Mamici de iulie-august 2005 (30)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

M-AM SPECIALIZAT IN CACOFONII, MA SCUZATI! era de fapt: barbatul meu zice ca...
M23

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Fetele...ce ma fac cu raceala asta!!!! Simt ca o i-au razna de durere de gat........

AniS si bebelina mea dulce 24+
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuletulpanda2005 spune:

Buna, burtici!
Vad ca, cu mici exceptii, sunteti vioaie si "in forma".Asta-i super.
Si noi suntem ok. Crestem intr-o veselie.

Ca tot vorbiti de burtici. Ale voastre sunt frumusele. Nici eu nu ma plang de-a mea. Doar de dimensiuni. Pe mine ma asasineaza sanii acre au crescut mult prea mult. Nu ca ar fi fost cine stie ce, neinsemnati, de felul lor.Dar parca prea au exagerat.Uneori am impresia ca burta n-o sa treaca niciodata de linia lor. Macar de-as putea alapta ca lumea ... Dar, mai stii? Am inteles ca nu conteaza volumul deloc.

MonaI multzam si tie de informatii. Imi sunt mai mult decat utile. O sa trimit diseara "comanda" acasa. Sa ma "linistesc" si cu capitolul asta.

Anis, s-ar putea ca pentru durerile de gat sa nu te scoti doar cu lamaie si miere. Ai intrebat doctorul? S-ar putea sa-ti recomande un antibiotic. Desi, daca nu faci febra, poate e doar o forma usoara.

danaB + Pooh 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabungau spune:

Mamini, nu te stresa prea mult cu greutatea, sa nu dai in vreo depresie... Vrem poze oricum!!!

Anis, imi pare tare rau sa aud ca esti bolnavioara, stai cumintica si-o sa vezi ca o sa treaca ea raceala... Despre gat... eu te sfatuiesc sa rabzi si vei vedea ca va trece de la sine pana la urma. Ia si tu un Paracetamol si stai cumintica!!! Febra faci??

Fetelor, eu sunt in continuare ingrijorata, vad ca bebelusha mea nu mi-a dat nici un semn astazi, am simtit-o de cateva ori dar foarte foarte slab de nici nu sesizam daca este ea sau stomacul meu face bulbci... Nu stiu ce sa fac, sa-l sun pe doctorul meu sau sa mai astept pana maine...???

Pupici,

Irina si bebe 23 sapt.

http://photos.yahoo.com/irinabungau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Irina,stai linistita..stii ca si eu sunt la fel

ce mai faci

AniS si bebelina mea dulce 24+
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MONAI spune:

Irina,ca sa te linistesti, mai bine suna medicul si poate te cheama pentru o eco rapida .
Noi am fost azi la medicul de familie cu ultimele analize(sange si urina) care au iesit foarte bine si mi-a dat Fe gratuit (de la ea din cabinet)si o reteta de Ca cu D3 pe care vom incepe sa le luam de cand intram in saptamana 28. Cica se iau preventiv pentru ca bebelusha sa nu fie, Doamne-fereste, rahitica sau anemica. Si m-a programat dupa sarbatori sa fac antitetanosul. Mai era parca Lulu75disperata in legatura cu acest vaccin, dar eu imi voi intreba ginecologul in care am incredere mare.
De ieri nu mai luam Gynipral la 4 ore, ci la 8 ore si suntem tare optimisti. Parca nici nu sunt insarcinata, asa de bine ma simt. Sper sa nu ma deochi singura, dar fetele care au avut contractii si dureri stiu ce zic.
Am fost azi prin oras sa caut lustra sau aplica pentru camera fetitei si am gasit ceva, dar asteptam si parerea lui tati care nu prea are timp de cumparaturi, bietul de el. E tot la munca, a venit doar si a papat la amiaz. Vrem sa ne apucam de decorat camera fetitei(care la momentul acesta este un mic depozit), dar probabil ca dupa sarbatori. Eu m-am gandit sa nu ma obosesc acum facand curetenie prea mare, mai astept putin sa se apropie momentul nasterii(oricum noi am sarbatorit si Pastele catolic pentru ca sotul meu are aceasta religie).
Daca voi avea chef, poate maine voi pune si eu niste pozute cu burtica in album , pentru ca tare sunt frumoase cele pe care le-am vazut si am vrea sa ne mandrim si noi c-am crescut mari.
Va pup ca tare mult m-am intins la vorba.

Sa auzim numai de bine.
26+ si din burtica Sara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabungau spune:

Anis iubita, vad ca ai inceput sa intri mai des, sa stii ca ti-am simtit lipsa!!!
Acum m-am mai linistit, a inceput bebelusha mea sa miste, cred ca-i intr-o pozitie in care nu reusesc s-o simt prea bine, dar acum are un chef de bumbaceala... Doamne ce fericita sunt cand ma loveste, credeti-ma!!! Bine ca nu l-am stresat pe doctorul meu cu prostii!!! Astazi si eu m-am simtit mai molesita, probabil ca s-a transmis starea mea si bebelushei Alexa. Dar seara are un chef de viata... cred ca seamana cu mine, zau asa!!! Si eu eram asa - in vremurile bune

Monai, eu eram cu stresul cu antitetanosul,dar m-am lamurit ca trebuie facut!!! Am citit la mamicile de martie aprilie si am vazut ca doctorita mea nu a batut campii... Se face unul in luna a 7-a si unul in luna a 9-a, asa ca sunt lamurita!

Pupici multi ,

Irina si bebe 23 sapt.

http://photos.yahoo.com/irinabungau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabirus spune:

Mamini, eu si la prima sarcina si acuma am avut acest sentiment de frustrare si disconfort in propria piele de care spui tu. Mi se pare absolut normal, de altfel, cand iti vezi corpul deformat si totul scapat de sub control sa fie greu sa accepti aceste lucruri si numai gandul la minunea de acolo dinauntru te face sa accepti si sa rezisti si sa vezi parte frumoasa a lucrurilor.
De asta mi se pare ecografia si o terapie buna pentru psihicul gravidutzei; bebelusul capata realitate si nu te mai simti ca un monstruletz cu burta mare.

Gabi, mamikul Evei si al baietelului din burtic
http://pg.photos.yahoo.com/ph/coada_cometei/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katink spune:

Daniela felicitari! Sa cresti mare, frumoasa si sanatosa si sa le umplii zilele parintilor tai cu multe bucurii! Kulta imi imaginez ce fericiti sunteti!

Imi pare rau ca esti racita Anis, eu in locul tau cu lamaie si miere m-as trata, dar daca totusi vezi ca e chiar asa de rau cu gatul mai bine iti faci un exudat fariangian, sa nu fie si altceva...
Insanatosire grabnica!

Irina,
scumpa mea, ce te-ai speriat azi , au si bebelusii zile mai active si zile mai putin active si la mine se mai intalmpla... incerc sa stau relaxata si vb cu ea, ii pun muzica si se trezeste pana la urma...

Nu mai stiu cine intreba de cum ne simtim cu burta mare....
Eu sunt foarte mandra si fericita ca mi-e teama sa nu plesnesc de atata bucurie.
Port aceleasi haine ca si inainte, doar pantalonii sunt de gravida, bluzele au devenit mulate pe burta si mai ales acuma ca s-a mai incalzit si nu trebuie sa imi mai inchid haina, umblu mandra cu burta la inaintare.
Am si 2 burlane, o sa ma fotografiez si cu ele ca sa vedeti cum sunt, unul bleu cu alb si unul roz cu alb, ape-ape, se pun pe burtica pe sub bluzite - in caz ca sunt mai scurte sa nu se vada buricul, si sunt tare sic ...

Pupici si multa sanatate,
Katink cu dulcineea mea 25+

Fotografii cu burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

Gabi, multumesc de incurajare, stiu ca-s cam nebuna, dar ma gindeam eu ca o mai fi avut si altcineva senzatiile astea timpite. stiu ca merita( mai ales daca iese si cite-o frumusete ca Eva ta) si mi-e drag maxim de mormoloaca, mai ales acum ca e concreta-ma bate, se joaca, sughite, am vazut-o la eco, dar parca as vrea sa facem pace la mijloc, ea sa creasca mare si sanatoasa si mami sa nu se transforme intr-un camion cu remorca.
ma ia groaza ca toata viata m-am vaitat de kilograme si sa nu ramin sa pling dupa vremurile cind aveam o greutate la care pe vremuri mi se parea ca arat infiorator. pe de alta parte, atit de putina vointa sa ma abtin nu numai ca nu am mai avut, dar nici n-am mai vazut...si creste burta mea vertiginos si copila mea are about 400 de g probabil, cit o sa se faca pina ajunge Mitzi mica la 3500? ca in Aliens- ati vazut filmul?
hai ca o sa fac poze, o sa dureze un pic, dar va sperii dupa week-end.
M23

Mergi la inceput