Mamici de iulie-august 2005 (30)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns KULTA spune:

Buna dimineata fetele,
Se pare ca la mamici de Iulie-August avem numai mamici frumoase asa ca nu va mai plingeti, va intreceti in frumusete. Trebuie avut mare grija dupa vreo 2 luni dupa nastere, atunci SIGUR vom incepe sa "punem" pe noi. Este tendinta de a minca dint timpul sarcinii si necesarul mult scazut din timpul alaptarii. Eu dupa ce am nascut, imediat de la 65kg am ajuns la 57(dupa vreo 5 zile), iar dupa 4-5 luni, aveam deja 60kg si am facut o cura de slabire de 2 saptamini timp in care am slabbit 6kg.
Asa ca.........mare grija dupa ce nasteti, nu acum. Acum tre sa mai renuntam la dulciuri si sucuri acidulate, atit.
K22+

Kulta graviduta si BB Daniela (15,04,2004)

Poze cu noi
"Lucrurile bune li se intimpla celor care stiu sa astepte"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MONAI spune:

Irina, vezi tu, eu sunt smechera si port pantalonii de trening ai lui barbata-miu prin casa si cu ei m-am pozat. Gandeste-te ca am pus 10 kg (aveam 56 kg inainte de a ramane insarcinata), dintre care 4 kg in ultima luna. Asta inseamna lipsa de miscare si inghetata. De acum voi fi mai atenta, cel putin cu inghetata. Poate ma lasa nenea doctoru' sa ma dau si cu bicicleta de camera pe care o am, vad eu la urmatorul control. Pana atunci fac shopping.
Nici alt fel de miscare nu am avut voie, sper sa primesc unda verde .

Sa auzim numai de bine.
26+ si din burtica Sara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MONAI spune:

Da, Katink, multumesc, as vrea sa-i pui numele in dreptul caruciorului(am tot uitat eu sa-ti dau PM pentru ca noi ne-am hotarat demult asupra numelui - e de origine ebraica si inseamna printesa, jupaneasa ).

Sa auzim numai de bine.
26+ si din burtica Sara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katink spune:

Da Monai, frumos numele, asa o cheama pe nepotica mea din partea sorei mele: Sarah-Felice, o frumusete de fetita, rade toate ziua la toate lumea, e vesela si nu sta locului, are 7 luni, e si ea bebelus mic.

Numai bine,
Katink cu dulcineea mea 25+

Fotografii cu burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corbioana spune:

Neatza....ce vreme oribila, la mine ninge cu flescaiala asa arata a naiba numai de venit la serviciu nu aveam chef cand m-am uitat dimineata pe geam...

Si ca sa incep ziua si mai bine vad ca voi vb de kg azi...hai sa va zic si eu...am 1.68 m si ...am pus aprox. 7 kg enoorm. se vede de altfel cu ochiu' liber in poze.....Toate ca toate mie mi-a sa nu iau multe de aici incolo cand e buba cea mai mare in trim. III. Doamne ajuta sa nu....oricum pragul meu visat de 10 kg cred ca se duce pe apa sambetei...

O zi buna daca...se mai poate dupa asa discutie..

Ioana
sapt.28
http://pg.photos.yahoo.com/ph/corbioana/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KULTA spune:

Katink, multumesc pentru numele din dreptul carutului.
Eu acum am la 1,60, 60kg deci am pus 5kg.
K22+

Kulta graviduta si BB Daniela (15,04,2004)

Poze cu noi
"Lucrurile bune li se intimpla celor care stiu sa astepte"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Albinutzza spune:

Burticutzelor ia uita-ti-va aciulea...la poiana brasov
http://www.myx.ro/MyX/mps/Portal?cmd=Webcam

si nu va mai plangeti atata, ca io cred ca-s cea mai mare de aciulea, asha ca sanatoase sa fim si noi si bebecii...si scapam noi dupa...sa traiasca salile de aerobic...ca vom deveni suple

Albinutzza 27+ & Luca bondarelu' din burtica
Traieste clipa
http://community.webshots.com/user/albinutzaa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

'Neata fetele,

Eu am avut o noapte cumplita...toata noaptea am avut senzatia ca ma sufoc..si de abia puteam inghiti,plus ca ma durea infiorator gatul...
Ce sa zic? Beau tone de miere cu lamaie ,plus citrice la greu, supe,ceaiuri,...nu mai stiu ce sa fac...de abia pot vorbi.

Nu e vb de o simpla raguseala ...ca vad ca si nasul imi curge...ma tot gandesc de unde am luat asa ceva...

Hai sa va mai intreb ceva...INGRID ALEXIA..cum va suna??

AniS si bebelina mea dulce 24+
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

Dragutele,chiar asa nu va vaicariti,eu cand am dat tonul,chiar am spus de distractie,nu va agitati-suntem burticoase e normal.
FEMEILE SUBPONDERALE-d p de v medical
-trebuie sa ia in greutare mai mult de 10-15kg chiar
NORMALE
-10-15KG
SUPRAPONDERALE(adica catalogat obez de doctor)
-10kg sau mai putin(numai cu dieta sub supraveghera medicului nutritionist)
Nu trebuie sa se incerce sa se slabeasca sau abtineri la mancare pe perioada sarcinii,ca se produc nistre substante nocive in urma procesului de slabire care se raspandesc in sange si ajung si la bebic.

A,mi-am adus aminte si eu cand imi suflu nasul,am sange pe servetel(de pe la 16s),uneori din ambele nari,asta e normal.

si pestiuc iubit si saltaret de 29s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

Frumo INGRID ALEXIA!
Noi avem pana acum ANDREW si THEODORA!Ce ziceti?

si pestiuc iubit si saltaret de 29s

Mergi la inceput