Copilasi martie aprilie 2004(53)
Raspunsuri - Pagina 2
Claudelu spune:
OOOOooo Miri deci de la tine e cadoul!!! multi si multumim frumos, e super fain...azi m-a innebunit raul cu casa de marcat, cu mingiuta e mai greu dar daca le baga mama se distreaza de minune cu piesele cele mici m-am rezolvat usor, chiar cand am deschis pachetu era la noi fetita unor prieteni are a crescut la noi...a fost innebunita dupa cos si toate celelalte, asa ca i le-am dat ei sa se joace cu papusile
Sper ca ai pus poze, nici nu m-am uitat, am vrut repede repejor sa-ti rapund si sa-ti multumesc!!!
Claudia si Raul (01.04.2004)
Martie Aprilie 2004
Rayuela spune:
mirinda,´bine ai revenit,mie mi-a fost dor de tine!
Mariana,nu ne spui si noua ce ai in burtica?e fetitza sau baietel??Sau ai spus deja si am ratat eu???
Elena si pisicutza Amelie
Nally spune:
Buna fetele!
Am intrat sa va multumesc pentru urarile de la multi ani!
A fost petrecere mareee cu copii si parinti ...ne-am simtit tare bine si totul a iesit superb! Am muncit de marti pentru mmarele eveniment ... dar a meritat din plin... ultimii mosafiri au plecat duminica seara cand deja simteam ca pic jos de oboseala! Nici acum nu sunt refacuta bine dupa toata teravura! Dar a fost frumos si asta ma face sa uit toata oboseala acumulata!
Pozici dela petrecere Aniversare 1 AN
Rayu si Caludelu meyy... da' voi sunteti celebre meeeyyy primele cuscre pe
va pupic si va doresc o noapte linistita!
Nally si Sebastian (14.04.2004)
Poze nou-noutze cu Sebastian!!!
Poze...Poze...Poze
* Nici un barbat nu crede ca o femeie vorbeste prea mult... cand il vorbeste de bine!*
mirinda spune:
am uitat sa va zic, sunt si unele poze cu BB separat, nu neaparat cu Ana, ca sotului meu ii place sa faca poze si a facut si la altii, nu numai pentru fata lui, pe care, de altfel, a si filmat-o, asa ca...avem dublu exemplar. Deci pentru cele care vreti pozele cu ai vostri scumpi, screiti-mi pe mailul de yahoo, ca pe asta de la DC daca nu intru nu vad, pe celalalt, il am pe profil, intru zilnic, dati-mi adresa si va trimit, sper, in cel mai scurt timp, nu ca pina acum!
pupici
Claudelu spune:
quote:
Originally posted by Nally
Rayu si Caludelu meyy... da' voi sunteti celebre meeeyyy primele cuscre pe
Nally si Sebastian (14.04.2004)
Poze nou-noutze cu Sebastian!!!
Poze...Poze...Poze
* Nici un barbat nu crede ca o femeie vorbeste prea mult... cand il vorbeste de bine!*
Am mai scris mesaju asta si chair i-am dat trimitere, eram convinsa ca a ajuns si uite ca nu Nu-s beata, jur!
Nally, multumim multumim, stim noi ca suntem celebre dar ne place sa facem pe nebunele
Am ce vedea in seara asta, asa ca sigur ma voi culca tarziu!
Claudia si Raul (01.04.2004)
Martie Aprilie 2004
LauraFlo spune:
Neata ! Ce vorbarete suntem !
Am vazut poze: Sebastian cu o masca regeneratoare de cacao ( Nally esti curajoasa de l-ai lasat sa exploreze prin tort ), Ana si Mirinda zambarete la petrecere, Roby cu rochita ( Kata sa intelegem ca te pregatesti si pentru o fetita ), iar nasucul lui Stefan e mortal ( parca-i un pirat venit din razboi, Mariana te asteptam cu vesti ).
Acum va pup si va doresc o zi buna !
AAAAA, Clau acum am si eu breton ( pentru prima oara in viata mea )! M-ai inspirat, lumea imi spune ca ma intinereste profund !
bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004
katalina spune:
Mai, da' ce-i cu linistea asta???
Eu am vazut tooooate pozele, si revin mai incolo.
Fetele de peste ocean, ne-ati parasit???
Catalina, ROBERT si CATALIN
"Citi bani dai pe tine, atit dau si ceilalti"
LauraFlo spune:
Se pare ca v-am deochiat !
Kata doar tu ai spart linistea apasatoare !
bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004
katalina spune:
Ia uite ,ne mai viziteaza si mirinda din cind in cind,o iertam caci vaz ca nu ne-a uitat, si cu asa program de munca...o credem pe cuvint....a ,...si ce mare s-a facut si Ana, si...seamana cu tine sa stii(eu asa cred)
Mariana,saracutul Stafan, ce nasuc julit are??Cred ca ai ascuns deja rotobilul ,nu?!..Si petrecere frumoasa duminica.
Elena, din ce povestesti tu, Boubou e taaare lipicioasa, sa vezi tu ce vor roi baietii in jurul ei! Abia astept sa-ti vad rochita! Daca as fi avut o fetita m-as imbraca identic cu ea,stiu ca la Zara au colectii cu hainute pentru fetite si mamici ,cu marimi pt.copii si adulti.
Sebastian, cred c-a fost bun tare tortul ala de ciocolata!!!, a avut treaba mami dupa ce ai papt din el.
CLAU SI RAYU, eu va votez pe voi :cuplu celebru de pe DC.
AAAAA, i-am vazut in sfirsit burtica lui Mikyyy, chiar daca o tine cam ascunsa(in pozele mirindei).Ce faci Mikyyy???
Uau,ce chef de vorba am avut azi, desi am muuulta treaba.Azi vreau sa fac o supa cu taitei de casa si un pilafior la cuptor(am primit o gaina buuuna de la tara), si copiii sunt innebuniti dupa supa asta.
Hai c-am fugit, am scris cam mult.
CUSCRA, hai cu poze, si povesti...
Catalina, ROBERT si CATALIN
"Citi bani dai pe tine, atit dau si ceilalti"
georgescu oana spune:
Laura si eu sunt aici dar cam zombi ca m-a tinut Alex in priza azi noapte.
Oana si Maria Alexandra(17.04.2004)
Martie-Aprilie