Mamici de mai-iunie 2005 (48)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Prin urmare, ma vad nevoita sa repet iar toate felicitarile si urarile de bine pentru mamicile noastre:

Lista MAMICI

1. Lazy --- - 26.03.2005 - 1260g - Polizu
2. At Andreea --- THOMAS - 12.04.2005 - 3800g 56cm - Cluj
3. Lauradaria --- DALIA - 24.04.2005 - 3100g 52cm - Cluj
4. Loreen --- DELIA - 26.04.2005 - 2800g 49cm - Constanta

Fetelor, sa aveti parte doar de bucurii pentru bebicii vostrii, sa va traiasca si sa fie sanatosi si mincaciosi
Toate ati avut parte de nenumarate urari si felicitari, care s-au pierdut undeva in neant din cauza unei defectiuni tehnice.

www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Burtici&mid=9189&cid=14896" target="_blank">Gabitza si bebe Andrei Stefan DPN 25.05.05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Paste fericit! Lumina in case si suflete!

Felicitari din suflet mamicilor noastre si multa sanatate bebeilor. Sa va aduca numai bucurii!

Cornelia (38 sapt.) si Mariuta (2 iulie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mygirl spune:

Hristos a Inviat!!! Paste fericit, lumina in suflete si multa sanatate!
Imi pare asa rau ca s-au sters mesajele noastre...pentru fetele care n-au apucat sa citeasca ce-am scris ieri, mai propun o data: sa ne pozam cele mai frumoase oua- BURTICILE NOASTRE- astazi, 1 mai 2005 si sa facem o adevarata "colectie". Eu deocamdata am pozat ce pregatiri am facut, ca proaspata gospodina, pentru prima noastra mare sarbatoare in casa noua. Nu am stat o clipa azi, am obosit-o bine pe fetita mea si acum admir cu ce frumusete de butuci m-am dotat in loc de glezne. Asa ca plec imediat sa ma odihnesc.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/oanarules/album?.dir=3d69&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//pg.photos.yahoo.com/ph/oanarules/my_photos

Va pup si Sarbatori Fericite alaturi de cei dragi!!!

Mygirl si Alexandra(37 sapt+)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Adevarat a inviat!
Paste fericit mamcicilor si burticilor si bebicilor!

Este o zi superba azi, asa cum mi-am dorit! Casa e inundata de soare, este liniste si ma simt fericita, pentru mine, pentru puiul meu, pentru ziua de azi! Azi iubesc pe toata lumea

www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Burtici&mid=9189&cid=14896" target="_blank">Gabitza si bebe Andrei Stefan DPN 25.05.05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxel spune:

Buna dimineata,

Hristos a Inviat !!! Sa va dea dumnezeu sanatate, fericire si numai bucurii alaturi de cei dragi.

saptamana 34

Ruxel

[url= "http://photos.yahoo.com/ruxivisan"]poze[/url]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucas spune:

Adevarat a inviat!si Paste fericit!
Felicitari pentru noile mamici, sa va traiasca bebbeii!!!!!
Mygirl, da ce harnica ai fost !!! 2 torturi!!??? mey, da esti buna de maritat!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NewMami spune:

Hristos a Inviat !, sa va dea Domnul sanatate multa, lumina si fericire in casele voastre, iubire si intelegere.
Sarbatori fericite!

Noilor mamicute, felicitari si numai bine bebeilor, sa va traiasca, sa fie sanatosi si sa va lumineze viata zi de zi, ca ei sunt minunea voastra.

Imi pare rau ca s-au pierdut mesajele de la capitolul 49, dar asta este, mai exista si defectiuni. Asta sa fie cel mai mare necaz. Sunt sigura ca o sa-l umplem repede la loc.

http://community.webshots.com/user/newmami2005

NewMami & Patrick

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatriced spune:

Hristos a Inviat!

Aseara pe la ora 11.30 am fost la biserica ortodoxa rusa sa luam lumina, desi in Ro era deja data lumina. Dar ce sa faci? Astia sunt cu o ora in urma!... Impresia: tot la noi este mai frumos! Dupa ce s-a dat lumina si au zis ei ceva pe rusa au coborat cu preot cu alai sa inconjoare biserica. Noi nu am mai rezistat si am plecat acasa cu tot cu luminite. Si se uitau toti danezii la noi de parca ziceai ca cine stie ce luasem. De Pastele lor nu se obisnuieste sa se dea lumina! Dar pana la urma a fost frumos. Pentru ca am ajuns acasa si am ciocnit oua si am mancat numai bunatati!
Sper ca si voi a-ti petrecut super alaturi de cei dragi...
Cum a fost la voi?

36 sapt

beatrice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

Hristos a Inviat!!

Woow, ce de mamici au aparut in cele cateva zile cat n-am intrat eu pe forum! Si au mai disparut si mesajele din ultimele zile .

Felicitari primelor mamici, refcere usoara, bebelusi cuminti si mancaciosi si va asteptam cat mai repede la taclale!

Noi am petrecut un Paste in familie, si tare bine-a fost. Relaxant, odihnitor, chiar daca am petrecut o gramada de timp in bucatarie. E primul paste in care eu's cea care bucatareste (intotdeauna mergeam la parinti sau socrii, asa ca nici macar oua n-am mai rosit pana acum). Insa am recuperat din plin, sincer sunt tare mandra de mine, mi-au iesit mancarurile nesperat de bine, mai ales ca unele (pasca, ciorba de miel) le faceam pentru prima data!

Din pacate n-am ajuns la biserica, pentru ca moatza mica dormea la ora aia, si n-am vrut sa-i stricam somnul! Dar recuperam noi! Plus ca bona a avut grija s-o duca pe Malina la biserica acum cateva zile si si-a luat deja portia de pastitza (era toata numai un zambet dupa ce-a tras o dusca de vin).

Cm astea's nouatile de la noi, inca o data Paste fericit si la multi ani tuturor!

Mickyyy (33 saptamani) si Malina Ioana (31.03.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Adevarat a inviat!

Si noi am petrecut acasa. AM zis c anu fac nimic, dar am ajutat-o pe mama, asa ca obosita tot am fost. Azi noapte am tinut-o numai in contractii, dar de dimineata am fost din nou in forma.

Am facut poze cu burtica si Maria. Le puteti vedea aici: http://pg.photos.yahoo.com/ph/cornelianis/my_photos

Va pupam,
Cornelia (38 sapt.) si Mariuta (2 iulie 2003)

Mergi la inceput