militara...eu asa m-am gindit...
Deci discriminare....eram sigura ca exista..
Eu sa stii ca am inceput in US lucrind vinzatoare la un raion de copii(desi in Ro nu as fii facut-o...dar ce ne schimba America...) si nu mi-e rusine s-o spun...ca asistenta medicala nu ma vroia nimeni (desi luasem o diploma aici)pt ca nu am exprienta americana...cerc vicios...