Mamici de iulie-august 2005 (30)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

Daca tot va tot vaicariti cu kg in plus-mamini nu te mai stresa ca simte bebelusa-acum nu are rost sa te gandesti la diete, va propun sa scriem fiecare cate kg ne-am ingrasat,sa ne distram,nu sa ne judecam una pe alta,intelegi mamini
Irina-dupa masa,bea apa si aseaza-te in pat,pune-ti perne la spate si vezi daca o simti-poate e treaza si va conversati
anis-miere,citrice,usturoi,supa de pui,ceapa si sanatate

Incep eu cu kg:fericita posesoare a 6kg in plus(scrieti-va si varsta sarcinii,please).

si pestiuc iubit si saltaret de 28s6z

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

Ca sa te incurajez,mamini,bebic mic avea 739 gr la 24 s si a ta cred ca e mai maricica(nu are doar 400gr)si eu sunt plinut ca nu zic,ca nu vreau sa ma indispun-nu are rost...Hai ca daca iti faci tu curaj sa pui poze pun si eu.Na ca am zis-o.
Vreti sa va laudati cu kg?

si pestiuc iubit si saltaret de 28s6z

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabungau spune:

Emaimee, cred ca nu mai are sens sa ma stresez, este clar ca-i pasare de noapte bebelusha mea... cred ca ea-si face de cap cat dorm eu, iar ziua se lasa leganata si doarme....
Am incercat sa ma asez in pat, sa ma linistesc, poate poate protesteaza... Am inteles ca tre' sa-i dau o gura de Cola, s-o trezesc putin!! Data viitoare ii da mama Cola sa vedem daca merge!!

Eu am luat 7 kg , 24 sapt, 1,64 inaltime... si am o celulita...

Dar arta cere sacrificii, nu???

Katink, sa stii ca ma panicasem chiar, iar bebelusha mea se amuza de mine... Bine ca o simt acum... si-i aproape miezul noptii...

Pupici, somn usor burtici,

Irina si bebe 24 sapt

http://photos.yahoo.com/irinabungau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia spune:

Fetele, va pupic dulce!
Mi-a reparat si mie calculatorul sotu' si abia prind din urma (doar capitolul asta pentru ora matinala de acum...)
Kulta: felicitari pentru printesa intr-adevar eun moment taare emotionant!
Maine incerc sa pun si ceva pozite de la intalnire.
Va pupic dulce!

Delia si Codrin

Mergi la inceput

Neata burtici,

M-am chinuit ceva ca sa pot intra pe forum azi, cred ca au fost ceva problemutze...
Calculatorul meu... iar merge ok acum, nu stiu ce-i cu el, cred ca-i in functie de vreme...

Delia, super, asteptam si fotografiile de la tine!!!

Eu sunt ok, bebelusha mea si-a facut dansul de dimineata ce bine!!! acum stau linistita!!

Vad ca-i liniste azi pe forum, se vede ca se apropie we!! si iar raman mai singurica pe aici...

Va pup burtici, o zi cat mai frumoasa si mai linistita va doresc,

Irina si bebe 24 sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Albinutzza spune:

Neazta fetele, se pare ca n-am fost destul de rapidaaaa...matinala

KAtink, mersi pt insemnari
Multumesc fetelor pt laude...nu-mi mai incap in piele ...ca si tine Katink, sunt foarte mandra de burta mea, si o etalez de cate ori am ocazia...bluzele sunt din ce in ce mai stramte iar eu sunt tare mandra
Daniela, sa cresti mare si sanatoasa, vezi ce apuci pe acolo, sa ii zapacesti pe maimi & tati
Noi suntem binishor, cam obosita..aseara m-am "conversat" cu Luca, dar acu dimineazta nu prea da semne ca s-a trezit...o fii de la vreme...mai asteptam...inca nu am intrat in panica
Fetelor, am avut un vis minunat: imi venise timpul, m-am dus la spital, si dupa cateva secunde, fara nici o durere, in vis :)) m-am trezit cu 2 minuni de baietzei, gemeni, in bratze...care aratau ca niste ingeri...superb..niste ochi angelici, un vis minunat, sper sa nu fie de rau...dar asha de bine ma simt acum

Sanatate multa fetelor...racite...eu va spun din experientza mea (am fost de 2 ori racita...foarte rau)...ca numa cu lamaie cu miere lasata in cana, sa lase zeama, cu multe ceaiuri de lamaie&coacaze&coji portocala...asha am scapat...si frectii multe...si stat in casa...e groaznic...dar asta e...iar in nas am pus cate o picatura de lamaie...curata extraordinar de bine...
SANATATE

Albinutzza 27+ & Luca bondarelu' din burtica
Traieste clipa
http://community.webshots.com/user/albinutzaa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MONAI spune:

Salutare la burtici!
Irina si eu am 1,64 m si o celulita...
Dar bebelusii si noi sa fim sanatosi ca ne-om reveni dupa. Maica-mea deja mi-a facut programare la masaj in toamna.
Cred ca nu acum e cel mai groaznic de privit body-ul meu, ci va fi dupa nastere cand voi arata ca acum(sau mai rau) si nu voi mai avea bebelusha in burtica . Atunci va trebui sa gandesc pozitiv si sa am rabdare muuulta cu mine.
Am pus si eu niste poze in albumul de pe DC.
Va pup si

Sa auzim numai de bine.
26+ si din burtica Sara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Albinutzza spune:

Ahh...am uitat sa ma laud...sunt in 27s+5 zile si am luat exact 7kg...e bine pt sarcina, dar daca aveam si eu mai putin...era altceva

Albinutzza 27+ & Luca bondarelu' din burtica
Traieste clipa
http://community.webshots.com/user/albinutzaa

Mergi la inceput

Monai, arati super!!! te pastrezi bine, asa ca sa nu te aud ca te plangi!!

Eu mi-am luat vitamine de la Nutrilite si am o pofta de mancare ca-mi vine sa mananc tot ce prind... cred ca o sa iau una la 2 zile, iar in ziua cand nu iau vitamina, iau acid folic.

Pupici,

Irina si bebe 24 sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katink spune:

Buna dimineata!

Monai,
dar unde esti grasa? Burticuta e o dulceata, in sus nu pari grasa deloc, arati foarte bine pentru 27 sapt.
Vad ca la mesaje treci burtica cu numele Sara, vrei sa trec si in dreptul caruciorului de pe lista?

Eu am asa:
-1.58m
-54kg

Am plecat de la 49 si am un plus de 5kg pana acuma la 25 sapt + 2zile.
sper sa fie bine pentru micuta mea.

In rest ea e vioaie, aseara cand a pus sotul urechea pe burtica a inceput sa sughita .
Pe mine ma mai deranjeaza junghiul din spate, capatat ieri... sper sa ma lase mai repede...

Pupici si multa sanatate,
Katink cu dulcinea mea 25+

Fotografii cu burtica

Mergi la inceput