Copilasi martie aprilie 2004(53)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns SimoV spune:

Ma bucur ca ati fost de acord cu mine sa nu mai tot facem atatea urari in fiecare luna.

Vreau acum sa urez LA MULTI ANI sarbatoritilor pe care i-am ratat de cand nu am mai scris. Va rugam sa ne iertati...

Mariana, bine ai revenit. Si eu vreau sa stiu ce ai in burtica! Saracutul Stefan! Banuiesc ca i-a trecut deja.

Rayu, abia astept sa te vad in rochita noua!

Daniela, cred ca umblii dupa casa, asa-i?

Kata, sunteti o familie super! Ai 2 baieti pe cinste si tu esti o mamica tanara si frumoasa! F. frumos ai aranjat si se vede ca ati petrecut bine.

Lavi, papusa ta e o scumpete!!! Are cu cine semana! Si mie imi place casa voastra!

Mirinda, Ana e si ea o dulcete de fetita! Te asteptam mai des pe aici.

Irina, ce-mi place si mie freza lui Laur!!! Smecheras, ce mai... Cred ca data viitoare cand il duc pe Lucas la tuns aplicam si noi modelul vostru, ca doar tot veni vara.

Clau, vazut si pozele voastre de la intlnirea mamicilor din Arad - tu chiar areti ca o fetita cu coditele alea. Oricum esti tanara rau, dar cu codite, ce mai... o copila cu copil SI Raul e atata de scump cu obrajorii aia... mama, mama, ca iti vine sa-l musti.

Oare am mai vazut ceva poze si am uitat? Sper ca nu...

Anca?? Va pregatiti de plecare? Cum stai cu cumparaturile?

Gata, am fugit ca am la treaba azi... M-am culcat dupa 1, m-am trezit la 6:30 cu Lucas langa mine cacacit si cu cacacelul iesit din pampers... o adevarata placere I-am tras un dus rapid, i-am spalat hainitele (inclusiv pijamaua mea)... si nu e nici 8 inca!!! PA!!

Simona si gemenii Mia & Lucas (25 Martie 2004)

Mergi la inceput

Laura, vreau si eu poze cu bretonul!!! Vorba Catalinei - ce intinerire draga? Tu esti tanara si frumoasa oricum! Auzi acolo...30 de ani...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Apar si eu, desi calculatorul meu e deschis de dimineata n-am apucat sa ma asez si sa va citesc...sunt treaza de la 5.30, dupa ce ca m-am culcat la 2 Vinovata e mama Rayu ca m-a tinut atata la barfe Noi, mai bine zis Elena si Catalin, numaram zilele pana ne vedem...cica AMR-ul e de 77 zile (asta ieri)

Lavi, m-am uitat pe pozicile voastre si asa cum zci si fetele aveti o casa tare tare frumoasa, aranjata cu gust! iar de Hanna si pretrecere, nu mai zic nimic, se vede cu cohiul liber ca totul a fost perfect

Laura, vrem poze cu breton! Sa stii ca eu pana dupa ce am nascut n-am avut breton si dintr-o data mi s-a pus pata...sa fiu si eu la moda Iar acum tot asa l-as purta

Kata si mie mi-au placut mult de tot pantofiorii tai cu varf rotund

Simo, matinala si tu ca mine Ce fac copilasii tai??(inafara de kk)

Nally, frumos foc mai e si Sebastian!

RAYULE, nu te-ai trezit??

Claudia si Raul (01.04.2004)
Martie Aprilie 2004

Mergi la inceput

Lavi, am vrut sa intreb...pe peretele asta e tapet sau zugraveala?? ca am mai vazut intr-un bar ceva asemanator si tare mult imi place...cand in merg in baru(cafeneaua) respectiva ma uit c aproasta pe pereti dar mi-e jena sa pun mana

EU am vazut rochita lu Rayu

Martie Aprilie 2004

Mergi la inceput

Nally, te rog sa ma ierti - pozele cu Sebastian le-am mai vazut si am uitat sa scriu de el (stiam eu ca am mai vazut ceva poze). E tare, tare dragut si pare f. maricel! Scuza-ma ca am uitat, dar pe tine nu te "stiu" asa de bine - eu sunt cea mai noua pe aici...

Clau - multumim lui Dumnezeu pt. cafea, asa-i? Cu nesomnul asta...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by SimoV

Clau - multumim lui Dumnezeu pt. cafea, asa-i? Cu nesomnul asta...

Ca bine zici tu Simo, TRAIASCA CAFEAUA!!!

Martie Aprilie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalina spune:

Azi baietelul Marianei implineste 1 anisor.
LA MULTI ANI STEFANEL.Sa cresti mare si frumos si sa-i bucuri pe mami si tati.(si fratior sau surioara,ca mama nu vrea sa ne zica ce-i).

...plec sa pun niste pozici in albumul comun.

p.s.Clau,io cred ca-i vopsea,nu tapet.
...cum e rochia lu' Rayu???

Catalina, ROBERT si CATALIN
"Citi bani dai pe tine, atit dau si ceilalti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Subscriu : traiasca Maria Sa cafeaua !

bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgescu oana spune:

La Multi Ani Stefanel sa cresti mare si voinic!!!

Oana si Maria Alexandra(17.04.2004)
Martie-Aprilie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalina spune:

...Traiasca si ala care-o face!(cafeaua)

azi am intrecut masura...gata,am disparut...de tot.

Catalina, ROBERT si CATALIN
"Citi bani dai pe tine, atit dau si ceilalti"

Mergi la inceput