Persoane,lucruri,gesturi,care va scot din minti.
Raspunsuri - Pagina 15
brendamitran spune:
Gata? Sa-u oprit enumerarile? Asa putini "nervosi" sintem? Mamaaaaa,inseamna ca sintem niste monstri intr-o lume calma si linsitita....ar trebui sa ne ingrijoram
Ma enerveaza neseriozitatea! Cind cineva spune ca face ceva si nu se tine de cuvint....am mai spus-o? Si ce daca? Tot ma enerveaza....
BRENDA
"Sint frunze care nu cad si clipe care nu se uita"
Briantis spune:
Mai ,pe mine ma enerveaza cam multe ,dar cel mai tare -oamenii care nu se tin de cuvant si cei care intarzie la o intalnire peste limita bunului simt fara sa te anunte sau care spun ca vin in 5 minute si vin peste juma de ora .
crinuta spune:
Hahahah, ce fain subiect.
Pe mine ma enerveaza multe, dar unele ma scot de-a dreptul din sarite.
De ex: cand cuiva i-a intrat ceva intre dinti si face zgomotul ala enervant cu limba intre dinti, ma dispera nu alta.
Eram o data in microbuz si era un barbat in spatele meu care timp deo vreo 15 minute facea asta la fiecare 3-4 secunde.
Am simtit ca imi ies din mintit. Ma tot intorceam la el si ii aruncam niste priviri sa ma tina minte, hehe..
Nu zic ca dupa ce s-a potolit cu asta a baut din sticla de se auzea tare galgaitul ala, alta chestie care ma scoate din pepeni.
Nu suport sa se auda cand bea cineva din sticla.
Apoi, ma calca pe nervi cand se holbeaza unii pe strada, dar asa intr-un mod scarbos, libidinos, de iti vine sa ii iei la palme.
Ma mai calca pe nervi cand ma duc la cate un traximetrist si dupa ce il intreb daca e liber ma intreba unde merg.
Ma enerveaza si cand vecinii isi fac tot soiul de reparatii, in ore si zile nepotrivite, trezindu-mi copilul care abia a adormit.
De asemenea, nu suport sa vina musafiri neanuntati.
In categoria " ce nu-mi place" intra cam asa:
- cei care se cred buricul pamantului si raporteaza totul la ei
- cei care vorbesc tare in public/mijloace de transport, incercand sa atraga atentia
- sa fiu acuzata pe nedrept ( de fapt asta ma irita ingrozitor)
- cei nepoliticosi( aici intra multe, intutil sa incep sa le insir)
Ma mai gandesc si va mai scriu.
Crinuta si Rayan
crinuta spune:
Altele:
- ma enerveaza presedintele asociatiei de locatari, care niciodata nu aproba nimic. Din cauza lui am stat pe dial up timp de 1 an
- ma enerveaza cei care isi lasa cainii fara lesa pe strada
-nu suport sa imi fac un plan si sa intervina ceva
- nu-mi plac persoanele reci, calculate
- cand sunt reclame, din cauza sonorului dat la maxim, de each time ma reped la telecomanda sa reglez ( i-as concedia pe inginerii de sunet)
Crinuta si Rayan
klumea_blondy spune:
pe mine cel mai rau ma enerveaza socra-mia!domnule,atat de rau ma enerveaza ca si acum cand scriu aceste randuri strang din dinti!
gr
brendamitran spune:
Vecina de la parter,care are 6 caini,unul orb si cind iese cu el il lasa sa-si faca nevoile exact in mijlocul strazii,sau pe aleea de iesire din scara (zona unde eu am plantat flori in treacat fie spus)si,mai rau,citeodata chiar cind mai stam noi cu copiii pe la aer,asa ca vine mirosul chiar in nasul nostru si copiii calca chiar in urina jivinei.......E STRESAAAAAANT!
BRENDA
beatrix spune:
Fetelor,
am stat mult sa ma hotarasc pana sa scriu la acest subiect si va rog sa nu radeti de mine, dar ceea ce ma exaspereaza de-a dreptul sunt vasele murdare in chiuveta! efectiv si o farfurie daca este acolo, imi sta pe creier! durerea cea mai mare e cand ma duc in vizita si daca vad vase nespalate ma enervez instant si-mi vine sa ma duc sa le spal! cu greu ma abtin....
apoi pe lista urmeaza persoanele care au "intotdeauna dreptate" si se cred buricu' pamantului, nesimtitii, neseriosii, barfitorii.....si lista poate continua....
Beatrice
Perseverenta genereaza succesul!
kisstherain999 spune:
O mica parte din lucrurile care ma enerveaza, in ordine aleatoare:
- SOACRA pt ca exista
- barbatii care duc posetele femeilor
- vecinele care stau sub geamul meu si barfesc
- persoanele care poarta sosete albe la pantaloni negri
- tramvaiul care pleca din statie cu o secunda inainte ca eu sa ajung
- persoanele nepunctuale
- expresia "vezi ca sunt mai batran ca tine" si cei care se folosesc de ea ca sa-ti scoata ochii
- sotul ca nu-si strange hainele cand se dezbraca, ca nu-si spala farfuria, ca nu spala cada ...
- barbatii libidinosi
- ........................
I'll be back!
kiss
"Dream as if you'll live forever: live as if you'll die tomorrow." - James Dean
brendamitran spune:
In fiecare dimineata,o pisica de la bloc imi taie calea.Nu e neagra,dar e enervanta:de ce tocmai mie in fiecare dimineata? Stie ora la care plec? Citeodata iese de sub o masina doar cu nasul si se gindeste daca sa treaca sau nu....eu ma dau la ea,in speranta ca se sperie si ramine acolo,dar ea nemernica,TRECE! Ce-o avea pisica asta cu mine?
BRENDA
nepotzica spune:
vanzatoarele carora le spui ca vrei sa cadoriseshti respectivul produs, iti arata tot magazinul, in fine, dupa ce cumperi
nu se simt sa scoata eticheta cu pretzul!!!!!!
pai daca le-ai si spus!!!