Mamici de mai-iunie 2005 (48)
Raspunsuri - Pagina 12
mygirl spune:
Ada, crede-ma ca nici nu mai stiu ce sa fac. Totusi maine parca nu as merge, e inca sarbatoare - sa mergem pe 4 mai, asa cum mi-a spus si dr. Asta daca mai poti si tu astepta. Ptr ca eu miercuri implinesc 38 sapt. Si pe mine m-a convins sa nu fac epidurala - decat sa sufere bb, mai bine ma chinui eu. Oricum, cred ca o sa aranjez cu el ptr inducere in conditiile date - nu ma pot baza pe sot sa ma duca la spital dc ma apuca la miezul noptii si nici nu vreau sa apelez la varianta "suna un prieten". Si daca nastem in aceeasi perioada poate o sa facem fata amandoua fitzelor asistentelor. Ar fi super sa fim colege de camera. Abia astept sa te cunosc personal. O sa-ti trimit un PM cu nr. mele de telefon sa stabilim cum ne vedem.
Cornelia, arati super! Si Maria e o dulceata de fetita.
Sotul meu va multumeste mult ptr urari.
Mygirl si Alexandra(37 sapt+)
Poze
anky spune:
Buna fetelor,ce mai faceti,mai puteti?.Eu nu mai am rabdare,tot sper sa se intimple dintr-un moment in altul, dar se pare ca baietelului meu ii place tare mult in burtica caci nu se grabeste deloc sa isi faca aparitia.
Loreen,imi pare rau ca a trebuit sa treci prin astfel de momente neplacute,ma intreb cind se v-a termina cu spagile astea si cu lipsa de bun simt a personalului din spitale.Tare imi doresc sa cred ca intr-o buna zi conditiile din spitale vor fi la fel cu cele din spitalele din westul Europei.Oricum bine ca s-a terminat si sinteti sanatoase amindoua,in fond asta este tot ceea ce conteaza.
Numai bine
Anca 39sapt.
si Bianca Melissa 02.02.03
http://community.webshots.com/user/anky2100
Cornelia spune:
Anky, sunt in aceeasi situatie. Peste doua zile intram in sapt. 40 si nimic.
Sunt destul de tensionata, mai ales ca misca din ce in ce mai anemic, mai mult se impinge si imi deformeaza burta. Imi trec tot felul de ganduri prin cap. Daca acum o sapt. am pierdut dopul, oare nu putea sa apara o infectie pana acum? Abia astept sa vina ziua de vineri si sa merg la doctor, ca dupa cum stau lucrurile acum, nu mai cred ca nasc pana atunci.
Multumim pt. aprecieri. Eu sunt foarte mare, dar sa zicem, ca am iesit mai bine in poze
.
Mygirl, Ada_74, prietena mea a nascut cu Rusa si a fost cazata la et. 6. Nu a avut probleme cu asistentele de la copii, in sensul ca nici macar nu prea au intrebat-o de sanatate
. Daca bb e sanatos, asta e un lucru f. bun.
Va pup,
Cornelia
(38 sapt.) si Mariuta (2 iulie 2003)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cornelianis/my_photos
Mickyyy spune:
Buna dimineata burticute si proaspete mamicutze
!
Eu am revenit la munca, cu forte proaspete dupa 4 zile de trandavit acasa! Noi abia am intrat in saptamana 34, deci mai e cale luuuunga pana la nastere, nici macar bagajul de spital nu l-am pregatit, si inca mai am planuri de venit toata luna mai la birou
, asta daca o sa ma simt la fel de bine ca si pana acum! Oare mai sunt fete care merg inca la serviciu, sau toate stau acasa si asteapta sa vina bebelusii?!
Nu stiu, poate si pentru ca la prima sarcina am fost atat de nerabdatoare sa nasc si a trecut atat de greu timpul, plus ca am mai nascut si la 41 de saptamani, sau poate pentru ca moata mica imi ocupa tot timpul acasa, iar la birou am inca treaba suficienta cat sa imi distraga atentia, eu una nu ma gandesc aproape deloc la nastere, mi se pare un moment tareeee indepartat, desi daca stau bine sa ma gandesc mai am doar o luna jumate si teoretic bebe poate veni oricand! Chiar si cand va citesc mesajele voastre, ba ca am pierdut dopul, ba ca am contractii, ba ca tre sa nasc neaparat pana pe data de ca altfel pleaca medicul....tot nu ma trezesc la realitate, tot nu constientizez cat de aproape e momentul! Dar poate ca-i mai bine asa!
Am zis ca macar trusa de epidurala ar fi cazul sa o cumpar si eu, ca restul bagajului chiar daca nu-l am pregatit se rezolva urgent in caz de ceva, da' nici macar asta n-am fost in stare sa ajung sa-mi cumpar. Ca sa nu mai zic ac n-am pus nici un ban deoparte pentru nastere...mamica inconstienta 
. Am zis ca la sfarsitul lunii asteia o sa ma apuc si de bagaj. Oricum mare lucru n-o sa contina, stiu din proprie experienta ca jumate din el l-am carat degeaba prima oara, asa ca in afara de strictul necesar, vata, gogosari (adica chiloti xxxl
) pampersi, chestiile de igiena prsonala plus cateva cosmeticale pentru bebe si neaparat forfecuta sau manusi, in rest n-am de gand sa-mi car nimic dupa mine. Oricum tati o sa vina destul de des in vizita, iar daca chiar imi trebuie ceva se va descurca el sa-mi aduca. Plus ca am multe ramase de la prima sarcina (pompa de sani, sutien de alaptat, etc) asa ca in caz de forta majora tot ce trebuie sa faca e un drum pana acasa. Aaa...si probabil papucii personali, ca halatul si camasile de noapte am de gand sa le folosesc pe ale lor, oricum se pateaza de sange, la ce sa ma chinui sa le spal eu pe ale mele dupa?!
hai ca v-am zapacit de cap....nici eu nu mai stiu ce voiam sa spun!
Aaa...mi-am adus aminte, fetele care refuza epidurala, eu le sfatuiesc sa mai ceara o a doua parere inainte de a declara sus si tare ca mai bine suporta durerile. Sincer, nu stiu cat de mari pot fi durerile la nastere, dar stiu ca Malina a avut 3,800kg la nastere si am nascut-o cu epidurala, fara forceps sau alte tampenii, si in doar 5 minute si fara nici un fel de dureri. Acum nu zic nu, depinde si de conformatia fiecareia, eu vorbesc doar din experienta mea.
Si inca ceva, daca chiar va e teama de forceps, faceti frumos epidurala, insa cand se apropie momentul nasterii cereti sa nu va mai administreze anestezic. Scapati de cateva ore de dureri iar nasterea propriu-zisa va fi "pe viu", ca si cand n-ati avea deloc epidurala. repet, e doar parerea mea, insa eu n-as renunta la epidurala nici sa ma bati!
Hai ca m-am lungit cat o zi de post...am fugit la ale mele, pupici si-o zi buna si nasteri usoare tuturor!
Mickyyy
(34 saptamani) si
Malina Ioana (31.03.2004)
Album Malina & www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">Povestea nasterii
Ada_74 spune:
Buna dimineata.
Mygirl, pentru mine este bine si miercuri. Stabilim maine dimineata la ce ora ne intalnim? Ti-am trimis si eu un PM cu nr. de telefon.
Micky, sunt convinsa ca ai dreptate in legatura cu epidurala, dar eu sunt mai panicoasa si nu prea imi vine sa ignor sfatul doctorului. Daca insist sa fac dupa capul meu si iese prost? Oricum, mi-e o frica de nu-ti pot explica, cu sau fara epidurala.
Lili si bb Sergiu 39 sapt.
mygirl spune:
Loreen, te rog sa ne spui si noua cam la cat te-a ajuns nasterea, cam cat si cui i-ai dat, ca nu stiu care sunt "traditiile" la spital. Si cam de ce ai avut nevoie, ca dc ma iau dupa listele pe care le am eu ar trebui sa plec cu 2 valize mari. Multumesc. Cum va mai simtiti?
Mygirl si Alexandra (37 sapt+)
Poze
Margott spune:
Buna dimineata la burtici!!!!
Loreen sa-ti traiasca dulcetica si sa fiti sanatoase!
Am mai postat eu cateva urari dar s-au dus pe "apa sambetei"!!
Noi ne-am simtit bine in perioada asta, am mancat bunatati, ne-am plimbat etc.
Gabitza foarte frumoase poze! Ce bine ca s-a mai incalzit!
Margott
pengunica spune:
Hristos a inviat!
Felicitari tuturor mamicilor si multa sanatate!
Am scris si noi intr-un final dar sau sters mesajele
Noi suntem bine sanatosi desi uneori ne mai doare burtica.
Astazi am fost la gratar si am avut parte de o zi superba.Am putut admira verdeata si pasarelele ....
.. mai este asa de putin pana o sa nasc ....si ma trec toti fiorii .
Nu va mai bat la cap cu balivernele mele.....multa sanatate tuturor si sa auzim numai de mamici fericite!
ANDRA si BEN STEFAN DNP15.06.2005
Mercedes spune:
Felicitari mamicilor care au nascut!
Pentru cele care urmeaza sa nasca in aceste zile va doresc o nastere cat mai usoara.
As avea o intrebare pentru fetele care au nascut deja nu ne spuneti si noua ,,tarifele" din maternitati de ex medic nastere normala respectiv cezariana , anestezist,moasa.
M ar interesa ambele variante deoarece s ar putea sa nasc prin cezariana inca nu stiu 100%
35+
gabitzam spune:
Mai fetelor? Ce e asa liniste pe aici? Ati mincat asa mult de Paste si acum de-abia va reveniti? ![]()
Ia, spuneti cu cit s-a "lasat" weekendul acesta prelungit?
La mine cu un kilogram in trei zile!!
www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Burtici&mid=9189&cid=14896" target="_blank">Gabitza si bebe Andrei Stefan
DPN 25.05.05