Mamici de mai-iunie 2005 (48)
Raspunsuri - Pagina 8
Cloreta spune:
Buna ziua fetelor,
nu am mai intrat de luni sau marti, nici nu mai stiu de cand. Dar acum am stat si am citit tot, vorbarete mai sunteti:)
Eu am crezut ca ma voi odihni in concediu dar ce, pot sa stau? Toata ziua face treaba prin casa si umblu pe afara mai ce4va decat inainte de sarcina:))
Tati e plecat la Parsi de luni asa ca mi-am facut de cap, am iesit vreo doua zile cu prietenii, m-am simtit tare bine.
Acasa e cam ciudat singurica dar macar am motanul un seufletel in casa. E cam apatic de cand a plecat tati ca eu nu pot sa il alerg sa ne jucam dar se comporta destul de civilizat hahaha!
Vad ca ati cam luat de toate pentru bebe si se apropie termenele.
Noi am luat ceva hainute pentru primele zile, patut si masa de infasat, cosmetice pentru bebe si cam atata. I rest, multe lucruri, pompa de san cu recipiente - Avent - sterilizator, biberoane, set de manichiura, pompita de nas, tot felul de hainute, prosopele, paturica, jucarele si nici nu mai stiu cate, mi-a trimis prietena mea din Olanda.
Trebuie sa imi iau si eu camasa de noapte, halat am cumparat deja, e cu fermoar pe fata. Si sa mai iau papuci si sa mai consult lista ca m-a luat ameteala deja:))
Eu am dus tot la mama pentru ca acolo vom merge dupa Paste si vom sta pana prin iulie august pana cand va fi gata la noi acasa amenajarea.
Mi-e dor de voi, daca nu as fi fost asa luata cu treburi ca nu as fi rezistat si as fi intrat zilnic pe net desi pe dial-up te cam papa telefonul.
VA pupacesc cu drag!
http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/curlycloreta/my_photos
denisa73 spune:
Sunt tare stresata si suparata,i-a masurat bataile inimii baietelului si au iesit 155(saptamana 32+3) si a zis ca nu e bine,dar nu mi-a spus si de ce.Luni ma duc din nou la masuratoare si daca ies tot atatea batai a zis ca ma trimite la spital. Stiti cumva cate batai trebuie sa fie normal si daca poate fi o problema grava?
gabitzam spune:
Dar de ce esti stresata? S-a exprimat medicul/ecografistul in vreun fel ca ar fi anormal?
www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Burtici&mid=9189&cid=14896" target="_blank">Gabitza si bebe Andrei Stefan
DPN 25.05.05
denisa73 spune:
Dr. spune ca, sunt cam multe batai si mie teama sa nu aibe probleme cu inimioara....
Florentina G spune:
Multmesc mult pentru urari , tuturor!
La noi e dimineata acum si dupa ce am citit tot ce ati scris m-am incarcat cu energie - mai ales urarile voastre mi-au ajuns la suflet ca pe aici nu prea are cine sa-mi ureze "La Multi Ani" pentru ca la ei nu se poarta serbarea zilei de nume.
Noi suntem bine, am mers la control si dr. a spus ca e foarte mandru de mine, ca am luat in greutate si ca acum ma incadrez in baremul normal. M-a trimis cu un betisor la baie, sa-mi iau singura cultura, probabil pentru ca era si tati cu noi in cabinet...sau asa s-o practica pe aici....
Am facut si noi ultimele cumparaturi pentru bebe, sunt tare mandra cand ma uit la ele, nu-mi vine sa cred ca voi avea un pui in curand...nu mai am rabdare!!!
MyGirl - am cumparat carutul, insa nu l-am ales pe cel identic cu al tau pentru ca mai era doar cel expus...mi-a atras atentia unul cu bleo si galben...cum ati remarcat si voi, pentru fetite nu exista o selectie prea mare, carucioarele ori sun bleumarin ori verzi.... noi l-am ales pe cel mai viu colorat, mai ales ca aveau si patut pliant din acelasi material. Patutul s-au oferit sa ni-l cumpere colegii lui tati si asteptam sa-l primim!
In rest, toate sunt bune la noi..pe mine m-a cam apucat dorul de duca, as tine-o in plimbari tot timpul...aseara am fost in vizita si am mai venit acasa pe la ora doua, iar astazi avem iar program, o sa fie un festival de arta, asemanator cu cel de Arta Medievala de la Sighisoara si vom face iar o plimabarica prin oras.
Fonzie, ma bucur sa aud ca ni s-a mai alaturat o burtica, mai ales ca au cam inceput sa se stranga randurile pe aici, vad ca au tot disparut din fete...dar si cand or reaparea!!!
Va pupic pe toate!
Tina si
DPN 22 mai
pozele noastre
amutza spune:
Buna seara butici!
Voi nu aveti probleme cu niste arsuri groaznice?????????? Eu cand ma culc atunci ma apuca si atunci beau putin cate putin laptic. Mai stiti si alte remedii in afar' de biscuiti si laptic???
Va pupacim si o seara placuta!
Amutza + bb 
anky spune:
Ce se intimpla,unde au disparut mesajele?
Anca 39sapt.
si Bianca Melissa 02.02.03
http://community.webshots.com/user/anky2100
beatriced spune:
Buna
Eram la subiectul cu numarul 49 si nu mai vad nici un mesaj de-al nostru postat acolo. Astazi stiu ca o vreme nu a mers forumul, dar sa se stearga? Cam nasol...
Paste Fericit!
36 sapt
beatrice
gabitzam spune:
Hei, se pare ca au disparut toate mesajele de o saptamina incoace 
Am vazut la anunturi tehnice, ca au avut probleme si s-au dus pe apa simbetei ultima saptamana de mesaje.
Noroc ca am salvat de dimineata ultima lista de gravidute si mamici. Ufff! Ce ghinion!
www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Burtici&mid=9189&cid=14896" target="_blank">Gabitza si bebe Andrei Stefan
DPN 25.05.05