Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari (25
Raspunsuri - Pagina 5
maria_alexia spune:
Buna dimineata, fetelor dragi!

Hai sa n-o mai lungesc: test pozitiv azi dimineata !!!

Nu-mi vine sa cred !!! E prima oara cand vad asa ceva !
Sa recapitulam: azi e z.34, dar ciclul meu e de peste 31. Luna asta am un grafic de temperaturi varza, din care nu inteleg mare lucru. Dar banuiesc ca ovulatia a fost prin z. 20, fapt confirmat oarecum si de liniuta mai rozalie...
Plus monitorizarea din z. 12 in care foliculii erau multi si maruntei, iar endometrul firav rau (6mm).
Aveam hiperprolactinemie, si am de-abia 3 sapt jumatate de tratament cu dostinex, nici n-am ajuns la doza minima. Ma cam ingrijoreaza asta, sper sa nu fi stricat lucrurile.
Mi-e tare teama sa ma bucur deocamdata. O sa incerc sa merg cat mai repede la un medic sa ma mai lamureasca putin...
Pupici,
Maria
Sorina7 spune:
Ariadna, multe multe felicitari !
... sa duci cu bine sarcina pana la capat, si sa nasti un bebic sanatos si voios si cu suflet mare ca mamica lui ! Sa lasi tot stresul deoparte si pe cat posibil odihna multa. 
la mine foliculul mult laudat si gras s-a dus pe apa sambetei, sunt in ziua 3 de rushi...da mai am oțâră pana la 40 de ani, asa ca poate -poate.
bafta tuturor si sarcina usoara gravidutelor !
Maria_Alexia, felicitari si sa fiti sanatosi ! 
Catalina spune:
Dragele mele, inca o data multumesc de incurajari, Ariadna iti multumesc pentru precizari. Cand am citit mesajul tau chiar ma pregateam sa pun intrebari la care chiar mi-ai raspuns. Probabil ca pana in ziua 10 nu are rost sa prestez si oricum e saptamana mare, nici nu vreau. Merg deci la prima echo in ziua 10 si apoi intreb pe dra.
Din pacate temperatura nu am luat-o azi dimineata ca CM e naspa de tot, mai nasol ca niciodata. Am zis sa mai treaca vreo doua zile sa se mai tempereze.
Asa ca sa imi fie amarul si mai amar, ieri o amica a nascut o super fetita. Sunt tare amarata azi in sufletul meu asa, desi stiu ca nu are fata saraca nici o vina.
Va pup pe toate si va doresc multa, multa tarie
Catalina
utocatalina spune:
Maria Alexia
sincere felicitari
....bravo nebunatica mica
...ai dat lovitura
....fuguta repede la doctor si sa dea Domnul
sa fie bine! Bravo! Bravo!

Sa nu depunem armele si vom reusi! Cata
Alexia27 spune:
Ariadna, mamă, crede-mă că nu am inversat nimic. Așa este. În ziua 12 aveam endometrul de 11,1 mm, iar foliculii esrau toți micuți, nici unul dominant. În ziua 34, endometrul era 17 mm și foliculul de 13,3 mm!!
Pe de altă parte, am vești bune (cred eu). La endocrinologie T3=1,19(normal) și FT4 = 1,88 (max 1,85), drept pentru care nu mi-a dat nici un tratament, doar să refac analizele peste 2 luni, și dacă sunt spre bine, am liber la bebe!

Dă Doamne!
A! Și mi-a dat și Duphaston, dacă nu vin rușii.
utocatalina spune:
Bravo Alexia pentru rezultate...sper ca si foliculii sa fie nitel mai babani si totul va merge snur!![]()
Sa nu depunem armele si vom reusi! Cata
Mirona spune:
Buna fetelor,
in primul rand:
Adriana si Maria Alexia cu intarzierea de rigoare:
FELICITARI!!!! Va doresc o sarcina usoara si
-i sanatosi. 

Vedeti fetelor ca se poate? Cine urmeaza?
am avut 2 zile cam nebune la servici, v-am citit seara acasa, dar n-am mai ajuns sa va scriu. Citesc din urma si revin cu multumirile de rigoare si intrebarile ce le mai am pus.
Miro
Tonnia spune:
Ariadna, de abia astept sa ne spui ce-ai facut! dar simptomele tale suna a certitudine!

Maria, felicitari! Sa ai o sarcina usoara si un bb sanatos si frumos!
Ce se-ntampla acolo la Sibiu? E apa mai buna?![]()
Fetelor, nu la Sovata, la Sibiu mergeti!!!
Chi, da, e baietel, si imi promisesesi o fetita!
Nu ca imi pare rau!
danangie spune:
Buna dimineata!
M-am trezit devreme azi,am inceput sa fac ceva treaba prin casa

,pe urma am sa
ceva....fac un
,pe urma ma duc la munca
.Diseara cand ajung,am sa iau cina cu al meu
,si vom merge in
.Poate aceasta luna D-zeu ma va ajuta sa raman
.Azi sunt in a 16-a zi.Si de ieri am inceput sa am mucus albus si tot ieri m-a intepat de cateva ori in partea dreapta la ovar.Ce spuneti de planul meu?Dar de faptul ca s-ar putea sa ovulez in seara aceasta sau maine.....?Nu e prea tarziu?CM in ultimele luni a fost de 27 sau 29 zile.10 zile e cam mica faza luteala ,nu?Aaaa si dimineata m-am trezit,am fost la
,m-am bagat in pat si mi-am luat TB asa....sa vad si eu care este treaba....si era 36,4
.Normal daca te ridici din pat,mai faci cate ceva,si-ti iei TB pe urma,ar fi trebuit sa creasca fata de valoarea reala,nu? Oare inca nu am ovulat?Am incercat luna aceasta sa ma duc macar odata la eco dar doctorita mea nu este in zilele acestea in care eu am nevoie.Dar am gasit o alta doctorita si am programare la ea pe 28 aprilie.Si ii voi zice o minciunica:
ca incerc sa am un copil de peste un an.(eu incerc de aproape 7 luni
).Sper sa nu ma bata D-ne D-ne pentru acest lucru
,dar fetelor daca nu voi zice acest lucru nu ma va baga in seama...
MARIA_ALEXIA
pentru tine sa te ajute D-zeu sa ramai
.
ARIADNA 33 ai mai facut vreun test?
Va salut pe toate si va doresc o zi buna!!!
"Dragostea este un lucru simplu si profund. Este un fapt de viata, nu o iluzie."
Cristinna spune:
Maria Alexia...m-ai dat gataaaaaaa
FELICITARI !!!. Sincer m-ai suprins...sa=ti dea D-zeu sanatate si putere!..sa ma molipsesti si pe mineeeeeee
,
Flornini pe unde esti scumpa? Cred ca nu ti-a mers nici tie Dc de dimineata.
Cata
.
Fetelor, daca cineva ne-a demonstrat ca se poate , atunci aceasta dragutza este Maria+Alexia!!!..Eu zic ca se poate si la noi!
Va pup pe toate, fara nici o exceptie![]()
![]()
![]()
Cristinna