Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari (25

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

Maria_Alexia

Asa, draga mea, acum ne putem intalni, nu?

Sa ai grija cu endometrul ala subtirel, trebuie neaparat sa iei Utrogestan sau ceva similar!!

Tania & Punctuletz 5+
http://community.webshots.com/album/284896936zAybVu?937

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Multumesc mult, fetelor

Cata , fara tine nu plecam la gravidute! Cu atateam monitorizari, cu siguranta se va simti si ovarul tau drept si va produce un outz mare si frumos luna asta, iti spun eu ca barza n=o sa te mai ocoleasca multa vreme!

Tonnia scumpa, nu stiu ce sa zic: o fi de la apa, ori de la urzici?? . Cum au dat, cum am picat toate ...

Inca nu m-am dezmeticit si mi-e teama sa ma bucur, cum va spuneam.
Oricum, o sa continui cu testatul zilele astea

Chiar asa, cine urmeaza ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelamaria spune:

Buna!
Felicitari fetelor gravidute deja! Ati vazut? Se poate!
La mine din pacate testul e negativ...foarte negativ ...Nu-mi ramane decat sa astept sa vina "musafirii" cam intr-o saptamana...asta e...Multumesc de incurajari, oricum!
Va sarut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coralia76 spune:

Hehehe precum zice Tonnia..fetelor haideti la sibiu ca uite cum ramanem noi gravidutze una dupa alta..o fi apa?aerul?Nu se stie dar cel mai important este ca inca o aspiranta va trece la de nov-dec.Sa dea dumnezeu ca toate de pe aceasta listuta sa se trezeasca cu teste pozitive si sa ne bucuram impreuna de reusite.
Fetelor eu azi am fost la analize,mi-au tras la sange de ziceai ca au vrut sa mi-l ia pe tot,sper sa iese Ok totul...Luni o sa am rezultatele.
Va pup pe toate si sa auzim de bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florinini spune:

Maria Alexia,

felicitari si ai grija cu fixare a lui bebe ajuta-l cu ceva sa se prinda bine acolo in burticuta.

Ariadna,
Esti o fata norocoasa si sa ne dai si noua din norocul tau ca si noi vrem. Felicitari!!!

Cata,
mersi de raspuns, o sa prestez si maine dim. sper sa nu fei prea tarziu sa nu fi ovulat astazi, ca am avut ceva intepaturi. Vad eu maine cum e temp. Da vad ca te pregatesti f. serios luna asta de dat lovitura. Sa fie una cu ochisori!!!

Cristinuta, unde esti cu vestile?

Danangie,
Ce mai faci fato, se pare ca si tu lucrezi de zor la indeplinirea planului tinta. Mult noroc.

Va pup pe toate si sper sa am noroc si eu luna asta, ca am niste temp. de ma doare capul cand vad ce mici sunt.

Florinini

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Danangie nu ai ovulat..da-i bataie cu prestatul..probabil maine sau poimaine vei ovula..eu asa cred.....s-ar putea daca va fi sa vina cm sa-ti vina mai tirziu cu citeva zile tot din cauza ca ovulezi mai tirziu luna asta..tu da-i bataie ca poate se prinde...
Maria Alexia sunt sigura ca si eu va voi urma ...chiar daca trebuie sa mai am putintica rabdare..eu oricum sunt increzatoare si ma bucur sincer pentru fiecare graviduta noua...iti tin pumnii in continuare..
Adelmaria mergem mai departe..mama lui de test negativ...stiu cum este!
Cora sa auzim de rezultate bune la analize! Pupici pe burtica mica!

Sa nu depunem armele si vom reusi! Cata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

FLORININI abia am scris mai sus ce voi face azi.Ce zici?Eu ma rog sa raman ca deja incep sa ma preocup cu trecerea timpului.In schimb , e atat de imbucurator cand vad cum se inumltesc !!

"Dragostea este un lucru simplu si profund. Este un fapt de viata, nu o iluzie."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Maria Alexia tu tot la T mergi?

Sa nu depunem armele si vom reusi! Cata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristinna spune:

Florinini, ai aparut in sfarsit.
Eu sunt inainte de ovulatie, azi am deja eggwhite-ul,deci intru in zona fierbinte. Incepand de azi urmeaza si puternic pana cam prin ziua 14=15.Maine ma duc la prima injectie cu pregnyl si apoi inca una poimaine si gata ... mi-e o frica de mor, dar nu vreau sa patesc ca si lunile trecuta sa nu mi se sparga foliculul si sa se transforme in chist functional .Nu vreau sa-mi fac sperante mari nici luna asta, dar poate poate ma ajuta D=zeu cu un cadou de Paste.
Cam astea sunt vestile mele
Pupici fetelor
Cristinna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauricipani spune:

Buna fete frumoase, m-am intors si io din calatorii obositoare dar cu folos. Nu v-am uitat nici o secunda dar nu am putut sa scriu pentru ca n-am avut semnal la zapp.

Ariadna FELICITARI!!! SA AI GRIJA DE BURTIK SI SA DUCI SARCINA BINE PANA LA SFARSIT!!!

Maria Alexia si tie felicitari! sa ai grija de burtik!

"Rau e sa dai gres dar mai rau e sa nu fi incercat sa faci ceva. Pe lumea asta, nu obtii nimic fara efort."
-Theodore Roosevelt

laurici

Mergi la inceput