Persoane,lucruri,gesturi,care va scot din minti.
Raspunsuri - Pagina 9
ankalaura spune:
Candva ma enervau multe. Trebuia asa:
- ciorapii aliniati pe sarma de la stanga la dreapta, cu calcaiul pe aceeasi parte, de la mare la mic si de la negreu la alb, dinspre dreapta la stanga, caz in care calcaiul trebuia sa fie in dreapta. Sau invers perfect simetric.
- canile toate cu toarta pe aceeasi parte, acelasi model, categoric!!!
- tricourile in sifonier aranjate de la gros la subtire, de la mare la mic, de jis in sus.
- toate farfuriile la fel. Se ciobeste, arunc. Furculite, cutite, totul la fel. Nu accest seturi combinate.
- toate servetelele cu coltul pe aceeasi parte.
- ma enerveaza frimiturile pe mocheta de culoare inchisa si de pe fata de masa, daca nu sunt stranse odata cu farfuriile murdare.
- frunzele care se usuca de la flori si tre' sa le pigulesc.
- INCALTAMINTEA JEGOASA DE LA USA!!! SI MAI TARE MA ENERVEAZA CASELE IN CARE INCALTAMINTEA SE PUNE MURDARA IN DULAP!!!
- prosoapele necalcate
- cearceafurile necalcate
- tricourile necalcate
Toate astea si mult mai multe ma enerveaza si acum, numai ca am devenit mai toleranta cu ciorapii, acum pot sa il aliniez si fara sa fie fiecare ciorap langa perechea lui... Ordinea insa o respect
ma enerveaza oamenii care se scobesc in nas, care isi rod unghiile, pelscaie, casca in public, barbatii care isi aranjeaza.... ba pe dreapta ba pe stanga, mirosul din mijloacele de transport, sefa mea (cu asta trebuia sa incep), seful sotului meu care e baiat misto da' plateste prost, mamele care isi cred copiii cei mai grozavi (de zambesc si spun poezii de la 2 saptamani!), barfa de parc, bonele pretentioase, magazilnele de firma, snobii, mistocarii, manelistii, si foarte tare ma enerveaza TOTI AIA CARE UITA DE UNDE AU PLECAT!
- SA MAI CONTINUI? [:d]
Anca si papusica Eliza (26.august.03)
Eliza mea
Eliza de 2005
Pegasis spune:
Anca, esti de coma... . Continua, te rog...
Carmen
"Cind o femeie nu vorbeste, sa n-o intrerupi pentru nimic in lume."
(Enriyeu Castaldo)
energy spune:
quote:
Originally posted by dienutagraviduta
uite p-asta n-ati mai auzit-o :
- ma enerveaza elasticul de la chiloti ; n-am nici fundul mare,
- ma enerveaza idiotii care au conceput apartamenul nostru, care are wc-ul langa usa de la intrare, si faptul ca de cate ori avem musafiri, cu 2 minute inainte sa intre pe usa, sotului meu ii vine sa se , iar oamenii aia intra in casa impecabila, putind a kkt.
dienuta graviduta si bebelushul luca
ankalaura spune:
Hai sa va mai spun una, mi-a fost rusine mai devreme!
Dom'le, ma deranjeaza combinatiile aiurea de culori in sifonier.
Deci:
calc tricouri: unu
alb apoi
rosu apoi
negru apoi
albastru apoi
alb din nou apoi
megru apoi
galben
V-ati prins??? Nu trebuie decat sa se asorteze unul langa altul. Doar n-o sa pun albastru cu verde sau cu rosu! Nu vi se pare corect?
Ma baga in boala cucoanele care isi pun fusta cu flori si bluza cu dungi!
Anca si papusica Eliza (26.august.03)
Eliza mea
Eliza de 2005
n/a spune:
Ce simpatice sunteti...
Hai sa va spun si eu ce ma deranjeaza:
1. sa dorm lin si sa ma trezesc din cauza unei conversatii langa mine sau din cauza palavragelilor de la TV;
2. sa-si scartaie cineva dintii;
3. sa stau la masa cu cineva si sa il tot vad plescaind cu gura deschisa, incat daca m-as uita mai bine i-as numara si dintii;
4. sa vad pe cineva ca linge tot din farfurie, fara sa mai lase nici o urma de mancarica;
5. sa o aud pe soacra-mea vorbind...are o voce de barbat...uff...mi se ridica parul pe mine numai cand imi amintesc ce timbru vocal are;
6. sa treaca cineva pe langa mine si sa puta a transpiratie sau a parfum dulce, dat cu tonele;
7. sa aud creta scartaind pe tabla;
8. sa vad o femeie cum da voleuri pahare de bautura...implicit, sa vad o femeie beata;
9. sa imi faca cineva curatenie prin casa;
10. sa imi umble cineva prin lucruri;
11. sa imi schimbe aranjamentul din casa (nu suport nici macar o fotografie sa fie in alta pozitie decat am pus-o eu);
Cam atat...deocamdata. V-ati plictisit?
ama1982 spune:
ma enerveaza:
- oamenii care sunt zgarciti, mai ales cei care sunt zgarciti cu ei insisi (ex. oameni care isi cumpara masini cu AC, dar nu il folosesc pentru ca isi consuma benzina)
- oamenii care nu cred in nimic si in nimeni, care nu cred decat ce vad si daca au dovezi
-oamenii care ma asculta, aparent cu interes, dar nu aud nimic
-oamenii obsedati de curatenie, care fac crize daca vad cateva scame pe jos
- scrumierele pline in baruri sau restaurante
- fixistii
- persoanele care imi trantesc cu putere usa de la masina, desi ii atentionez de fiecare data.
szivarvany spune:
Pot si io ???
Ma enerveaza fumul, fumatorii, tot ce apartine de tigari
Ma enerveaza restu` de soferi din trafic care se grabeeesc
Ma enerveaza vizitatorii neanuntati
Ma enerveaza cersetorii si puturosii in general cei care nu vor sa lucreze
Ma enerveaza telefonu` care sunaaa
Ma enerveaza manelistii si manelele
Ma enerveaza barurile pline de oameni de la 7 dimineata
Ma enerveaza cei care intarzieee
reviiiiin
Leoaicele Daria & Giulia (2004 08 16)
"La vita e` una bataglia, la morte un`avventura"
Giulia_mea
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37099" target="_blank">Povestea_nasterii
laurajr spune:
Proasta crestere sub orice forma : sa nu salute da' sa se uite in ochii tai sa saluti tu, sa-si suga dintii sau sa se caute cu degetele in gura .
Si ma enerveaza soacra-mea care umbla eleganta mama,mama da' nu-si pune dintii in gura : cred ca sus mai are 6 !
Si ma enerveaza canadienii ca vorbesc engleza, vorba Ioanei mele : mama da astia nu stiu sa vorbeasca romana ???
Scarlet O'Hara : Si maine mai este o zi !
Laura si shoricutzu' Otilia
deya spune:
ce ma streseaza pe mine:
-recalamele k bijuterii
-tipa aia kre da bani pe antena 1
-persoanele kre put
-persoanele kre cioflaie plescaie
-MANELELE
daca imi mai aduk aminte revin
daniela_daneza spune:
Acum vara ma enerveaza faptul ca trebuie sa calc...Pe o caldura mare, asata mai lipseste ,caldura degajata de fierul de calcat...Hai akolo o bluza , o fusta, dar dunga la un pantalon ma streseaza rau...
Dana
'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"