Mamici de mai-iunie 2005 (48)
Raspunsuri - Pagina 11
loreen spune:
Buna dimineata...
Mygirl am nascut cu Deheleanu( pentru care am tot respectul) si am fost la 7.Partea aiurea este ca anul trecut prin octombrie lumea spunea ca la 7 este raiul pe pamant.Acum gurile rele spun ca la 6 ar fi mai curat. Dumnezeu stie....Oricum trebuie sa te inarmezi cu multa rabdare(si bani marunti de 50 si 100) sa poti accepta toate mofturile personalului.In sala de nasteri am lasat din scurt 800.000 la moase, asistente si infirmiere.Pentru moase nu-mi pare rau, dar celelalte ...A trebuit sa dau bani ca sa-mi vad copilul si sa-l lase pe sotul meu sa intre...
Daca ati putea naste, fetele din Constanta, in alta parte, ar fi cel mai bine...
Va spun si acum cand ma uit la fata nu pot realiza ca am nascut asa usor si repede, si poate pentru asta incerc sa uit sejurul din spital.
PArca intreba Cornelia de epidurala. Habar nu am daca astia fac pe aici.Al meu dr. nu prea agreeaza ideea.Din cate am inteles trebuie vorbit cu anestezistul inainte...
Cine mai urmeaza ...
?
Loreen, Bianca(15.10.96) si Delia 26.04.2005
Cornelia spune:
Loreen, sa iti traiasca printesa! Ai fost f. curajoasa. La prima nastere ai avut epiziotomie? Ca eu stiam ca daca la prima nastere ai avut, nu ai nici o sansa sa scapi fara la a doua. Stiu ce inseamna starea de moleseala combinata cu dureri. Dupa ce mi-au facut mie calmantele alea, am crezut ca l-am apucat pe Dumnezeu de picior, ma durea in coontinuare, dar eram asa de ametita c anu mai realizam prea multe
.
Despre conditiile de spital, eu ma ingrozesa. De cateva zile fac instructaj cu tati sa faca tot posibilul sa imi gaseasca rezerva, ca altfel eu fug din spital.
Despre epidurala, am vorbit cu Lutescu si mi-a zis ca se poate si ca o sa cheme anestezistul, care in principiu vine la orice ora. Daca nu nasc pana vineri, stabilim data si atunci este sigur. Eu tare as vrea epidurala, cu toate ca nu sunt pregatita d.p.d.v. financiar
. La Maria eu am avut dureri f. mari si in prima parte a travaliului (stiu ca anestezia se face la dilatatie 3-4), dar macar de as scapa de partea a 2-a
.
Asistentele d ela copii, zici ca sunt la fel d enesuferite? Exact asa imi faceau si mie: copilul e nehranit, nu stiu s ama grija de e, e moale ca o carpa, of, Doamne, da-mi puterea sa nu le mai bag in seama si sa ma bazez pe instinctul meu! Asistenta care umbla tot timpul beata, nu a iesit la pensie?
Multumesc, ca iti faci timp si pt. noi.
Va pup,
Cornelia
(38 sapt.) si Mariuta (2 iulie 2003)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cornelianis/my_photos
babygirl spune:
Dimineata buna de primavara inverzita si Hristos a inviat!
Am lipsit 2 zile si cand am revenit am deschis repede calculatorul ca sa citesc ce s-a mai intamplat in lipsa mea, dar surpriza...mesajele disparusera...Io-s nitel dezaamagita si sper sa nu se mai intample. Am citit ce mai ramasese de citit si vad ca sunt deja 4 mamici pe lista. FELICITARI PROASPETELOR MAMICI SI SANATATE PRUNCILOR LOR!
Loreen,cu intarziere te felicit pt ca ai fost curajoasa. M-am bucurat sa pot citi cum a decurs nasterea. Pana in 9 iunie cand ar trebui sa nasc si eu, ma gandesc ca daca voi citi despre cat mai multe experienta, voi fi si eu mai pregatita, voi sti la ce sa ma astept, bune si rele. Sa-ti dea Doamne Doamne cat mai multa putere si in continuare si un copil mereu sanatos si vesel!
Cum te simti acum?
beatriced spune:
Neata la fete si Hristos a Inviat! 
Astazi intru in sapt 37 si ma gandesc ca mai este asa de putin si micutul meu o sa vina pe lume ma cuprinde o stare de bucurie profunda... Ieri spre uimirea noastra ni s-a defectat si aparatul de fotografiat
si acum ne gandim sa ne luam altul repejor pana nu vine bebe. Ca doar trebuie sa imortalizam momentul, nu-i asa?
Pupici la burtici si sa aveti parte de un Paste linistit...
37 sapt
beatrice
gabitzam spune:
Azi am fost in Gradina botanica, nu mai fusesem de mult. Doamne, cit e de verde! Iti vine sa te tavalesti pe iarba. Era plin de copilasi.
Uitati niste poze:
http://community.webshots.com/album/336553843HqdzWk
www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Burtici&mid=9189&cid=14896" target="_blank">Gabitza si bebe Andrei Stefan
DPN 25.05.05
Danelutza spune:
Loreen sa-tzi traiasca fetitza. Ehe, da' frumos cadou tzi-a mai adus iepurashul !
Fetelor acum ca vazui mai bine, iar au disparut mesajele, a fost defectziune pe DC ?!
Daniela
si micutza ISABELLA din burtica (DPN 15.06.2005)
beatriced spune:
Salutare!
Frumoase poze Gabita... Chiar ca a inverzit totul! Si la noi au inceput sa inverzeasca copacii si au inceput sa iasa floricelele bine de tot. (Narcise, lalele, bujori, lacramioare, zambile de Danemarca care mai ies si acum si multe alte flori plus magnolii). Este super primavara, parca te umple de energie!
La noi pe la ora 4-5 dimineata incep pasarelele sa cante
, zici ca sunt compozitoare, asa de frumos canta si apoi nu le mai tace gurita toata ziua.
Se vede treaba ca le place si lor primavara!
37 sapt
beatrice
beatriced spune:
din nou
Am uitat sa va intreb... Voua va merge chatul? Ca eu nu pot sa intru de cand a fost defectiunea pe forum! Daca nu, trebuie facut ceva...
37 sapt
beatrice
Ile spune:
Hristos a inviat! Felicitari Loreen si sa-ti traiasca fetita!
Acum am venit si eu de la padure si de unde credeam ca o sa mananc tot ce e pe gratar, nu m-am atins de nimic. Cred ca am intrat pe ultima suta de metri, pt ca mi se umfla picioarele de nu se poate,de la nr 37 am ajuns la 39,mi-e somn cam toata ziua si nici pofta de mancare nu prea mai am. Azi am implinit 38 sapt,deci de maine intru in 39,asa ca mai e putin.Oricum,pana pe 19 mai trebuie sa nasc obilgatoriu,pt ca dr meu pleaca la un congres.dpn-ul il am pe 16 mai,asa ca mult nu mai e. Tot astept un semn de nastere,ceva dop,nimic si tare nu as vrea sa ajung la declansare.Daca nu se produce nasterea de la sine,ii zic dr sa-mi .faca cezariana fara nici o discutie.Asa ca ,tot astept sa se intample ceva,cumva...
Ile 38 sapt
Ada_74 spune:
Hristos a inviat!
Loreen, felicitari! Sa-ti traiasca fetitza si sa va bucurati de ea!
Imi pare rau ca ai trecut prin atatea, dar bine ca s-a terminat. M-am cam speriat cand am citit de ce conditii ai avut parte, nu-mi ramane decat sa sper ca poate la et. 6 voi nimeri asistente mai dragute.
Cornelia, v-am vazut pozele. Sunteti frumoase foc si tu, si burtica, si printesa ta.
Eu am renuntat de tot la ideea de epidurala, cand mi-a explicat dr. ca bb este maricel, iar daca eu nu o sa ma descurc bine din cauza anesteziei exista posibilitatea sa fie nevoie de forceps. Si nu pot accepta nici in ruptul capului asa ceva.
Mygirl, multa sanatate sotzului tau si sa scape cat mai repede de ghips.
Eu as merge la dr. maine, pe la 17.30. Tu ce zici? Mergem maine sau lasam pe miercuri?
Lili si bb Sergiu 38+ sapt.