Bebelusi de noiembrie-decembrie2004(41)
Raspunsuri - Pagina 10
ad_rianna spune:
quote:
Originally posted by onitza
CIne e pasare de noapte iar?????? EUUUUUUUUUUUUUU!!!!
Nu mi se alatura nimenea???? Hai mey...nu mai bea nimeni cafea???? Ehehe, pai daca tot nu am somn , sa va povestesc ceva: cand eram eu mica, am visat pe IISUS HRISTOS cum se uita la mine, (eu fiind in pat, ma vedeam tot, in pijamale, in camera mea) pe fereastra, avea o fata uriasa si imi spunea ca e momentul sa ne ridice la cer!!!! Eu speriata l-am intrebat ...pai..cum, ne ridici cu tot cu bloc? SI a zis:DA!!!! ceea ce a si facut, vedeam apoi cum lua blocul din pamant si il urca la cer!!!!!!! NU am sa uit niciodata visul asta!!!! Si zilele trecute il vesez pe PAPA IOAN PAUL AL II-LEA, cum imi spunea insistent sa ma rog mult!!!! L-am visat ca era asezat pe o masa, eu foarte constienta fiind in vis ca el e mort de fapt, dar inviase ca sa-mi zica sa ma rog!!!!! Ce ziceti de asta???? O sa ziceti..pai..roaga-te!! Asta fac deja, dar nu ma asteptam sa il visez..eu...care sunt o pacatoasa!!!!!!
Voi ati visat vreodata un sfant sau pe IISUS, sau FECIOARA MARIA? SI a avut o legatura visul cu realitatea?????
Onitza & bebe Paul
http://community.webshots.com/user/fix_indiferent
draga mea...ma sperii, doamne ce vise poti avea. daca tot veni vorba, eu visam ca zbor. acum n-am mai visat de cativa ani
felicitari fetele cu masini noi. miki parca si tu ziceai ca vreti sa luati. v-ati hotarat? si noi suntem in tratative inca. sotul meu are o dacia care am vrea sa o dam de avans daca se poate, ca eu am refuzat categoric sa umblu cu ea
gemenusilor BIANCA si TUDOR - 03.11.2004
pozele noastre
aime spune:
Bai fetele, ia scrie-ti reteta aia de tiramisu, ca ma bagara-ti in pofte!!!
Cucuiete scumpicele...ce are mami!!!
mami si vladut(15 nov.2004)
cu noi
andreap spune:
Buna din nou!
Simina,chiar,ce ar fi??Eu insa stau in Rahova si merg in parcul de la SEBASTIAN,e la 10 minute de mine.Azi insa,sa nu vorbesc intr-un ceas rau,Mariuca nu a mai facut asa crize in carut..sper sa o tina
Roserb,si eu astept sa s eintoarca sotul tau....poate asa ai si tu timp sa intri pe chat un pic.Pupam pe Mihnea cel curajos(ca o suporta pe Maria)si cuminte(ca asa e el).
Pupici
POZE
Andreea si Mariuca(7.11.2004)
danamunti spune:
.Iata-ma si pe mine.Fetele eu am dat de belea cu spatele.Ma duc la doctor sa vad ce am ca ma taie rau de tot.Asta ca aseara l-am luat in brate pe Eric si am simtit o durere teribila.Nu ma mai pot misca,si culmea:m-a apucat si o tuse si ma doare de-mi dau lacrimile.Asa ca fug la doctor.
Felis o sa intreb si eu de FREBINI.Sa vedem daca persoana care o cunosc stie ceva.
Ele si Elena ce fete frumoase aveti mai!Denisa e scumpa cu basca ei.Ana zici ca e scufita rosie!Imi vine s-o maninc de frumoasa ce e!la amindoua
Monica ce meditatii dai?
Roserb merci mult pt urari(pt Eric)
Andreap noua ne-a zis pediatra sa baga carnita de pui si vaca.Eu ii iau borcanele de la HERO cu carnita si legume si le papa super bine.
Chiar,in Romania sint produse de la HERO?Daca da cam ce preturi au asa in comparatie cu celelalte.
Noi am rezolvat si problema cu ceaiul.Mi-a zis Bits de ceiutul acela de la Blevit si uite ca si lui Eric ii place asa ca acum m-am mai linistit.Il bea foarte bine.
Gata fug sa ma intind ca nu mai suport durerea asta.Va pup pe toate.
Dana si Eric
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/munteanu_iuliana1979/my_photosEric Gabriel[url]
papadie spune:
Dragelor avem nevoie urgent de numarul de telefon al lui FELIS (Enya are nevoie de niste informatii despre medicamentul care ii trebuie lui Mihaita).
Multam fain
Viovio spune:
Mai apar si eu din cind in cind.
Am avut citeva zile ingrozitoare si asa as fugii in lume...cu Bianca,sa scap de tot.
De citit am citit acum pe fuga si poze n-am apucat sa vad decit de la botezul frumusicai cu palarie rosie.
Fetelor care vati dotat cu misloc de locomotie motorizat,sa le stapiniti sanatoase si sa va bucurati de plimbari lungi.Eu nici nu visez la asa ceva pina la anu'-n vara.
Felis si tu sa te bucuri de carucior.Iar eu sunt sigura ca esti o mama super buna si intotdeauna te-am admirat.Asa ca nu-ti mai face atitea griji sau reprosuri.Bine ca nu a patit nimic Mihaita.
Monica cine ti-a zis ca esti babaciune?Ca eu nu am vazut asta cind ne-am intilnit.
Stau acum si ma uit ca eu sunt in urma rau cu diversificarea asta.
Bianca nu papa decit sin si ceva suc de mar cu/sau morcov.Si nici ala nu-i place.Ca sa nu mai vorbesc de ceai sau apa...Scuipa!
Si binenteles inamicul nr 1 este biberonul.
Mai bine moare de foame decit sa puna gura pe tetina.Si credeti-ma,am colectie de tetine.Tot ce exista pe piata ca forma si ca material.
Sotul moare de ris cind ma vede ca iar am cumparat tetine.
Nu stiu cind o sa mai am timp sa va scriu.
Sper sa iasaa soarele si pe strada mea,sa ma linistesc si eu putin...
Poate asa voi scrie mai des si voi nu ma veti uita.
pina atunci,de la noi,pentru fiecare si
Violeta mami de printesa Cristiana Bianca
POZE CU BIANCA
Daca plingi ca ai pierdut soarele...,lacrimile te vor impiedica sa vezi luna.
Marina spune:
URGENT!!!!!!
AVEM NEVOIE DE NR DE TEL AL LUI FELIS, SAU SA DAM DE EA CUMVA. TREBUIE SA O CONTACTEZE PE ENYA (VEZI MSG DE LA UMANITARE SI DE LA GENERALE)
VA ROG CELE CARE STITI NR EI SUNATI-O SA INTRE PE DC SAU SA O SUNE EA PE ENYA
MULTUMESC
Carmenbr spune:
Eu am adresa ei ca tocmai azi ii trimit un plic cu alte informatii despre alte medicamente ptr Mihaitza. Daca vreti, dati-mi un PM si va dau adresa si poate cineva sta pe aproape.
Carmen
mikimi spune:
Adriana am zis, ne vine masinuta la sf lui mai...
Noua ne-a iesit un coltisor...DE DINTE
http://photos.yahoo.com/mikiparisa
smecherila
Miki si Alexander (12.12.04)