Copilasi martie aprilie 2004(53)
Raspunsuri - Pagina 3
georgescu oana spune:
Uite Laura despre tinctura de propolis niste informatii
http://www.formula-as.ro/articol.php?nrrev=660&&codcap=66&&idart=6143
Oana si Maria Alexandra(17.04.2004)
Martie-Aprilie
LauraFlo spune:
Oana si eu tot la cuptor fac orezul. Pun intr-un vas ena orez, o mana doua de legume congelate: morcov, porumb, mazare, ardei, eventual si o ceapa mica taiata cubulete, marar si zeama in care a fiert carnea( la o masura de orez sase de apa) si sare. Carnea ori o pun in orez ori o fac separat cu sos. Vasul il bag la cuptorsi ...gata ! Nu trebuie amestecat nu trebuie pazit si iese super bun. Multumesc pentru linkul cu propolisul.
bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004
katalina spune:
Laura, neaparat se ne-arati bretonul, si ce vrea sa zica "lumea" aia: "ca te-ntinereste profund", citi ani ai maica?Esti tinara si frumoasa!
Pilaful, sigur stiti cum se face: la cuptor!!!(scuza-ma Oana, iti scriu pe scurt reteta imediat,azi..)
Catalina, ROBERT si CATALIN
"Citi bani dai pe tine, atit dau si ceilalti"
LauraFlo spune:
Multumesc Kata ! Esti o draguta. Anul acesta fac DOAR 30 dar eu sunt genul , cum sa spun eu ca sa fiu mai explicita ? Sunt genul TEAPAN, stiti voi, cocuri, fuste sub genunchi, e....acu' numai ..zici ca-s fugita nepieptanata.
Fetele, am innebunit de tot. Ne-a dat sefu prima de paste , am luat salariul, si ....am praduit mult tare de tot: mi-am comandat doua perechi de ochelari, si mi-am cumparat 2 perechi de sabotei si una de pantofi cu bareta la spate. Ma da Marius afara din casa ! Da' daca n-aveam nu trebuia sa-mi cumpar ? Spune-ti voi nu am dreptate ?
Gata se duse si pauza de masa, trec la treaba, dar nu va parasesc sunt aici !
LaviB spune:
Servus fetele!
Scuze ca s-au lasat pozicile noastre de la chef cam asteptate (o prietena a mea ar spune:"starurile vin intotdeauna la sfarsit" )insa nu asta a fost motivul ci iar eu mama care are treaba cat china. (ce-oi face cand oi avea doi....)
Tu fetele a fost super fain la party nost`. Am tinut-o asa 3 zile pe bune. Sambata cu prieteni multi,(vreo 13) duminica cu cei care n-au putut veni sambata si luni la grupa mea de mamici si bb-lici.(si tot ma intreba Oana: da avem o grupa cu care ne intalnim luni de luni, ne jucam, cantam intr-un cuvant distram atat noi mamicile-ca momentan mai mult de noi se leaga activitatile acolo - cat si bb-ii care au la dispozitie de toate incepand de la jucarioare pana la topogan)
Am pus poze atat de sambata cat si cele de duminica si luni.
Hanna s-a simtit super bine, a fost in elementul ei iar la tort a fost super incantata de faptul ca toti sunt in jurul ei si o pozeaza, ii canta etc.
Ce sa mai zic a fost perfect (pt noi) ca ne-am facut o gramada de ganduri cum va iesi totul.
Cele mai laudate au fost Hanna si tortul pt care trebuie sa-i multumim Neddei.(multam din suflet a iesit totul super bine iar crema a fost o combinatie intre reteta ta cu fructe si o crema de cacao gasita intr-o revista;ce sa mai m-ai salvat, multam fain.Dupa cum vrezi am facut ursuletul desi si clownnul ar fi fost fain insa nu mi-a permis dimensiunea platoului pe ce am asezat tortul.Parte din laude trebuie sa le impart cu tine pt ca am spus ca ideea e de la o "prietena virtuala" )
Cam asta a fost petrecerea noastra.
Aaaaaa! ce vroiam sa va intreb: noi acasa nu prea am facut chestia cu tava insa la grupa cu ajutorul unor mamici am pus ce a avut fiecare prin genti si cocolina mea a ales prima data rujul, apoi, pasaportul, apoi mobilul.Ce o fi insemnand? Astept interpretarile voastre.
paaaaaaaaa
Lavinia-mama si micutza Hanna ( 16.04.2004 )
LaviB spune:
Nu mai stiu daca v-am multumit de urari, daca nu am facut-o o fac acu: Multumim si sa ne bucuram cu totii cat mai mult de printzisorii nostri.
Kata vazut si pozele tale. Super, super, super.Ce familie frumoasa sunteti si ce -l mai iubeste Cata pe Roby.
Ati avut o party la fel de frumoasa ca si voi
pupicei
Aaaaaa si sa nu uit: nu zic ca nu-i sta bine lu Roby in`rochita, da`te rog frumos nu-mi strica ginerica.Nu mi-l aduce pe alte gusturi ca ai de furca cu mine. Nu de alta da`cum sa iasa amandoi la un teatru, cinema,masa de seara, in rochite ?! Ia uite-te mai la ea mamica cu doi baieti, imi strica ginerele
Am vazut si pozele de la paarty cel mare din Buc.Taaaaaaaare fain si ce vreme buna ati avut.
pupice la toate, ma duc ca mai am de calcat (ieri am stat pana la 1 noaptea si tot n-am gatat) si sa mai fac si de mancare, etc.
paaaaaaaaaaaa
LauraFlo spune:
Lavinia , super petreceri ! Hanna e o frumoasa ( doar are parinti frumosi ), o papusica mica, blonda si dulce. Tortul v-a iesit super ( am inteles ca si tati a participat ) si cu siguranta si eu am sa-l incerc ! Faptul ca voua ( tie si Danielei) v-a iesit asa de bine imi da curaj, si apoi am sa va intreb pana o sa-mi iasa ca al vostru.
Imi place si cum e pictat dormitorul micutei tale, ca sa nu mai zic de frunza ! E super haioasa lipseste si eunucul ca sa o fluture !
Sunteti niste frumosi !
katalina spune:
Ce frumoasa esti si ce mult ai crescut HANNA!!!!!in rochita aceea esti o duuulce.
...si ce camera draguta ti-au aranjat mami si tati(stiu cit au muncit la ea)
...si mami si tati ce tineri si frumosi mai sunt.
Ce sa mai zic.Petrecerea a fost tare frumoasa,din ce se vede-n poze, iar HANNA s-a simtit in centrul atentie.
aaaaa,si tortul a iesit taaare frumos,ideea Danielei a fost super!
Aaaa, si ceea ce a ales Hanna de pe tava este ideal!!!Rujul trebuia, ca doar e o frumoasa si o cocheta si asa sa ramina toata viata, pasaportul, o sa fie o plimbareata si-o sa calatoreasca mult, si telefonul mobil: femeie de afaceri! Na,parca-s o baba d-aia ghicitoare....
aaa, Lavi, si-mi place casuta voastra(e cu mult bun gust), si GRADINA!!(ce-am vazut prin geam)!e superba !(o sa ma inspir de la voi,nu stiu daca v-am aratat casa noastra darapanata).
In final, mamicilor, ce ziceti, am o nora!!!
Lavi, tre' sa ne-ncusrcrim de-adevaratelea!
fug sa ma mai uit o data pe poze...
katalina spune:
quote:
Originally posted by LaviB
Aaaaaa si sa nu uit: nu zic ca nu-i sta bine lu Roby in`rochita, da`te rog frumos nu-mi strica ginerica.Nu mi-l aduce pe alte gusturi ca ai de furca cu mine. Nu de alta da`cum sa iasa amandoi la un teatru, cinema,masa de seara, in rochite ?! Ia uite-te mai la ea mamica cu doi baieti, imi strica ginerele
Poza in rochita am facut-o special s-o pun in albumul cu rochite, sa le fac in ciuda mamicilor, ca si-au etalat acolo toata garderoba,stai linistita, ca Roby e BARBAT,uite dovada