Persoane,lucruri,gesturi,care va scot din minti.

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

quote:
Originally posted by brendamitran

In fiecare dimineata,o pisica de la bloc imi taie calea.Nu e neagra,dar e enervanta:de ce tocmai mie in fiecare dimineata? Stie ora la care plec? Citeodata iese de sub o masina doar cu nasul si se gindeste daca sa treaca sau nu....eu ma dau la ea,in speranta ca se sperie si ramine acolo,dar ea nemernica,TRECE! Ce-o avea pisica asta cu mine?

BRENDA
"Sint frunze care nu cad si clipe care nu se uita"

Brenda, dar tu crezi ca n-o enervezi pe pisica pentru ca-i tai calea în fiecare zi ?? Nu stiu ce ai cu beata pisica ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brendamitran spune:

Pai ia citeste mai cu atentie:ma intrebam ce o avea ea cu mine,ca eu cu ea n-am nimic.Daca ar sta in banca ei,mi-ar fi chiar simpatica

BRENDA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brendamitran spune:

Sibylle,tu sau eu?

BRENDA
http://community.webshots.com/user/brendamitran

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_daneza spune:

De exemplu ma enerveaza taximetristii , care te duc pe unde vor ei, adika pe o ruta cat mai ocolitoare si mai ales dupa ce le spui pe unde vrei sa mearga...E drept nu sunt toti asa , unii intreaba pe unde doresti sa mearga, dar altii au senzatia ca tu habar nu ai Bucurestiul....

Dany

'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dora78 spune:

Nu suport sa vad capacul de la WC ridicat (ca doar de aia e facut, sa stea frumusel pe WC, nu?), pe sotul meu l-am disperat, acum nu mai face greseala sa nu-l puna la loc, insa ma apuca crizele cand avem musafiri si vreunul din barbati face "gluma" asta... mama, abia ma pot abtine sa nu fac show...
Ma enerveaza sa ma urc dimineata in vreun maxi-taxi si sa dau de duhoarea unora care nu pot fi curati nici la prima ora - dupa-amiaza mai inteleg, cine stie pe unde lucreaza omu', se mai intampla sa transpire rau... da' la prima ora nu se poate, frate!
Si ma enerveaza LA CULME superioritatea barbaitlor fata de femeile soferite!!! Dom'le, nimeni nu vrea sa le ia "diploma" de cei mai iscusiti manuitori ai volanului, da' poate nici noi nu suntem chiar toante, nu? M-am saturat sa vad degete si alte semne de "bun -venit in oras" asa, aiurea, ranjete malitioase si limbi fluturand din guri baloase... asa, pt. simplul fapt ca sunt femeie si imi conduc masinuta...
Pupici... mai "am" si alti "sticleti", da vi-i comunic mai tarziu, acum ma duc sa hranesc kupilu'

Dora, mami de Ami
I'm the best, so "beep" the rest!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/hit_17dorahulpoi/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pegasis spune:

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=56233" target="_blank">cap. 2

Carmen

"Cind o femeie nu vorbeste, sa n-o intrerupi pentru nimic in lume."
(Enriyeu Castaldo)

Mergi la inceput