Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari (25
Raspunsuri - Pagina 7
maria_alexia spune:
Fetelor dragi, multumesc din tot sufletul
, si sper sa nu ne bucuram acum degeaba, parca e asa de devreme...
Adelamaria, adica a iesit testul negativ dar musafirii sunt asteptati de-abia peste o saptamana??? Pai in cazul asta ai facut mult prea repede testul !! Nu pierde speranta! Si repeta testul peste o saptamana de-abia !
Cristinna, pentru mine mirarea e inca si mai mare
. Iti tin pumnii sa fie bine luna asta!
Cata draga, nu, nu sunt la dr. T, ca e cam departe Bucurestiul pentru asemenea excursii
Esti pe maini super-bune, sigur o sa reusiti!
Fetelor, mai vrem gravidute, si inca luna asta daca se poate, da ?

Mirona spune:
Buna fetele, am revenit!
Am recitit ce s-a scris si la capitolul trecut, asa ca sa ne reamintim:
Azi are Mishulina programare la dr. T. ![]()
BAFTA! Fa-ti o lista cu ce intrbari ai, sa nu te pierzi
, am auzit ca-si cam pierd unele graiul in fata lui. Asteptam vesti, cu lux de amanunte daca se poate.
Tot azi se intoarce iepurila din delegatie. O asteptam sa ne scrie noutatile.
Am vazut si eu boaba de fasole a Coraliei. Sa-ti traiasca si sa te bucuri de ea (boaba). Ai grija de tine. Colegi se uita deja stramb la mine, mi-am scos-o la imprimanta si am lipit-o pe calendarul de pe perete. Vreau si eu bobita mea.
Catalina si Cristinna, multumesc pentru link-ul despre MACA. M-ati convins, deja am cumparat un flacon, ma apuc saptamana viitoare de el. Cata,merci pt. PM, nu vreau sa te supar ... ai ramas datoare. Iti arunci un ochi pe graficul meu, pls? Merci.
Andicu - te-am ascultat si am vrajit o asistenta, cea a endocrinologului, saptamana viit. revin cu un telefon si ma introduce intre alte paciente pentru un eco mic. SPER.
Ei fetelor, cam astea au fost datoriile mele.Mai revin, pup dulce toate fetele, fara exceptie (cu burtica sau fara).
Miro
utocatalina spune:
Mirona aruncam un ochi pe graficul tau..in ce zi esti acum ca sa ma luminez si eu???
Sa nu depunem armele si vom reusi! Cata
Mirona spune:
Cata.
fata frumoasa.
Tot ca si tine, ziua 6, eu cea cu duphastonul ... si fortez CM-ul sa fie doar 28z. Iti amintesti?
Pana acum 36.2 iar azi un 36.5. De saptamana viit reiau trat. nat. deci se vor bulversa si temperaturile. Merci.
Miro
Mishulina spune:
Felicitari Maria Alexia si Alexia,fiecare pentru reusita ei! Cred ca v-a ajutat Sf. Alexie,cel care trimite bebei la mamici!![]()
Tineti-mi pumnii ca azi ma duc la dr.T ! Desi pana ieri eram optimista si increzatoare,azi ma cam tem de ce imi va zice avand in vedere trecutul meu medical.
...Cum bine zice Mirona va povestesc totul in amanunt,sper sa mai pot....Lista cu intrebari cred ca voi avea abia de maine in colo,azi e abia prima data cand ma vede si abia dupa ce ma lumineaza si pe mine imi voi potea formula niste intrebari coerente,ca acum sunt cam derutata..
Iepurica, asteptam un semn de viata cand te intorci din delegatie!
Pupice la toata lumea!
carmen e spune:
buna fetelor,
am si eu o intrebare
trebiue sa fac prolactina, FSH, LH - doctorul meu mi-a spus ca neaparat in ziua a 14 a iar la mine ziua a 14 a cade pe 2 mai fiind de paste este inchis pe doi,
intrebarea mea este daca le fac in ziua 15 are ceva a mai fost cineva in situatia asta de a nu putea face in ziua 14
va intreb pt ca nu as vrea sa mai aman o luna analizele
felicitari pt viitoarele mamici si bb lor sa fie sanatosi si frumosi
utocatalina spune:
Mirona
m-am uitat la grafic
...am dubii ca luna trecuta ai ovulat
...sper ca luna asta sa vad un altfel de grafic...da? Pupici si sa aud vesti bune...pe ce tratament naturist vrei sa treci de sap. viitoare..ceva ceaiuri???
Mishulina
iti tin pumnii la T...hai sa auzim ca este bine, da?
Carmen E
nu ma pricep prea bine, dar stiam ca prolactina se poate face oricind...ia vezi ce-ti mai zic si alte fete!
Sa nu depunem armele si vom reusi! Cata
Cristinna spune:
Carmen E, nici eu nu ma pricep prea bine, dar prolactina se poate face in orice perioada a lunii, FSH eu stiam ca e mai concludent in faza foliculara, iar LH , nu stiu exact, dar eu mi-am facut-o si in faza foliculara si dupa..asa mi s-a spus.
Sper sa-ti foloseasca la ceva informatiile astea...si vezi ce-ti mai spun si alte fete de aici.
Pupici
Cristinna
Mirona spune:
Pentru carmen e uite ce am gasit:
POSTAT DE TIA
eu am facut asa:
ziua 8 (adica faza foliculara):
FSH, LH, estradiol, prolactina
ziua 14 (faza ovulatorie):
FSH, LH, estradiol
ziua 21 (faza luteala)
estradiol, LH, prolactina, progesteron
si: T4, TSH (se pot face in orice zi a ciclului)
limitele normale sunt diferite in cele 3 faze ale ciclului. in functie de ziua in care ati facut dozarile, trebuie sa va uitati la valorile normale corespunzatoare fazei respective.
si mergeti cu ele la un endocrinolog, pana la urma asta este specialitatea lui (ei)
succes fetelor!
eu zic ca poti face si in ziua 15, asta depinde si de cat de lung e CM-ul la tine, de ex. eu le-am facut pe toate deodata - la mine CM neavand o durata precisa, dar cel mai sigur e sa le faci cum zice Tia.
Bafta!
Miro
Mirona spune:
Cata cu multumirile de rigoare .... 

acum parca am mai iesit din ceata. Merci.
Si eu aveam dubii ca am ovulat, ca fertility ma cam duce cu presu', de aceea era si linia rosie intrerupta, asa-i? dar ceva am simtit eu pe acolo. Asta e problema mea ... nu se sparg foliculii sa se poate intalni cine cu cine trebuie.
Cata - ce zici - pui si tu un grafic la dispozitie, sa vedem si noi cum arata unul NORMAL. Stiu ca sunt si in arhiva fertility, dar ... asa ar fi mai usor sa vedem una de alta cum stam. Ce ziceti?
Parca mi-a mai trecut si supararea ca nu pot ajunge luna asta la dr. numai bine, ma tratez o luna cu ceaiuri si provoc menstruatia cu duphaston ... poate se mai regleaza ceva pe acolo si apoi ... mai vedem.
Da Cata - de ceaiuri este vorba, de cel de napraznic (printre alte pastilute, tot naturiste), cred ca si tu l-ai incercat prin ianuarie, dar fiindca bulversa temperaturile ... ai renuntat la el, gresesc?
daca da, scuze.
Stie cineva ce ar fi: GnRH in mod pulsatil ?
Pupicei.
Miro