Persoane,lucruri,gesturi,care va scot din minti.
Raspunsuri - Pagina 13
rox_dumitrescu spune:
Pentru ca azi sunt nervoasa foc si pentru ca sunt in concediu si am un pic de timp vreau sa imi expun si eu "iritatiile", vorba cuiva mai sus:
- in primul si primul rand, vecinii mei care cauta cu orice pret sa imi impartaseasca zi de zi si la ore insuportabile, dragoastea lor pentru manele la volum maxim; si pe deasupra mai vorbesc tare ca sa se auda; rezultatul- un vacarm; nu-i mai pot suporta fratilor...ce pot face?
- apoi proprietarii de caini care au dragoste de animale (si eu am) dar n-au civilizatie; concluzia - kk si pp in lift, pe casa scarii, in parcuri unde ma duc cu copilul meu (1,1 ani)sa se joace..
- oamenii care se imbraca stident si au kilul de aur pe ei (vorba cuiva, tezaurul Romaniei la purtator);"italienii" si "spaniolii" care vin cu masini,cu maneaua aferenta si lantul de la "chiuveta" la gat;
- persoanele care vorbesc la persoana 1 parca ne-am cunoaste de-o viata; o consider lipsa de respect si bun-simt;
- persoanele in varsta (nu toate, a se intelege) care considera ca varsta inaintata este substitut pentru politete si buna crestere si cred ca li se cuvine totul pentru asta;
- cei care plescaie, mananca urat si care se scobesc in dinti dupa aia (eventual o cucoana vopsita si aranjata in vreun maxi-taxi); ce scarbos..
- persoanele obsedate de curatenie (oare cand or avea timp?);
- medicii care nu sunt pregatiti si dau diagnostice gresite (si tratamente);
- si altele care le regasesc in mesajele voastre.
Va pup.
Pegasis spune:
Brenda, te rog editeaza-ti mesajul. Asemenea mesaje contravin regulamentului DC.
Multumesc.
Carmen
"Cind o femeie nu vorbeste, sa n-o intrerupi pentru nimic in lume."
(Enriyeu Castaldo)
brendamitran spune:
Pai......scuze! N-a fost cu intentie,oricum ma refeream la acea specie de oameni (din rasa rromilor) care fura,ucid,tilharesc,violeaza si asa mai departe,deci acea categorie de cea mai joasa spetza,care,zic eu,nu merita sa faca umbra pamintului.
Dar....nu inteleg cum sa-l "editez"? Explica-mi te rog,si inca o data,scuze.
BRENDA
"Sint frunze care nu cad si clipe care nu se uita"
yank spune:
quote:
Originally posted by brendamitran
Pai......scuze! N-a fost cu intentie,oricum ma refeream la acea specie de oameni (din rasa rromilor) care fura,ucid,tilharesc,violeaza si asa mai departe,deci acea categorie de cea mai joasa spetza,care,zic eu,nu merita sa faca umbra pamintului.
BRENDA
Baby,si printre celelalte rase sint d`aia de ucid,violeaza,talharesc si sint de cea mai joasa spetza.
brendamitran spune:
Mda,ma asteptam la raspunsul asta,dar,din pacate,nu ma pot desfasura si nu pot spune esentialul cu privire la respectivii,am inteles ca incalc regulamentul.
Ideea e ca cei la care m-am referit eu,tind sa ne domine din ce in ce mai mult,si pe plan social si politic si oriunde vrei.....ceea ce nu mi se pare un lucru bun,mai ales ca toate astea se intimpla nu tocmai ortodox si legal....
Daca vreti sa ma intelegeti......mai mult nu pot spune.
In fine,ma enerveaza formatiile sau cintaretii aparuti peste noapte si mediatizati peste masura,care fac play-back la greu.
BRENDA
cataghe spune:
quote:
Originally posted by dienutagraviduta
- ma enerveaza o conjunctura de evenimente : idiotii care au conceput apartamenul nostru, care are wc-ul langa usa de la intrare, si faptul ca de cate ori avem musafiri, cu 2 minute inainte sa intre pe usa, sotului meu ii vine sa se , iar oamenii aia intra in casa impecabila, putind a kkt.
dienuta graviduta si bebelushul luca
Vaaaaai, ai fost mortalaaaa, nu gasesc emoticonul ala care se imprastie de ras, dar pe cuvantul meu ca am ras cu lacrimi la faza asta...
_
In God we trust, all others bring data.
Pegasis spune:
quote:Brenda, te duci la mesajul cu pricina si pe bara de sus a mesajului (unde scrie "trimise") ai un semn (al doilea din stinga cred) care seamana cu o foaie de hirtie cu un creion pe ea (daca pui mouse-ul pe el iti apare "editeaza raspuns"). Daca il accesezi poti adauga sau sterge mesajul initial.
Multumesc.
Carmen
(Enriyeu Castaldo)
nepotzica spune:
quote:
Originally posted by yank
Si iti vand un tip,banii aia pe care ii dai la ITB lunar,plateste-ti o rata la masina
stai prost rau cu matematica.
brendamitran spune:
Pai,chiar mi-am prins urechile! Nici nu mai gasesc mesajul!
Uite,si asta ma enerveaza! Cind nu stiu sa fac ceva si ma invirit aiurea fara sa gasesc solutia
BRENDA
Pegasis spune:
quote:Da o pagina inapoi (pag.8) si-o sa-l gasesti.
Pai,chiar mi-am prins urechile! Nici nu mai gasesc mesajul!
Carmen
(Enriyeu Castaldo)