Persoane,lucruri,gesturi,care va scot din minti.
Raspunsuri - Pagina 6
emaaimee spune:
Pe mine ma deranjeaza lipsa de politete in general,persoanele straine care se urca pe scara rulanta langa mine sau in spatele meu fara sa lase o treapta distanta(chiar daca eu initial las o treapta sau 2 distanta),persoanele care imi sufla in ceafa de aproape ce stau in spatele meu la tonomate de bani si la banci!
Si ma enerveaza socrul meu care le stie pe toate din lumea astaSi stie el cum e si in Irlanda si sta sa imi explice si ma si contrazice cu toate ca nu a plecat niciodata din Ro!
Mai sunt destule,dar v-as speria cu siguranta!
myrrha spune:
Cum spunea cineva de mai sus, ma deranjeaza si pe mine MULT vorbitul pe la spate, mediile in care colcaie birfa. Adica usurinta de a-i judeca pe altii, lipsa de bunatate si, in aceeasi ordine de idei, IPOCRIZIA, lipsa de coerenta intre fapte, vorbe etc.
Si inca ceva, care cred ca e o ciudatenie de-a mea (c-asa m-a facut mama, salbatica): nu-mi plac cocktailurile, reuniunile formale. Mi se par false, prea teatrale...
Aiko-mar spune:
Ma enerveaza cumplit persoanele care nu recunosc faptul ca si ele pot gresi, in consecinta, necerandu-si niciodata scuze.
Ma scoate din minti o persoana care-si suge dintii dupa ce a terminat de mancat (de parca nu s-au inventat scobitorile).
Nu suport sa fiu acuzata pe nedrept si ma enerveaza oamenii lipsiti de coloana vertebrala, care te sapa pe la spate, in loc sa discute cu tine face to face.
V. Erica spune:
N-as putea spune ca ma scot din minti,insa au o bila neagra din partea mea:
- persoanele care spun `eu niciodata ...` si-apoi se contrazic singure;
- persoanele exagerat de zgarcite;
- persoanele care actioneaza `de ochii lumii`;
- persoanele care se vaita tot timpul.
Dana, Eric (27.01.2002) si Ruxi (10.01.2005) POZE
ANDREEABANICA spune:
Mi-am mai adus aminte cateva:
-urasc sa zgarie cineva cu unghiile pe o tabla sau pe un geam;
-sa scartaie zapada artificiala;
-sa pacane sau sa bata cu unghiile,cand incerc sa fiu atenta la ceva;
-fii-mea sa-mi traga peste lingurita,cand incerc sa-i dau sa manance;
-sa sune la usa/interfon cand deabia am adormit-o;
-sa vorbesc cu sotu' si cand termin de povestit,el sa ma intrebe:ce,ce-ai spus?.
Daca imi mai amintesc,va mai zic.
Andreea mami de ingeras Alexia Elena-12.08.2004
http://community.webshots.com/user/andreeabanica
Gargaritza spune:
Pe mine ma enerveaza:
1. soacra-mea
2. soacra-mea
3. soacra-mea
4. soacra-mea
5. soacra-mea
6. vecinul mei de vis-a-vis
7. cainele meu ca nu poate sa stea cuminte in casa singur
8. sotul...care are mania cu inchisul ushilor si eu bineinteles ca le las mereu deschise
9.casierele.....nu conteaza locul de munca
si o sa ma mai gandesc dar sigur o sa imi vina numai SOACRA-MEA
Garga si Irinuca
http://community.webshots.com/scripts/editPhotos.fcgi?action=viewall&albumID=375227829
munira spune:
buna fetelor ,sunt noua pe acest for.Vreau sa va spun ca am citit toate subiectele si mi-a placut foarte mult.Este un site foarte interesant si uneori chiar util.Revenind la subiect vreau sa va zic si eu cate referitoare la acest subiect .Mie de ex nu imi place barfa.MOR ,ma oftic .Am in bloc 4 vecine care locuiesc la parter,acestea ma dispera la maxim,nu fac altceva decat sa stea in fata scarii si sa barfeasca lumea .Asta este meseria lor,ele stiu absolut tot despre atat vecinii din scara noastra cat si despre cei care locuiesc in blocurile vecine.Nu imi plac persoanele fixiste.Am si eu un caz in familie .TATA.nNU imi place sa vad dezordine in casa ,totul sa fie bec.Mai nou sotul imi zice ca asta e o obsesie ,NU imi plac mincinosii si prostii si cei care cred ca le stiu pe toate . va pup pa
anangel_lexi spune:
Pe mine ma scoate din minti nedreptatea! Innebunesc cand mi se face o nedreptate, sunt de nerecunoscut! Sau cand sunt contrazisa acolo unde stiu sigur ca am dreptate.
Si ma mai scoate din minti...sora soacra-mii!!! Bai frate, ea e cea mai desteapta, cea mai frumoasa, toti ceilalti sunt niste prosti, niste urati si nu stiu nimic, ea e detinatoarea adevarului absolut!! Aoleu...imi vine s-o iau la pumni uneori! Bine ca nu-i si soacra-mea ca ea ca turbam!
I wish I were an angel...
http://photos.yahoo.com/anangel_lexi
floricika spune:
Nu suport cand ne bagam in pat eu si sotul (viitorul) si vrem sa ne uitam la un film iar el isi apropie picioarele de ale mele si misca din degete. Sau mai rau, tocmai atunci foloseste ata dentara! Nu suport!
http://photos.yahoo.com/flory1008
alice13 spune:
pe mine a reusit sa ma enerveze un nene de pe forum; nu spun cine, ca n-ar fi in spiritul lui, al forumului...
dar ma bucur ca exista un subiect cu tema asta...va mai spun eu.