Mamici de iulie-august 2005 (30)
Raspunsuri - Pagina 4
![](images/user_woman.png)
emaaimee spune:
Cred ca ce scumpica e ea cand merge cu pasi nesiguri,ce emotionant trebuie sa fie pt tine,KULTA,si eu plang de fericire ca il am pe bebe in burtica si ca il simt cand face tumbe si imi raspunde la voce/mangaieri pe burtica cu ciocaneli-dragutul si de abia astept sa traiesc clipele de care povestesti tu! si pestiuc iubit si saltaret de 28s6z
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
irinabungau spune:
Burtici scumpe,
de dimineata am incercat sa intru pe DC dar nu am reusit, asa ca revin acum.
Sunt putin ingrijorata, ca nu am simtit-o de loc pe bebelusha mea astazi, cred ca s-a lenevit, nu stiu ce-i cu ea... De obicei seara este foarte activa, dar m-am obisnuit s-o simt usurel si-n timpul zilei, astazi vad ca este lenesa.
Kulta, ce emotionant!!!!! Cred ca este un eveniment foarte important , nu uitati sa sarbatoriti!! Fiecare ocazie de genul acesta merita sarbatorita!
Katink si Albinuta, ce burtici dragute... Katink, vad ca si tu esti la fel de mulata ca si mine, nu-mi pun decat pulovere mulate, sa se vada bine ca sunt viitoare mamica, sunt foarte mandra!!!
Giana, si eu zic sa nu renunti la vitamine, astea nu au cum sa-i faca rau lui bebe al tau! Poze noi ai pus??
Pupici la burtici, merg sa ma bag in pat, poate ca bebelusha mea va incepe dansul daca stau eu linistita, intinsa.
Irina si bebe 23 sapt.
http://photos.yahoo.com/irinabungau
anis spune:
Buna fetele
Kulta FELICITARI pt mogaldeata ta sa va traiasca...e minunat..ma si zburat gandul la la bebeina mea..cand o sa faca si ea primii pasii..
Cat despre mine..iar n-am mai intrat ca acum m-a prins o raceala..de 3 zile stau pe miere si lamaie..si am durere in gat f tare plus capul...vad ca si Laura_s..e in aceeasi situatie..offf
Tare imi e frica sa nu fie gripa asta care o vad pe la toti...cu tuse etc...ma rog la Dumnezeu sa nu fie...
Parca nu eram eu destul de fricoasa...acum si cu raceala asta..
AniS si bebelina mea dulce 24+
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
mamini spune:
KULTA, super! harnica rau Danuta ta, a luat-o repejor din loc, o sa fie usor sa tii minte cind a mers prima data, ca abia a fost ziua ei. asta asa in cinstea bunicii, sa plece mindra, nu? ce scumpica! sa iti traiasca!
rasturnica mea ma bate mar, e simpatica.
M si mormolaca de 23 de sapt
KULTA spune:
Este intr-adevar un sentiment pe care nu-l pot descrie in cuvinte ca si momentul cind s-a intors prima data de pe spate pe burtica, primul dintisor, mersul de-a busilea, primul cuvint, toate, iti aduc o bucurie pe care n-ai cum s-o descrii, e minunat.
Abia astept sa treceti si voi prin asa momente. Atunci veti intelege despre ce vorbesc si cit e de minunat sa vezi ca rodul pintecelui tau e un pui de om care progreseaza in fiecare zi.
Pupici multi la burtici,
K22+
Kulta graviduta si BB Daniela (15,04,2004)
Poze cu noi
"Lucrurile bune li se intimpla celor care stiu sa astepte"
blackpanterro spune:
Felicitari Kulta, abia astept sa traiesc si eu momentele acestea, trebuie sa fie minunat.
Katink si Albinuzza superbe burticile.Sunt mari acum, foarte frumoase.
Adriana si Aidan 29+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/blackpanterro/my_photos
mamini spune:
Fetelor, dragelor, eu cred ca ar trebui sa ma duc la un dr sa ma caute la piticii de pe scufitza. ma uit la pozele voastre cu burtici si mi se par frumoase rau de tot si mi-e drag maxim. dar cind ma uit la burta mea mi se pare urita si mare si ma simt cit un elefant si nu ma sufar cu burta, sunt cit un cort de armata. o iubesc numai pe pisi a mea dinauntru si sper sa creasca mare si sanatoasa- parca ar fi doua chestii diferite burta mea si burta ei. cum spuneam...cred ca-s dusa cu capul.voi aveti momente de groaza cind va vedeti cum cresteti? pe de alta parte, nici una din voi nu e cine stie ce mare- eu sunt si lunga si lata si acum am si a treia dimensiune extinsa. sunt un cub cu latura mare.
M23
KULTA spune:
Mamini, hai ca nu poate fi asa rau!
Pune si tu ceva pozici sa te vedem (sa va vedem) apoi lasa-ne sa ne dam cu parerea.
Pupici
K22+
Kulta graviduta si BB Daniela (15,04,2004)
Poze cu noi
"Lucrurile bune li se intimpla celor care stiu sa astepte"
mamini spune:
m-am gindit sa fac niste poze, dar parca n-as vrea sa ramina dovezi pt posteritate ca am fost atit...si cit m-oi mai face. barbatul meu zica ca nu m-am ingrasat rau si ca burta mea e foarte frumoasa, dar cum spuneam, si mie imi plac burtile altora...daca imi fac curaj, va anunt.
deocamdat astept sa vad daca mai gasesc vreo shokata ca mine...slaba speranta,toata lumea normala...
M23