Mamici de septembrie - octombrie 2005 (24)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mysweetest spune:

nicole, moki, felicitari pentru miscarile lui bb !
Jadi multa sanatate in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicole74 spune:

Multumesc, fetelor!
Jadi felicitari ca ai trecut cu bine peste cerclaj!

Nicole 21 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaN spune:

Salut burticoaselor!
Jadi, bine ca ai trecut peste pasul asta. Ai grija de tine in contunuare si menajeaza-te cat poti.
Moki si Nicole, felicitari pt. miscari!
Fetele, acum o saptamana am simtit si eu un fluturas undeva in stanga, dar f. vag. Nu a semanat cu ninic din ce simti de obicei in burtica. Si m-am gandit ca e bebelina mea, dar de atunci nu am mai simtit nimic. Si a trecut o saptamana. Probabil ca nu a fost ea.

Va pupic!
Raluca, 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natydea spune:

Buna fetele! Azi in sfarsit am fost si eu un picut mai libera si v-am citit pana acum.
Jadi ma bucur ca ai trecut cu bine peste interventie, iti doresc multa sanatate tie si bebeului si ai grija sa nu faci efort!
Moki si Nicole, cred ca sunteti foarte fericite!
Raluca si mie mi s-a intamplat sa simt ceva saptamana trecuta, ce am crezut a fi bebe, dar de atunci nimic. O fi fost el sau nu? E normal?
Iar acum stand si citindu-va imi dau seama ca sunt inconstienta, eu inca nu mi-am facut programare la eco morfo. Unde credeti ca ma mai poate primi acum si sa fie si un dr. bun? A fost cineva la noua clinica Ana Medical Plus?
Dea, 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Buna fetelor! Scriu si eu doar cateva cuvinte ca am la treaba! Am fost si mi-am luat rezultatul de la triplu test si acum il am in mainile mele - mie mi-era frica sa-l las prin spital, sa nu se piarda! - felicitari celor care-au simtit dansul bebelusului! Eu astept in continuare!
O intrebare rapida, va rog frumos- pentru cele care-au facut triplu test - unde gasesc si eu un tabel cu valorile normale in diverse sapatamni de sarcina? Si ce inseamna MoM? Multumesc fff. mult! Acum fug la treaba!
Mihaela 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Mersic mult fetelor pentru incurajari!
Oricum am capul tare si ramin cu amintiri comice de peste tot insa mai ales din spital...

Anya, nu ma mai vede Giulestiul pina la nastere si atunci in ultimul moment ca sa fiu sigura ca nu o sa stau prea mult si sper sa gasesc o rezerva ca de fiecare data cind am intrebat mi s-a zis ca la interventii normale nu se cade sa ocup rezervele!

Singura chestie e ca nu prea pot sa stau in pat, ma plictisesc la maxim... nici tv-ul nu il mai suport si nu m-am uitat decit o dimineata!

Gata , gata ca acum ne muta Ioana ca am scris prea mult... hehe

Jadi
15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

miflore, de obicei rezultatele normale le gasesti pe foaia cu rezultatele tale. Daca imi dai un PM cu saptamina in care ai facut triplul test, iti trimit valorile care la Sanador sint "normale" pentru saptamina ta.

jadi acushica va mut.

natydea, Iosup te primeste la CM Unirea.

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Capitolul 25 ne asteapta www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=47874" target="_blank">aici.

Ioana

Mergi la inceput