Persoane,lucruri,gesturi,care va scot din minti.
Raspunsuri - Pagina 8
ana_radu spune:
Sa ma trezeasca cineva ca la armata, sa plescaie dimineata cineva langa mine cand mananca, sa calc intr-un mare rahat, sa ma minta, sa rup o ata de lana, sa ma lovesc la cap si la degete, sa calc pantaloni cu dunga si lista poata sa continua.
roy spune:
Pe mine a inceput sa ma enerveze sotia !HA HA HA ! e de ras dar dupa ce a nascut mi se pare ca s-a schimbat !in rau (comportament fata de mine )sunt multe de spus !
Eliza5 spune:
Ma enerveaza cand urla pisica ca vrea atentie (e geloasa de cand am nascut), in acelasi timp urla si cupilul si eventual suna si telefonul. Ma irita cand ma suna soacra-mea si-mi spune: "pana cand vin din vacanta saptamana viitoare sper ca o sa faca Alex macar o data la olita ca uite copilul lui Razvan are doar cu o luna mai mult ca Alex si a facut de n-spe ori la olita".
Eliza si Alex (15 nov. 2004)
Eliza5 spune:
Ma mai irita barbatii libidinosi care imi saruta mana. Nu ma enerveaza barbatii in general care imi saruta mana, ci barbatii libidinosi care se uita in ochii mei fix si in acelasi timp imi saruta mana.
Eliza si Alex (15 nov. 2004)
Miruna Enescu spune:
Da' p-asta ati mai auzit-o?
Eu nu pot sa sufar sa se uite altcineva impreuna cu mine la filme.
Adica nu la cinematograf, acolo e OK, da' acasa, la televizorul meu, sa nu se aseze cineva langa mine, ca-mi vine sa-l alung cu batul!
Ana68 spune:
Si eu pe aici...Am o lista lunga,dar fac un mic rezumat.
Cel mai tare ma enerveaza cand fleoscaie cineva la masa.Apoi nu suport sa isi suga cineva dintii si maselele,ma zgarie pe creier zgomotu'.Ma mai enerveaza cand stau la o coada,la alimentara,magazin etc...si vanzatoarea se misca in reluare sau,mai grav,schimba impresii cu o cunostinta....Cand intru in magazin si cer ceva sa mi se arate si sunt tratata cu indiferenta si dispret.In momentul ala imi vine sa vars toata fierea din mine pe vanzatoare.Ma enerveaza cand fac curat si muncesc o zi in casa si ai mei vin si intra incaltati peste tot.Daca mai e si noroi afara...am sezatia ca as vrea sa ii pun sa faca curat cu limba....Sa mai scriu?
Ma enerveaza fi-miu,de 9 ani,cand comenteaza la observatiile pe care i le fac.
Nu stiu cine a scris mai sus,dar sunt de acord cu cele scrise:ma enerveaza oamenii atoatestiutori si care,chiar daca vad ca nu au dreptate intorc si rastalmacesc vorbele astfel incat sa iasa ca ei au zis asa si tot ei au dreptate.
Gata!deja m-am infierbantat!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
danitin spune:
Ma enerveaza:
1. persoanele care miros urat - transpiratie, gura, parfumuri idioate - mai ames daca insista sa-ti vorbeasca cat mai de aproape.
2. Colegele care vin la serviciu la 10,00, dupa o ora pleaca sa-si faca freza, la cumparaturi, barfesc o ora pe telefon, se plictisesc de moarte si, pe la 5 dupa amiaza se plang cat de mult au de lucru si ce obosite sunt. In plus, mor de ciuda cand seful le iarta orice numai pentru ca arata bine - la asa program...
3. Complexatii care-ti trantesc cate un croseu psihologic cand te astepti mai putin doar pentru ca nu pot ajunge asemeni tie.
4. Dezordinea din casa si mirosul de aer statut.
dienutagraviduta spune:
uite p-asta n-ati mai auzit-o :
- ma enerveaza elasticul de la chiloti ; n-am nici fundul mare, dar de cand sunt insarcinata nu am gasit chiloti cu elastic sa nu ma stranga;
- ma enerveaza mama cand vine in vizita la 10 seara, ca noi dormim de la noua;
- ma enerveaza sotul cand face dus, ca zici ca a facut jos, nu in cada, iese ud pe hol si isi ia mereu prosop curat, dupa care schimba chilotii si maieul, iar vara face chestia de 2-3 ori pe zi, de a ajuns sa aibe vreo 30 de chiloti, ca sa pot spala si eu o data pe saptamana, si nu la 2 zile;
- ma enerveaza o conjunctura de evenimente : idiotii care au conceput apartamenul nostru, care are wc-ul langa usa de la intrare, si faptul ca de cate ori avem musafiri, cu 2 minute inainte sa intre pe usa, sotului meu ii vine sa se , iar oamenii aia intra in casa impecabila, putind a kkt.
dienuta graviduta si bebelushul luca
vivi.chiriac spune:
Nu-mi place sa fiu mintita si prostita in fata.Nu-mi place sa vad cum ne facem de ris singuri in fata lumii.Nu-mi place sa vad oamenii saraci la colt de strada cind ar putea fii ajutati de cei cu bani.Nu-mi place sa nu avem anotimpuri...VREAU SA PLEC LA MARE si mi-e frica ca vine tornada...
Edessa spune:
Ma enerveaza persoanele care dau invariabil vina pe altii atunci cand au facut o boacana sau au gresit ceva.
Ma enerveaza cei care iti plaseaza responsabilitatile lor cu zambetul pe buze si dupa aceea se lauda cat au muncit sa rezolve...problemele!
Ma enerveaza persoanele care put sau care, pe langa ca put, isi mai trag pe deasupra si cu un deodorant!
Ma enerveaza oamenii care isi rup unghiile de la picioare.
Ma enerveaza ciorapii insirati prin toata casa.
Ma enerveaza sticlele goale aruncate care -pe -unde, fie ca e la serviciu, fie acasa.
Ma enerveaza copiii care se dau cu fundul de pamant si urla si adultii care se complac in acest circ!
Ma enerveaza....muuuuuuuuuuuulte dintre cele pe care le-ati amintit, dar incerc sa ma tin tare!!!!
Si totusi nu ma pot abtine: ...soacra si tot neamul ei!