Mamici de septembrie - octombrie 2005 (24)
Raspunsuri - Pagina 13
nicole74 spune:
Buna dimineata, gravidutelor!
Eu tresar de fiecare data cand o simt pe bebelusha. Am o stare de fericire de cand il simt, dar imi este si teama. Nu stiu de ce. E ceva nou si minunat. Cred ca e cel mai frumos sentiment.
Pupici
Nicole 21 saptamani
Ioana75 spune:
jadi, brrr, parca povestesti de pe vremea lu' raposatu'
. Bine ca a fost bine cu tine ... Tocmai ca sa evit spitalele comuniste am sapat 2 saptamini de am ales CFR2, am inteles ca sint conditii capitaliste acolo
.
mihaela, nu dispera! Si mie mi-a zis doctorita ca daca placenta imbatrineste prea tare, se vede imediat la masuratori ca bb nu mai creste "ca la carte". Dar cum masuratorile mele sint bune, a zis sa nu-mi fac griji, sa vin la control periodic si sa ma relaxez
.
Ioana
moki spune:
Buna,fetele!!De aseara sunt si eu fericita poseseoare a unor miscari in burtica!!E super! Nu mi-am inchipuit!Am simtit niste palpitatii usoare in partea stanga,apoi miscari lente timp de vreo 5 secunde,apoi s-au repetat,era clar ca bb misca!!Sunt culmea fericirii,de-abia astept sa mai "faca valuri"..
Va pup dulce,
Moki 18+
mihaela_e spune:
Jadi, multa sanatate, sa ai o sarcina usoara si sa ajungeti pana la sfarsit cu bine iar bb sa vina sanatos pe lume.
Mihaela 15+
moki spune:
Jadi,bine ca ai trecut peste un moment dificil si dupa cum spui in niste conditii total vitrege..pacat ca gravidutzele si oamenii bolnavi in general au atata de suferit in spitalele astea ca si cand problema lor nu ar fi de ajuns..ai grija de tine ,menajeaza-te si fii optimista!!
Pupik!
mihaela_e spune:
moki, felicitari pentru miscaturi...
.
Eu de 2-3 zile am niste dureri usoare in partea de jos a burtii. Sa fie vorba doar de o urmare a maririi uterului?????
Mihaela 15+
jadi spune:
Multumesc mult de urari!
Stiti ce ma deranjeaza cel mai mult la acest spital Giulesti? Doctorii sint foarte draguti , unii chiar foarte instruiti si cu mina usoara si aici normal ca o incadrez pe doctorita mea care pe linga faptul ca e tinara parca face totul asa de usor...
Aparatura medicala este super si ma refer la instrumetarul din sala de operatii plus cunosc un rezident care imi tot povesteste ca au toate dotarile in domeniu si nu le lipseste nimic din consumabile.
Ei , dar saloanele si asistentele te maninca de viu, asa de acre sint unele de iti vine sa le omori si oricit le dai , nu se indulcesc mai mult de o lamiie verde... sa le vezi citeodata ca mai arunca si cite un misto asa pe care mintea lor crede ca noi nu avem intelectul necesar a le digera si mai ales a le intelege...
Surpriza surpriza, la etajul cu blocul operator au renovat toaletele de am ramas masca sa vad numai gresie faianta si termopane.
Aaaaaaaaaaaaa, am uitat sa va zic ca sint un pic racita ca m-a tras curentul la reanimare, frumos nu? Nu am racit toata iarna si am dat acum peste un firicel de curent,
Va pup.
Jadi 15+
PS: Ioana , masuratori la eco pentru trimestrul II pe cind?
Ioana75 spune:
Mi-am editat raspunsul cu masuratorile, am mentionat si saptamina in care au fost facute (exact la 20 sapt de la UM). Urmatoarea eco morfo o am pe 29 iunie la Pop, la 30 de saptamini. Sper sa-mi dea tot asa o foaie cu masuratori, sa-mi dea treaba sa caut pe net dupa toate prescurtarile lor
.
moki, nicole, felicitari pentru miscari
.
Ioana
Tonnia spune:
Jadi, bine ca ai scapat cu bine! Asta-i important! Si am sesizat si o urma de umor, sau cel putin ai povestit cu mult farmec...Eu m-as mai gandi un pic daca sa nasc acolo!
Moki, felicitari!
anya spune:
Jadi, ai scapat de prima etapa...In Giulesti cel mai bine e sa nasti normal. Stai 2-3 nopti iar personalul de la etajul 2 e ...mai comestibil ca cel de la 1 (unde sunt cazate cezarienele). E adevarat, la copii iar sunt niste "ciufulite"..de la care nu inveti nimic ba mai au si pretentia sa le stii tu pe toate. Dar o sa fii asa de obosita cu toate vizitele neamurilor pe cap, cu modificarile hormonale si.. evident cu trauma nasterii ca o sa le ignori.
Pacat de medici si de dotarile din spital. Si totusi, sa stii ca la capitolul oameni stau mai bine decat Polizu.
Eu am patit o faza in Polizu... Facusem o histerosalpingografie si ma odihneam in salon, cand ma trezesc cu o asistenta/infirmiera care a venit sa-mi spuna ca ea m-a adus cu brancarda (eu ma deplasasem pe picioarele mele) si ca... evident tre' sa cotizez. Noroc ca aveam un diazepam "la bord" ca faceam ca trenu'. In schimb la Giulesti am avut placuta surpriza intai sa se ocupe de mine (ma refer la asistentele de la et.2, infirmierele) si daca le-am dat ceva - bine, daca nu..nu era nici-o problema. Cat despre d-na dr. - parca se lumina in jur cand aparea pe culoar si-mi rezolva instant temerile si problemele.
Oricum, sper sa nu mai ai ocazia sa treci prin Giulesti pana cand nasti. Iar bucuria sa-ti fie atat de mare incat aceste inconveniente sa para infime.
Azi am "cotizat" niste sange pt. triplutest si dupamiaza am intalnire cu BB la eco. Abia astept sa vad ce mai face. Si pandesc si prima miscare...am inteles ca din sapt 16, la bb2 as putea sa-l simt.
Pupici la burtici,
anya