Bebelusi de noiembrie-decembrie2004(41)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Siminna spune:

haha, Andreea, iti dai seama ce-ar fi? Chiar mi-ar placea...nu stiu pe unde te plimbi tu, eu...nu ma mai plimb, cum spuneam, dar cel mai propiat parc de mine este IOR, la 40 minute mers pe jos...deci pina-colo, numai bine-si incalzeste vocea...
Aime, si eu m-am gindit la asta...s-ar putea sa nu vrea sa stea in carut pentru ca o doare burtica...Azi cum spuneam merg la pediatru si daca imi da Lactulose o sa fiu fericita, daca nu, spune-mi cite zile i-ai dat tu sa ma pot orienta si eu.
va pupa mami...

Siminna si Maria (1 noiembrie 2004)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/siminna123/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Aime, noi suntem la tura 4 de iritatii. Pana acum i-a trecut cu albastru de metilen + Panderm (in ultima instanta i-am pus si o carputa de bumbac in pampers). Nu mai spun de spalat 5-6 ori pe zi si foarte important sa fie bine uscat. Si noi tocmai am luat noii pampersi nr. 4 si nu prea ne plac.
Siminna, andreeap si noi am patit faza cu plansul prin parc o singura data. A fost exact cum spune Aime ca nu facuse 2 zile. Si nu era constipata pur si simplu nu facea. Dupa aceea sa vezi ce zambete si chiote pe ea, cotcodacea nu alta!

Otilia si Ana Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikimi spune:

quote:
Originally posted by Miche

Simina, si eu vroiam de fapt fabia, dar am ametit cautand si alte oferte care sa indeplineasca nevoile mele , adica: nu mare (are sotul laguna combi) , nici asa mica precum tico, sa incapa carutul , scaunul de masina ...si noi , adica eu , Darius, si poate si vreo alta mamica cu bb-le ei (cam mult , nu??)
cum fabia avea pret exact ca polo (au o reducere la care nu-i fac reclama ) am decis polo!-e mai buna , cica-
si azi ma duc s-o iau!!!

Miche de ce nu ne-ai zis mai din timp.Eu am comandat fabia, vine in 2 luni...si parca e mai frumos polo..asta e, sa ne zici cum e

http://photos.yahoo.com/mikiparisa

smecherila
Miki si Alexander (12.12.04)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Siminna,ai incercat sa-I dai suc de portocale,pt constipatie?Sau cereale porumb?Eu stiu ca astea ajuta.A mai rezolvat cineva si cu lactuloza,nu mai stiu care dintre fete.Incearca.

Si eu am stat singura cu Radu o saptamana,cand a fost sotul meu plecat la un curs.Si asta cand bebe avea o luna jumate si manca din 3 in 3 ore,inclusiv noaptea.Mi-a fost greu dar m-am descurcat ca n-am avut incotro.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_rianna spune:

quote:
Originally posted by FELIS

Am mai scris www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=46477&whichpage=2" target="_blank">aici cate ceva, desi nu e tot... Am sa mai scriu...

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
Albumul lui Mihai

felis Doamne ajuta!. o sa intreb pe aici sa vad daca descopar vreo pila la depozite de medicamente. incerc

gemenusilor BIANCA si TUDOR - 03.11.2004

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_rianna spune:

mai fetilii vesele de la baby expo dar dragute sunteti cu bebeii vostri. ca bine ca va intalniti atat de des...va invidiez
miki dar alex e voinic bine, pai ce miscari face...!!!tudor deja cum il pun pe spate tot timpul incearca sa se ridice, si fiindca nu poate incepe sa planga. mi-au placut costumatiile de "hawaii"
jasmine eu pana acum i-am facut branzica din lapte cumparat, pasteurizat, dar am observat ca de fiecare data lui tudor ii aparea pe barbitza cateva bubitze. asa ca acum ii fac din lapte praf. cum faci? eu la 250 ml lapte pun 2 pastile calciu lactic
fulguletz te iubesc pt. motto-ul tau!!! ce fac bubitzele lui david? nu l-au parasit?
felis nu pot sa cred ce ti s-a intamplat. felicitari ca poti face fata, esti incredibil de puternica!

gemenusilor BIANCA si TUDOR - 03.11.2004

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roserb spune:

Salutare!

Felis, din pacate pana la ora asta nu am nici o veste buna cu medicamentul (adica nu a gasit nici tata pe unde a intrebat), dar mai incercam.

Aime, eu stiam ca incepi sa-i dai supa dupa ce ai inlocuit o masa de lapte cu fructe/suc. Dar nu cred ca se intampla nimic nici daca-i dai mai devreme, cum zice Paxela.

Andreeeea, welcome back! Sa intelegem ca ai rezolvat cu calculatorul. Si stai linistita ca nu m-am speriat eu de Mariuca, care e o draguta si o delicata pe langa zdrahonul meu. Chiar, ce tampita era cucoana aia din parc, imi venea sa-i zic vreo doua

Miki, ce simpatic e Alexander, si ce tinute de vara aveti!

Azi am facut un tur de forta: am dus copila la gradi, apoi fuga in carrefour dupa cadouri pentru copii de iepuras, apoi fuga acasa sa-l scot pe Mihnea la plimbare, apoi fuga s-o iau pe Bianca de la gradi si s-o duc la tuns, apoi da-le de mancare la copii, acum am mancat si eu in sfarsit ceva, si mai am urmatoarele pe ziua de azi: spalat biberoane, spalat pe cap (eu) , imbaiat amandoi copii, si cred ca asta ar fi tot, probabil cad lata pe la 10. Aseara ii spuneam lui Catalin ca abia astept sa vina acasa, iar el, de colo: ti-e asa dor de mine? - vise taica, zic eu, abia astept sa vii sa stai cu tineretul , ca eu una nu mai poci!
Hai ca m-am plans destl pe ziua de azi.

Roxana&Co

http://f2.pg.photos.yahoo.com/roxanaserbanescu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

quote:
Originally posted by roserb
Aseara ii spuneam lui Catalin ca abia astept sa vina acasa, iar el, de colo: ti-e asa dor de mine? - vise taica, zic eu, abia astept sa vii sa stai cu tineretul , ca eu una nu mai poci!

Roxana ai fost o scumpa cu replica asta ...vrabia malai viseaza...sa treaca la treaba, taticii, si asta cat mai degraba ...ca altfel iesim la pensie fara vechime prea mare in munca...
Eu ma chinui de o saptamana sa ma duc si eu ca omu' la coafor, da' cum tati vine tarziu, ca sa stea cu bb, mami renunta...nu mai zic de curatenia de Paste, care se face pe apucate si fiecare cat poate. Da-i iubim , dragii de ei, chiar daca-i mai boscorodim

mami si vladut(15 nov.2004)
cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela roxana spune:

Posted - 20/04/2005 : 15:06:34
--------------------------------------------------------------------------------

quote:
--------------------------------------------------------------------------------
Originally posted by roserb
Aseara ii spuneam lui Catalin ca abia astept sa vina acasa, iar el, de colo: ti-e asa dor de mine? - vise taica, zic eu, abia astept sa vii sa stai cu tineretul , ca eu una nu mai poci!

Roxana ai fost o scumpa cu replica asta ...vrabia malai viseaza...sa treaca la treaba, taticii, si asta cat mai degraba ...ca altfel iesim la pensie fara vechime prea mare in munca...
Eu ma chinui de o saptamana sa ma duc si eu ca omu' la coafor, da' cum tati vine tarziu, ca sa stea cu bb, mami renunta...nu mai zic de curatenia de Paste, care se face pe apucate si fiecare cat poate. Da-i iubim , dragii de ei, chiar daca-i mai boscorodim

Vise taica, vise!!! Si eu vreau sa ma tund, numai spun sa ma coafez, dar......Ultima oara cand am fost la tuns am lasat-o pe Emily in masina cu tac-su, iar Arisa s-a luat scai dupa mine, si hai ca ma tund si eu c-a omul, caci numai putea sa ma suport, dar surprize!!!, incepe omu` sa ma cipurteasca si dupa numai 10min. suna mobilu`!!!...."vino ca plange fata!!!, nu vrea nici in brate, nici lapte, ce sa fac????, eu plec acasa, iesi o-data, lasa tunsu` pe altadata!!!"; auzind asa am grabit bietul frizer, ca,(scuzati cacofonia!) cred ca nu a tuns in cariera lui de frizer pe nimeni asa de repede, sarmanu` frizer vroia sa-mi faca masaj sau sa-i dea cu un fel de crema pe par, mobilul suna....., deschid mobilu` copila urla ca din gura de sarpe, m-am ridicat de pe scaun si i-am spus frizerului ca nu mai vreau nimic, sa-mi faca nota de plata caci trebui sa plec, cand colo el imi cerea iertare, caci nu intelesese de ce plec asa de rapid, el gandindu-se ca m-am suparat pe el, si facea mii si mii de plecaciuni, pana la urma era sa plec fara sa platesc, caci tel. ma presa rau
Felis imi pare rau ca s-a lovit MIhaita; stai linistita ca nu esti o mama rea, ba din contra esti o mama ffff. devotata puiului ei; eu cred ca mi-s campioana la tampenii; deunazi am pus-o pe Emily in canapea pe burta, si intr-o fractiune de secunda a plonjat jos, nu-stiu cum , dar era cu capul sus, pe burta; iti da-i seama ca am inlemnit, nu stiam pe unde sa o mai cercetez sa vad daca nu cumva era vanata; dar de-acum nu o mai las nicicum pe uriunde, ori in patut, ori daca plange in patut o iau in carca in ham; pe Arisa cand era de varsta lui Emily am facut-o avion, si-am lovit-o de tocul usii, de i-am facut cucui, de era sa arunce barbate-miu de pe balcon, noroc ca i-a trecut repede.

.
http://photos.yahoo.com/munterosucaine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela roxana spune:

Fetelor va multumesc muuult de tot ptr. toate vorbele frumoase, mi-au prins fff. bine si mi-au ridict fff. mult moralul; inca o data saru-manasi va
Ieri a fost ziua de nastere a sotului, si am facut prejitura teramisu; a iesit extraordinar de buna, chiar daca estetic nu prea, am facut doar un picut, pe fuga caci duc maaare lipsa de timp si ptr. ca barbate-miu nu se prea omaora cu dulciurile, prejitura fiind mai mult ptr. mine si ptr. Arisa; imaginea o pute-ti vedea in foto!!!

.
http://photos.yahoo.com/munterosucaine

Mergi la inceput