Persoane,lucruri,gesturi,care va scot din minti.
Raspunsuri - Pagina 14
daniela_daneza spune:
Ma scoate din sarite faptul ca noi femeile trebuie sa ne epilam...
Asa printre altele.
Dany
'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"
Chuny spune:
quote:
Originally posted by rox_dumitrescu
[br- persoanele care vorbesc la persoana 1 parca ne-am cunoaste de-o viata; o consider lipsa de respect si bun-simt;
nepotzica spune:
quote:
Originally posted by daniela_daneza
Ma scoate din sarite faptul ca noi femeile trebuie sa ne epilam...
Asa printre altele.
Dany
'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"
lasa, ca noi facem asta la 10 zile - doua saptamani, dar ei trebuie sa se barbiereasca zilnic!!!!!
yank spune:
quote:
Originally posted by Sibylle
[quote]Originally posted by rox_dumitrescu
[br- persoanele care vorbesc la persoana 1 parca ne-am cunoaste de-o viata; o consider lipsa de respect si bun-simt;
inseamna ca greu ai putea sa traiesti in States.Mai bine sa nu te formalizezi atat,face bine la pipota
brendamitran spune:
Femeile care in autobuzele aglomerate nu-si dau jos de pe umar gentile(citeodata adevarate valize) si se mai si enerveaza daca cumva le lovesti gentile.....
BRENDA
"Sint frunze care nu cad si clipe care nu se uita"
laurajr spune:
quote:
Originally posted by brendamitran
Femeile care in autobuzele aglomerate nu-si dau jos de pe umar gentile(citeodata adevarate valize) si se mai si enerveaza daca cumva le lovesti gentile.....
BRENDA
"Sint frunze care nu cad si clipe care nu se uita"
coooorect, mai ales adolescentii care cara tot dulapul in rucsacul de umar si ti-l proptesc tie in fata in loc sa-l tina in mana!!
si tipele cu parul lung care-si arunca , coama pe spate si te biciuiesc cu parul .Pe una am si trs-ao de par in autobuz ca mereu ma lovea cu pleata .
Scarlet O'Hara : Si maine mai este o zi !
Laura si shoricutzu' Otilia
ingerash spune:
*oamenii nespalati (am inceput sa merg pe jos la scoala din cauza lor k imi venea rau de la mirosul din autobuz )
*barfa
*nedreptatea (impotriva mea sau a prietenilor si a celor dragi _ disper)
*babele de 60 de ani cu tocuri de 10 cm si strat de ruj la fel kre critica tineretul in 33 si se plang de4 dureri de picioare, bine k nu ma rup eu p tocuri la 17 ani da are ea, k ii cocheta
*nesimtitii kre s bag in fatza si nesimtitii in general
*profii la care le curg balele dupa eleve
*libidinosii kre fluiera dupa mine pe strada sau vihn cu tupeu si ma imbratiseaza
*parintii cand habar nau ce au facut si dau vina p mine pt k is cea mai mika
*cei kre nu isi inkipuie cum sar putea distra fara sa se imbete
*halena aka respiratia mirositoare
*infumuratii
mai am multe pe lista da nu-mi vin acum
Oana