Mamici de septembrie - octombrie 2005 (24)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns natydea spune:

Buna fetele!
Voi cam pe la cate saptamani ati inceput sa-l simtiti pe bebe? De cand l-ati simtit prima data pe urma a miscat in fiecare zi sau nu?
Noi suntem bine nu am mai scris foarte des deoarece sunt super aglomerata la servici si am avut si 2 zile concediu pentru a face curatenia de Paste.
Peste 2 saptamani mergem la control si speram sa fie totul bine.
Pup, Dea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicole74 spune:

Ioana, m-am uitat pe eco si I.C. este 72%. Insa e vorba de greutate din cate am inteles, ori eu nu tin ca bebe sa aibe 4 kg la nastere.

Pupici

Nicole 20 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana0204 spune:

Buna fetelor, si noi pe aici..
Ne simtim bine, bebelusul meu este foarte activ, deja a inceput sa se vada pe sub piele cand misca mai tare. Ieri dupa-amiaza aveam niste pantaloni care imi erau cam stramti la mijloc si ii lasasem sub burtica si ridicasem si tricoul.. stateam tolanita pe fotoliu si la un moment dat l-am simtit pe bebe.. ma uit la burtica..iar l-am simtit si de data asta am si vazut miscandu-se pielea ritmul miscarilor lui bebe . Deja miscarile lui au devenit mai puterinice, le poate simti oricine poate mana (pana acum au testat sotul, fratele si cumnata..dar lista de asteptare e lunga). Din saptamana 15 tot asa o tine, dar la inceput numai eu percepeam miscarile...si asta zilnic. Abia asteptam controlul de vinerea viitoare, sper sa ne faca si eco si bebe sa ne arate ce are intre picioruse (azi-noapte am visat ca era fetita).
Eu nu m-am mai stresat cu triplul test penru ca rezultatul este nesgiur, oricum amniocenteza nu faceam din cauza riscului de avort (2%..dar de unde sa stiu eu ca nu pot fi una din procentul de femei cu esec?) iar de avort nici macar sa nu se vreau sa aud.. iar la o varsta a bebelusului asa de mare.. am vazut un documentar despre avorturi, arata la un moment dat cum se efectueaza unul, chiar au filmat in timp ce faceau unul... din interior.. nu va mai povestesc dar am zis ca eu nu o sa pot face asa ceva niciodata, chiar daca imi umplu casa de copii (desi sunt o gramada de metode de prevenire a unei sarcini neplanificate, slava Domnului pana acum mi-a tinut). Nu condamn pe cele care fac amnio si nici chiar avort. Fiecare este responsabil de ceea ce face si stie ce este mai bine pentru el. Iar eu tocmai din aceste considerente am ales sa nu fac .
Flavia te asteptam cu vesti din partea Luciei, sa-i transmiti salutari si multa sanatate ei si bebelusului din partea noastra. Chiar m-am gandit la ea zilele astea, asteptam un semn de viata.. Scrisesem si aseara (dimineata la voi) un mesaj, dar cand sa dau trimite...accesul dumneavoastra la acest site a fost restrictionat..asta este, se mai intampla

Oana D - 19+ saptamani

Foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Mersic nicole. Daca ajungi la d-na doctor mai devreme decit mine (eu mai merg peste o luna), poate o intrebi tu exact ce ia in considerare indicele ala. Ca sa stim si noi, nu numai .

sofia, sotul meu cred ca e un pic speriat (desi copilu' e programat de mult). Ne dam seama ca fara CIC (prea prost platit), fara bunici aproape (ai mei stau la 450 km, ai lui muncesc 8 ore pe zi) nu o sa ne fie tocmai roz, dar vrem bb, si sanatos pe deasupra.

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samila spune:

Buna,

Oana0204 ma bucur ca ai dat un semn, ca esti bine si ai un bebe asa activ.
Nu stiu daca ai citit aici s-a discutat de bagajul pt spital (pt marele moment). In America ne-o fi trbuind aceleasi lucruri.
Eu am inteles ca aici nu te lasa sa duci nimic de acasa (camasa de noapte si alte cele) Tu ce stii, ce ar trebui sa contina bagajul nostru de spital?

De triplu test eu l-am facut, doctorita nu m-a incurajat foarte tare, chiar a precizat ca e un test facut pe calculator si rezultatele nu sunt 100%.
M-a incurajat pentru ecografie care o voi face maine. Abia astept sa imi vad din nou bebicu.
Vin maine cu noutati, de data asta speram sa aflam si sexul.

va pupic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

Buna mamicilor

Ce fericire pe voi Codruta ,Mysweetest ca ati simtit puiuti va doresc multa sanatate

Mihaela felicitari pt baietel si multa sanatate tie si la puiut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

Fetelor . Multumim mult pt urari. Sunteti dragute.

Cristina, Stefan a trecut f usor peste rubeola; nasol a fost ca nu am putut iesi afara si primele 3 zile cand a facut febra (spre 39); in rest nu a avut nici o problema.

M-am uitat si eu peste lista de spital; e f utila.

Va invidiez pe voi, fetele care aveti bebe fff activ in burta. Mi-as dori si eu sa danseze al meu prin lichid, dar nu se are. Asa a fost si Stefan: un lenes. Si ma impacientam la gandul ca voi avea un copil bleg, dar e total invers. Stefan e foc; 1 min. nu sta locului.

Trebuie sa plec.

Mariana, Stefan (20.04.2004) si (21 sapt.)

pozicile noastre
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">O poveste de suflet

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicafrosa spune:

Salut, burticilor,

Fetelor, in sfarsit am facut si eu o ecografie si l-am vazut pe bebic. Ioana , poti sa ne treci si pe noi cu un carucior albastru. Doctorita a zis ca este evident ca este baiat, ne-a dat chiar o poza cu putzulica. In rest, totul e bine, bine dezvoltat pt. varsta lui si se mentine aceeasi data probabila a nasterii. O mica problema ar fi placenta cam joasa, motiv pt. care m-a chemat pt. o noua ecografie in sapt. a 32-a. Insa mi-a zis sa nu ma sperii, ca nu o sa nasc prin cezariana. Tati al lui era emotionat, n-a scos nici un cuvant, era doar cu ochii pe ecran. In schimb, e tare mandru ca va fi tatic de baietel.
Mihaela_e, felicitari pt. baietelul tau. Acum va ganditi la nume, cum facem noi?
Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana0204 spune:

Pentru fetele din U.S am scris si pentru noi o listuta aproximativa, am luat-o din cartea "What to expect when you're expecting"

ps: este la subiectul cu bagajul de spital.

Oana D - 19+ saptamani

Foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samila spune:

Oana0204 multumesc de lista. O sa mai intreb si eu ...
Pana acum am aflat ca tampoanele se dau la spital, inclusiv centura de burta o primim, chilotii de unica folosinta tot de la spital (da parca mi-as mai cumpara o punga de siguranta). Camasile de noapte cica aici le accepta numai pe ale lor, insa capot poti sa iti duci(mie imi suna ciudat asta).
Daca mai aflu ceva promit sa scriu.

pupici

Mergi la inceput