Mamici de mai-iunie 2005 (48)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crissu spune:

Buna la burtici asa mai dupa-amiaza.
Luluku hai ca esti tare cu capsunile.........vreau si eu. De unde le-ai luat?
Daca cumva ajungeti la cununia Sperantzei toate bune si de la mine.....chiar ar fi frumos daca macar una dintre noi ar reusi sa ajunga cu un buchet de flori.
Bun venit si pentru mamica noua si o asteptam cu amanunte.
La multi ani pentru toti oamenii care va sunt dragi si care in weekend isi sarbatoresc ziua de nume.

Va pupa Criss si 32 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Ada dupa 38 de saptamani se considera ca se poate naste fara probleme de adaptare pentru copil.In principal cum spuneau si celelalte fete la 40 , dar cine are rabdare sa stea pana atunci....Daca se poate mai repede cu o saptamana doua nu vad care ar fi problema....

Loreen, Bianca(15.10.96) si Delia 39 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luluku spune:

Crissu, am luat de la un magazinas langa cofetaria Maria, pe sos. pipera, eu lucrez pe Sos. Nordului......sunt foarte bune...oricum au apraut si in pioete , sunt turcesti , mari, dar foarte gustoase ( depinde de noroc) ;-)
Speranta, pupici si casa de piatra

Pozele mele

Luluku + BB - DPN 27.06.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Margott spune:

mai pe inserat!
Azi noroc ca nu a plouat, caci am avut de mers pentru un cadou. Oribila vreme, dar tot eu stau si ma gandesc, bine ca este mai racoare, caci mie caldura nu-mi place deloc.
Fonzie, bine ai venit pe DC!!!
Sperantza, Casa de Piatra!!! si multa fericire

Luluku, ce ne faci tu noua......, dar totusi, multumim pentru idee.
Loreen, eu am fost la Babyexpo, dar nu ma pricep inca la biberoane etc, asa ca... poate te lamureste altcineva.

La Multi Ani pentru Sf Gheorghe si pentru Florii!!!!

Margott

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amutza spune:

Buna la mamici cu burtici!
Fonze bine ai venit printre noi. Asteptam amanunte.

Speranta suntem alaturi de tine cu sufletul caci altcumva ........

Si pe la noi este asa de urat si de frig ca nici catelul sa nu-l scoti afara la... e o vreme de c... dar in fine am facut oricum o mica plimbarica si acum ne apucam sa-i facem lui tati o prajiturica deoarece este Gh.(desi lui nu-i place numele) profitam de orice ocazie de cadouri si prajituri.
Fetelor daca nastem la 40 de sapt.(sa presupunem)pai atunci nu inseamna ca 10 luni tine nasterea, nu cum am invatat ca la 9 luni iese copilul.Altele au nascut si la 45 de sapt. de nu mai vroia bb sa iasa, poate ca ii era mai bine in burtika. Nici acum nu-mi vine sa cred ca sunt graviduta si avem deja 31 de sapt. Miercurea viitoare mergem iar la echo sa vedem ce face bebitzu. Poate ii mai tragem si un filmuletz daca vine si sotul(cameramanul nostru).
Noi suntem foarte somnorosi, abia ne trezim dimineata si dupa-masa picam de somn si dormim de numa'. Aseara ne-am uitat la filmul HITCH cu Whill Smith, comedie si ne-am prapadit de ras. Si asa am dormit foarte linistiti. Mie imi plac filmele comedie si mai ales seara daca ne uitam la comedii putem dormi mai bine. In timp ce ne uitam la film ( ca si in orice seara cand stam intisi in pat ) bebitzu ne face spectacol face burtika in diferite forme si cu colturi si fara. Il mai simt cu apasa cu capshorul lui pe uter in jos de am impresia ca vrea sa iasa afara. In rest noi suntem bine. Maine mergem la soacra sa ne sarbatorim si duminica mergem la fratele meu sa-l sarbatorim ca-i ziua lui de nastere. Asa ca scap de atata gateala.
Si eu m-am apucat de curatenia pentru pasti, dar vad eu cand termin ca nu ma zoreste nimeni. Fac azi ceva, maine poate nu apuc,dar fac poimaine si tot asa ca altfel ma cearta si sotzul daca ma chinui prea mult. Maine mai mergem si la cumparaturi pentru bebitzu. V-am plictisit destul. Asa ca va doresc o seara placuta in continuare si poate si vizionare placuta!

Amutza + bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Amutza, 40 de saptamani sint de la ultimul CM. Dar virsta lui bebe atunci este de 38 de spatamani, car, daca te uiti pe un calendar, fac chiar 9 luni.

Azi am fost si mi-am luat certificatul de prenatal de la medicul de familie.Simt ca ma apropii din ce in ce mai tare de ultima turnanta!!

Mi-am luat si chiloti pentru spital, de unica folosinta ca sa zic asa, mari cit o punga de un leu Si am gasit si camasa de noapte cu nasturi in fata. Deci aproape ca am epuizat listutza mea de spital, ca sa nu mai stau stresata.

Mai sint multe lucruri de luat pentru bebe, dar nu de prima necesitate, asa ca nu ma agit prea tare cu ele.

De-abia astept ultima ecografie de miercuri de la dr.Iosup, sint tare curioasa cum mai este bebe. Acum mi se pare ca este tot cu capul in jos, dar sint momente cind mi se pare ca s-a intors. Mama zice ca nu avea cum sa se intoarca fara sa-mi dau seama, ca acum e prea mare si nu prea ar mai fi loc de intors. Probabil joi la control o sa stabilesc si cind va fi cezariana.

Mi-e dor de fetele care n-au mai intrat de mult, sper ca sint bine cu toatele. Ma gindesc mai ales la Andreea de la Cluj, daca nu cumva a nascut deja.

www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Burtici&mid=9189&cid=14896" target="_blank">Gabitza si bebe Andrei Stefan DPN 25.05.05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Ola fetelor!!!!
Speranta – CASA DE PIATRA SI MULTA FERICIRE!!!!!!!!!!!!

Astazi am fost la echo. Avem 32 de sapt si 4 zile. Fetita are aproximativ 2.100 kg si este mai mare in greutate decat graficele. Prin carti scrie ca la varsta ei ar trebui sa aiba intre 1700-1900 kg. S-a intors cu capul in jos, drept pentru care acum nu mai loveste cu picioarele pe jos ci prin stomac sau coaste. De cateva zile o simt jos cum se impinge. Si avand in vedere ca voi avea o fetita cocheta, in momentul in care s-a intors – cred ca atunci – a simtit nevoia sa poarte ceva frumos la gat, asa ca, in lipsa de altceva si-a ales ca accesoriu cordonul ombilical. Pe foaie a scris esarfa sau circulara de cordon ombilical. Dr de la echo nu parea ingrijorata de acest fapt, zicand ca este important la nastere sa se stie de acest lucru. Oricum mergem marti la dr sa vedem ce ne mai zice. Colul este inca inchis – asta e bine – doar ca s-a mai scurtat acum fiind de 30mm. Placenta este putin imbatranita dar sa speram ca mai rezista 1 luna. Ambele IR –uri au o valoare de 28. I-am vazut nasucul si gurita si este tare dragutza. Se misca in continu, da din manute si picioruse de m-a zapacit si de 2 nopti nu prea avem somn. In rest suntem bine si asteptam ziua de marti sa vedem ce zice nenea dr. Aseara nu m-am simtit deloc bine. M-a durut burta, se intarise laun moment dat, bb era agitate, nu am putut dormi …. Am crezut ca ajung la urgenta si ca bb vrea sa vine. Azi a fost mai cuminte dar acum simt ca iar vrea sa danseze prin burtica.

Cam asta e situatia la noi.

weekend placut si mult pupici pentru cele / cei care isi serbeaza ziua in urmatoarele zile.

monu si bb 32 de sapt si 4 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fonzie spune:

bine v-am gasit si eu,burticilor!
ce sa va spun despre mine...am 22 de ani si sunt in 34de sapt.DPN este 5 iunie 2005 si voi avea un baietel(Luca)care se va naste la Polizu cu dr.Nicolae Suciu
ce sa mai zic despre mine...ma simt bine chiar toata perioada asta nici nu am simtit ca sunt insarcinata,am avut o sarcina foarte usoara,acum au cam inceput niste mici dureri de burta,dar am fost azi la farmacie sa-mi cumpar No Spa si Materna,insa pe aceasta din urma n-am mai putut s-o iau gratuit deoarece s-a scos;stiati ceva de chestia asta?
in fine,de-abia astept sa ma treci si pe mine in lista...
sarcina usoara sau..nastere usoara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Ma seaca niste arsuri de ceva ore, nu pot dormi, fii-mea se joaca cu interioarele mele, iar eu in semn de protest m-am gandit sa mananc inghetata.De o ora mai potrivita ca asta nici ca se putea..

Si uite asa mi-am adus aminte sa urez tuturor celor care isi aniverseaza ziua numelui de Sf.Gheorghe si de Florii toate cele bune, petreceri frumoase si La multi ani

Loreen, Bianca(15.10.96) si Delia 39 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea.a spune:

Buna ziua, burtici!!

Am intrat si eu sa urez La Multi Ani celor care-si serbeaza ziua de Sf. Gheorghe si de Florii !!!! Si .. si !!!
Noi am avut o saptamana plina de evenimente, unele mai intortocheate ca altele, Slava Domnului nu legate de sarcina. Bebe e bine. Numai "mami" a fost un pic stresata, dar sa speram ca au trecut.
De citit v-am citit in fiecare zi. Nu scap nimic, ce credeti?!

Va pup si sa aveti un weekend frumos si insorit daca se poate!

Andreea & bb Eric Andrei (DPN 1 iulie)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/andreea4/detail?.dir=c0dc&.dnm=c573.jpg

Mergi la inceput