Persoane,lucruri,gesturi,care va scot din minti.
Raspunsuri - Pagina 7
nushulica spune:
ma scoate din sarite mizeria si dezordinea din orice casa in care intru si de asta tip la iubitul meu de fiecare data cand isi arunca sosetele pe jos
-innebunesc pur si simplu cand tot el "printul"nu mananca cu toate ca e cam slabut (vad negru in fata ochilor)
-cumnata-mea cand se mataie intr-una ca are de invatat si numa asta nu face
-maica-mea cand ma suna cand eu sunt la serviciu si nu-mi vad capul de treaba si ea ma suna sa ma intrebe ce fac
si mam mai gandesc
Gabrielama spune:
Ma enerveaza:
- oamenii care scuipa pe strada;
- oamenii care arunca tot pe strada hartii si alte mizerii;
- oamenii care detin "adevarul suprem", stiu tot si numai parerea lor e buna si conteaza;
- ma dispera cand al meu sot vine acasa si se aseaza in pat, pe asternuturi, cu hainele cu care a fost afara;
- indivizii care se baga in fata ta la randuri ("doar inteb ceva"), la semafor, caci ei sunt mai tari si nu pot sa astepte;
- barbatii care cred ca sunt mari soferi, doar pentru ca sunt barbati;
- oamenii care nu se spala!!! si mai ales femeile care nu se spala, dar au pretentii de mari cochete;
- cei care vorbesc prea mult (am eu o colega....)
Ma mai gandesc!
Gabi
Lavi spune:
ingalatii, nesimtiti, tradatorii
femeile care se cred doamne dar care nu pot face dinstictia dintre e si sunt, fara notiuni elementare de cultuta di bun simt,
barbatii care se cred don juanii si care te urmaresc cu privirea
faptul ca trebuie sa gatesc in fiecare zi
sa calc camasii cu dunga
sa mint oamenii, sa jignesc
sa tipe cineva in spatele meu sau sa ma oblige sa-i ascult povestea cind nu vreau, sa spun da ca ma simt obligata
ma mai gindesc si eu, lista e asa de lunga ca daca le spunem pe toate , riscam intrebare ..dar ce va mai place , in fond?
Lavi
http://community.webshots.com/user/lavinia295
olim spune:
dragele mele,
am si eu lista mea:
- soacra mea,
-cumnatelul meu.cumnatica mea,
-tatal meu( ca de cand a murit maicamea nu mai stie ca are 2 copii),
- cateodata al meu (avea niste obiceiuri de iti venea sa mori, ca ex isi baga ciorapii sub pat seara, pana intr-o zi, cand i-am aruncat pe geam fara sa ii zic nimic),
-faptul ca trebuie sa vin in fiecare zi la serviciu, cand este asa de bine sa ai vacanta tot timpul,
- SI MULTE ALTELE.
Dar cred totusi ca celelalte lucruri ma deranjeaza mai mult sa mai putin.Insa cum nimeni nu este perfect, incerc sa nu le bag in seama.
Pupici dragele mele si lasati nervii la o parte ca apoi o sa aveti riduri, tahicardii si chiar unele probleme cu ceilalti.
Nu dati satisfactie si nici explicatii nimanui( asta am invatat-o de la voi).
Sa ne auzim cu bine si fara stres, riduri si mai stiu eu ce.
Pupici
mamaluileo spune:
Ooo..,ar fi multe ,dar ce imi vine in minte acum ma enerveaza cand cineva plescaie, mananca ceva fiind in spatele meu,in autobuz,intr-o sala de cinema,undeva unde e cat de cat liniste...nu pot sa sufar
ninutza13 spune:
Sunt multe chestii si persoane care ma enerveaza ,o sa enumar doar cateva , fara vreo ordine anume: barfa,mai ales cand nu reda intocmai cele intamplate ,ci se mai si "infloreste" ;hainele murdare aruncate prin casa ; cand cineva zice" ce mare lucru sa faci nu-stiu-ce" dar,cand il pui sa faca nu se descurca ; cei care nu se tin de cuvant; broscuta mea care face kk in apa imediat dupa ce i-o schimb; muzica(manelele) date la maxim in locuri publice; oamenii nespalati; cei care vin in vizita si folosesc toaleta si uita sa ; persoana mea cand in situatii neprevazute de criza nu iau decizii optime; cand merge greu netu`; ca nu pot purta nimic fara sa-mi pun sutien(mai putin in casa); ca soacra-mea gateste de multe ori mai bine decat mine; ca parul din cap imi creste greu; ca sor`mea cu nepotelul meu e la mii de km distanta; bunica`mea care face pe senila desi nu e; praful de pe mobila cre se pune prea repede; ca nu ma pot muta la mare ; ca n-am timp sa fac tot ce vreau; ca sunt o mama prea grijulie;
Bine ca nu le-am scris una sub alta,ca umpleam pagina.Observ ca e greu pana incep sa scriu ,apoi nu ma mai pot opri
unboticutz spune:
fire de par prin baie, in special pe sapun
Nu te teme niciodata de umbre. Ele arata doar ca exista lumina in apropiere.
energy spune:
taximetrishtii care se scobesc in nas si fac bilutze (in masina) de parca alea din capul lor n-ar fi indeajuns!!!