Mamici de mai-iunie 2005 (48)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns beatriced spune:

Neata burticute!

Astazi si la noi in Copenhaga este urat, ca nu e nici un gram de soare... Si cum la astia cica este Ziua rugaciunii probabil o sa ne plimbam pe la mare ca sa-mi incarc plamanii cu aer curat.
Bebe se misca mult seara inainte sa dorm si pe urma se mai trezeste dimineata. Baiat cuminte! Si instruit...

Pupici si sa aveti o zi excelenta!

34 sapt

beatrice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucas spune:

ce vreme!!!!!!!!! si eu trebuie sa plec din Buc.
pentru ca pina luni, nu ne mai auzim, vedem etc:
1. tuturor cu nume de gheorghe, gheorghita, si variatiuni pe aceeasi tema La multi ani!!!
2.tuturor cu nume de flori(parca si noi avem o Florentina)va doresc, copii sanatosi, nastere usoara, sa va traiasca bebei si multe , multe lucruri minunate si spectaculoase sa se intimple in viata voastra.
Fonzie bine ai venit!!!(daca nu am scris numele corect)
sa va distrati!!! si pentru mine ca eu o sa muncesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fran spune:

'Neata fetele !
Luni merg si eu la dr. sa-mi programez cezariana.
Probabil pe 27 sau pe 2- ca atunci e de garda medicul meu. Nici nu stiu cum e mai bine...vreau sa zic de anestezist, neonatolog etc, plus ca acum DNP eco e fix pe 2mai. Deci se poate declansa nasterea si mai devreme- sau fiindca e in pelviana si nu apasa pe col nu sunt sanse? Oricum, in maxim 10 zile o am pe bebelina in brate.
Mey, sa nu radeti, da' eu abia m-am obisnuit sa fiu gravida...
Anky si eu am din ce in ce mai des dureri ca la ciclu. Mie mi-a zis dr. ca de fapt sunt ligamentele- pt. ca acum burtica e din ce in ce mai grea. Ciudat totusi... ca doar la ciclu e vorba de contractii nu de ligamente...

Fran si BB Patricia (?)
DPN 13 mai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luluku spune:

salutare fetelor, ce mai facetzi?
ma incadrez si eu la categoria vise despre nastere, si unele sunt atat de veridice incat ma trezesc foarte speriata...
si am si eu niste dureri tare ciudate ........dar incerc sa le ignor ca sa nu ma sperii, ca nu ii face bine BB-lui
Fran- mult succes, si sa stii ca nu esti singura care de abia s-a obisnuit, eu uneori uit cu desavarsire si imi amintesc de abia cand realizez ca am un mic obstacol care ma impiedica sa ma apropii mai mult de sot....este chiar nostim ca uneori am impresia ca pot dormi pe burta.....
La multi ani celor cu nume se sfant si de flori...sa va distrati..
eu de abia astept sa imi vina capsunile cu inghetata...ard de nerabdare

Pozele mele

Luluku + BB - DPN 27.06.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

quote:
Originally posted by loreen

Azi m-a mancat undeva si m-am apucat de curatenie prin bucatarie....

Loreen, Bianca(15.10.96) si Delia 39 saptamani

Loreen, asta-i unul din semnele prevestitoare ale nasterii, se zice ca atunci cand te apuca chefu de facut curat, de aranjat una alta bebe e pe cale sa soseasca. Stiu ca pare o tampenie, dar am citit multe cazuri de mamici care chiar cu o zi inainte sa nasca au avut un chef nebun sa lase casa bec (parca "pregatirea cuibului" se chema chestia asta). Asa ca ai grija, stai cumintica vreo 2-3 zile pana se-ntoarce doctorul tau, ca altfel e posibil sa te trezesti cu un bebe peste week-end!

Fetelor, maine se casatoreste speranta, oare ajunge cineva la satrea civila?! Ar fi frumos din partea nostra sa mergem macar cu un buchet de flori, daca n-am reusit sa ne mobilizam pana acum sa-i luam un cadou sau altceva!

Mickyyy (33 saptamani) si Malina Ioana (31.03.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Daca ajungeti la starea civila va dau si eu pentru Sperantza...Casa de piatra...

Mickyyy se poate sa fie cum zici tu...Eu am incercat sa ma dau jos din pat ca m-am saaaaaatuuuuuuuuuraaaaaaaaaaaat.Cand vad patul ma apuca greata.As pleca prin oras dar nu prea mai pot conduce din cauza burtii.
M-am gandit si eu la varianta nasterii fara medicul meu.Am zis ca daca va fi sa se intample ma duc la urgenta.Sa ma fereasca Dumnezeu de medicii care sunt de garda...Cand ma gandesc la nasterea cu moase ma trec toate apele.Poate in alte spitale or fi mai altfel, dar la noi sunt cum sunt.Si de fapt nu numai cele de la maternitate, in general cam de la toate sectiile.Am avut niste experiente malefice demne de filmele lui Stephen King pe neuro si terapie intensiva cu mama, ca ma mir ca mai traieste...

Vroiam sa va intreb, mai ales pe cele care ati fost la babyexpo, daca cei de la Nuk au scos ceva produse noi...biberoane mai groase, suzete fara inel.Le vad pe net, dar nu in farmacii...

Loreen, Bianca(15.10.96) si Delia 39 saptamani

Mergi la inceput

maaaaaaaaaaaaaammaaaaaaaaaaaaaaaa mia...am bagat in mine mai bine de jumatate de kg de capsuni cu frisca d'aia buna.....mai am un pic si fac poc

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ada_74 spune:

Luluku, sa-ti fie de bine. Da' mi-ai facut si mie o poftaaa .... Eu pe cine sa trimit acum dupa capsuni?

Sunt super-fericita. A ajuns in sfarsit mobila !! Credeam ca nu mai vine.

Fetelor, spuneti-mi si mie, daca stiti. Cand se considera ca sarcina a ajuns la termen, la 37 sau la 38 saptamani?

Lili si bb Sergiu 37+ sapt.

Mergi la inceput

38 STIU EU, DESI UNII ZIC CA LA 40 DE SAPTAMANI AR FI FINISH-UL

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikka spune:

Hello, fetele!

Carolinah, sper sa nasc normal, cu epidurala, daca nu apar probleme intre timp. Chiar citeam de bb-ul tau, ce grasan e... Sa fie sanatos, si tu la fel!

Poate va este util, mi-am cumparat ieri sutien pt alaptat, de la magazinul Victoria la et 4, cu 370.000. Avantajul e ca e din bbc 100% si nu are cusaturi in dreptul sfarcurilor. Erau si la 280.000, dar cu cusatura. Mi s-au parut foarte ieftine.

DPN 15 mai

Mergi la inceput