Persoane,lucruri,gesturi,care va scot din minti.

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sora2001 spune:

eu nu ma enervez din cauza anumitor persoane , si de ce , folosesc " ignore " , e cel mai eficace .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns serenity spune:

Pe mine ma enerveaza dar si amuza in mod egal cei care sufera de mania contrazicerii si vin cu niste argumente mai mult decat stupide , suspiciosii si cinicii , toti cei care se considera victime atunci cand iti permiti sa ai o alta opinie si cum adica sa fii atat de "prost" si "tampit" sa nu fii de acord , sa nu intelegi ca are atata dreptate !
Din fericire am puterea de a zambi , de a ignora si de multe ori am nevoie de un smile cu aplauze pentru toti "intelighentii " mai sus amintiti !

Alexandra , mamica lui Mihaita

Trebuie sa traim si sa cream. Sa traim pina la lacrimi ( A.Camus )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianamaria spune:

Cel mai tare ma enerveaza persoanle care iau bunul meu simt drept prostie! Si cei gen "Gica contra" .

Si emisiunea lui Andrei Duban-eternul pionier-, un rahat de concurs in care concurentii sunt premiati daca evita raspunsul corect!!!!!!!

Diana

POZE :
http://community.webshots.com/user/dianamaria007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

quote:
Originally posted by dianamaria

Cel mai tare ma enerveaza persoanle care iau bunul meu simt drept prostie! Si cei gen "Gica contra" .

Si emisiunea lui Andrei Duban-eternul pionier-, un rahat de concurs in care concurentii sunt premiati daca evita raspunsul corect!!!!!!!

Diana

POZE :
http://community.webshots.com/user/dianamaria007

Moamaaaaaaaa ce emisiune inteligenta!

Oana si Seb
(10.01.2005)

"Dragostea adevarata este o limba pe care surzii o pot auzi si orbii o pot vedea."

http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/oana_george14/my_photos
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/georges142004/my_photos
http://community.webshots.com/user/sebastieng10
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/sebastiengrigore/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iully spune:

Desi ma consider o persoana echilibrata am si eu nervii mei.Cam ciudati...De exemplu rar reusesc sa ma scoata din sarite persoanele strine oricat de enervante ar fi ,in schimb sotul meu...e de groaza.Ma enerveaza papucii din mijlocul casei,canile de cafea nespalate,sosetele de sub pat,hainele aruncate,hartii scrise peste tot..as putea continua la nesfarsit.Nici eu nu inteleg cum ii pot suporta pe altii,rude ,prieteni,colegi iar pe el...(desi il iubesc la nebunie)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MLDiana spune:

quote:
Originally posted by serenity

Pe mine ma enerveaza dar si amuza in mod egal cei care sufera de mania contrazicerii si vin cu niste argumente mai mult decat stupide , suspiciosii si cinicii , toti cei care se considera victime atunci cand iti permiti sa ai o alta opinie si cum adica sa fii atat de "prost" si "tampit" sa nu fii de acord , sa nu intelegi ca are atata dreptate !
Din fericire am puterea de a zambi , de a ignora si de multe ori am nevoie de un smile cu aplauze pentru toti "intelighentii " mai sus amintiti !

Alexandra , mamica lui Mihaita

Subscriu!

Trebuie sa traim si sa cream. Sa traim pina la lacrimi ( A.Camus )

Lidia ,Tiara si David D.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sora2001 spune:

eu cred ca cel mai bine este sa-ncerci sa-i intelegi , nu sa le argumentezi ca tu esti o persoana geniala avind dreptate sau sustindu-ti cu tarie propriile opinii , iar sint ei niste prosti pentru ca nu-s de acord cu tine.

offf...oamenii , cea mai interesanta specie .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MLDiana spune:

Sunt unii care nu stiu sa isi sustina pareriile contradictorii ,pentru ca se simt vinovati.
Si la astia chiar ca trebuie sa le dai ignore cum mai zicea cineva p'aci.

Lidia ,Tiara si David D.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancutzathree spune:

Chiar cand citeam acest subiect mi s-a intamplat ceva foarte enervant:sotul meu repara bicicleta pe scara si vecina de alaturi a si iesit cu bicicleta ei ca are ceva de reparat la ea am crezut ca explodez,bine ca nu spala sotul haine in scara ca venea ca are si ea de spalat sa nu zic ceva mai porcos ca puteam face in scara si venea si ea hup-tzup ca vrea si ea
-ma mai enerveaza persoanele carora le pute gura si vorbesc sub nasul meu
-oamenii care vorbesc in nestire iar atunci cand vrei sa zici ceva nu te lasa sau daca reusesti sa strecori o vorba nu te asculta,ma exaspereaza
-sau am o cunostinta care considera ca a fi vorbaret inseamna si a fi inteligent mi-a si spus acest lucru si sa nu-ti explic ce face:vorbeste intr-una toate tampeniile(de ex.cine ce si-a cumparat,ce haine poarta etc)si se crede inteligenta mergand pe acest considerent si crede prosti pe altii care daca nu au nimic de zis aleg sa taca decat sa vorbeasca numai de dragul vorbitului si sa nu spuna nimic important
-sa nu spun ca ma mai enerveaza cam toate lucrurile amintite de ceilalti

Bine ca ai deschis acest subiect ca eu credeam ca sunt singura care ma enervez din asa ceva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TweetyGeo spune:

Pe mine ma enerveaza:
- socra si sefa care au intotdeauna dreptate, iar cand nu au se aplica regula de mai sus;
- sotul cand imi spune sa tac si sa inghit cand soacra "are dreptate";
- cand patronul ii spune directorului, acesta ii spune sefei, iar sefa imi spune mie sa fac ceva si dupa ce am facut eu lucrul ala fiecare se duce la superiorul lui sa se laude ca au facut singuri acel lucru;
- cand a trecut mult timp de la ziua de salariu si unii l-au cheltuit de mult, iar eu inca astept sa-l iau;
- cand seful te tine peste program pana tarziu fara sa te plateasca sau sa-ti dea liber, iar daca intarzii cateva minute iti face un scandal monstru sau te da afara;
- cand e timpul sa pleci acasa de la servici si te suna seful ca vrea ceva urgent;
- pantofii care ori ma strang si-mi fac bataie, ori sunt largi si-i scap din picioare;
- cand iau umbrela cu mine si se face cald, iar cand ploua o uit acasa;
- cand scutura vecina de sus ceva pe balcon exact cand ai iesit sa iei o gura de aer, sau cand spala balconul exact cand trece lume multa pe sub balcon;
- cand stai la semafor sa se faca verde si atunci cand vrei sa treci vin masini in viteza si nu-ti acorda prioritate;
- cand mergi sa-ti faci analize gratis si te programeaza peste o luna, dar daca vrei cu plata ti le face in 5 minute;
- cand esti bolnav de nu poti sta pe picioarele tale si doctorul nici nu te priveste pana nu-i bagi in buzunar suma "care o vrea, nu mai putin"...
si ar fi mai multe, dar va mai spun alta data .

TweetyGeo

Mergi la inceput