Bebelusi de noiembrie-decembrie2004(41)
Raspunsuri - Pagina 8
Ele spune:
Buna!
Andreea bine ai revenit printre noi. Binenteles ca ti-am simtit lipsa. Nici Denisa nu e grasa si chiar mi-as dori sa aiba putin mai mult. De mancat a mea mananca bine, cate un castron plin dar asa e felul ei, mai slabutza.
Ela a ta mananca deja si carnitza si branzica?? Eu ma gandesc totusi sa i le bag pe amandoua de saptamana asta. Dar cred ca o sa bag intai putina carnitza in piure si pe urma branzica.
Elena si bb Denisa (26 oct 2004)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/adelina_e2001/my_photos
andreap spune:
Aime,eu i-am dat supa saptamana urmatoare dupa ce am introdus sucul.Am pus morcov,telina,pastarnac,radacina patrunjel,acum ii pun su dovlecel si cartof si putina ceapa.Plus o picatura de ulei de porumb.Dar eu i-am dat de la inceput si legumele pasate ca numai zeama nu voia de nici o culoare.I le fac pasate si o "lungesc"cu zeama pana se face ca o ciulama,sa curga prin biberonul cu lingurita.
Pupici
POZE
Andreea si Mariuca(7.11.2004)
paxela spune:
aime cam dupa 2 zile de fructe (40ml) am papat supita de fapt piureut de legume am fiert morcov telina pastarnacsi ceapa si leam facut piureu subtire cu zeama in care au fiert dar nu am pasat si ceapa aia se arunca
Alexa si bebe Silviu ( 27.11.2004)
http://community.webshots.com/user/paxela
paxela spune:
andreap noi papam mar cu banana, mar cu banana si cereale( cat mai diverse cu prune caise ...), mar cu caise( din borcanase), mar cu piersici(tot din borcanas), banana cu caise si piersici, si diverse amestacuri pe tema fructe cu aceste nu stiu daca as mai putea si altele...
la supita: ceapa(la fiert) morcov telina partunjel pastarnac dovlecel conopida brocoli( am incercat ieri si ia placut)
carnita de pui si de vaca cam de 3 4 ori pe saptamana dar nu in supa ca nu vrea ci cu cereale sau cu banane sau nici nu mai stoiu cu ce sa o amestec ca nu prea ii place si trebuie sa ii maschez gustul
am primit acordul de galbenus si branzica dar cred ca mai astept
te-am zapacit?
altcineva mai papa si altceva? parca era cineva care zicea de mango?
Alexa si bebe Silviu ( 27.11.2004)
http://community.webshots.com/user/paxela
aime spune:
Multumesc fetele, o sa incercam de saptamana viitoare, deci incepi cu mai multe legume, eu aveam impresia ca incepi cu una si tot adaugi zilnic alta.Si mai sper sa-i placa
mami si vladut(15 nov.2004)
cu noi
andreap spune:
Ele,multam frumos!.Adevarul e ca Mariuca nu pare slaba,dar si are abia 58-59 cm....Mai e un BBlus asa "pitic"ca fata mea????
Paxela,multumesc de raspuns.Pai Silviu e mare mancacios...Mariuca mea nu mananca cu pofta decat laptic,restul mai mult ii indes eu pe gat.Am incercat si pireuturile de la borcan,dar in afara de morcov si mar+morcov nu prea pare sa-i placa.Si oricum trebuie sa i le dau mai "lungi"sa curga usor,altfel le scuipa imediat.
Acum am o alta intrebare..v-am zapacit??????I-ma luat cereale Millupa(cu banane)dar dupa catev azile nu i-au mai placut.Asa ca i-am luat orez+caise de la Bebelac si astea parca-i plac mai mult.Dar abia dupa ce le-am cumparat am vazut ca astea de la Bebelac contin zahar.Ce sa fac?Sa-i mai dau?
Multumesc ptr.rabdarea voastra
POZE
Siminna spune:
Miche,
bravo, astept sa ne spui cite poti baga in Polo. Si eu cind plec cu Maria, cum spuneam plec cu catel si cu purcel....adica cu pisica si purcel (Maria). Asa ca ma foarte intereseaza capitolul spatiu.
Andreeap, ma crezi ca eu n-am mai scos-o afara in carut de frica? de 3 zile n-am mai scos-o. Stau si ma uit afara acuma, vaz ca a iesit soarele, si ma cam doare inima, sa-ti spun sincer.
Aime, sintem in acelasi stadiu cu diversificarea. Jasmine, problema la mine este ca nu vreau sa trec mai departe deocamdata, pentru ca este in continuare constipata de 7 zile!!!Sint disperata, diseara vreau sa o duc la pediatru.
fetele, de joi ramin singura pina duminica seara. Singura cu bblusa, pentru ca sotul pleaca in delegatiune. Va trebui sa-mi umplu timpul cu ceva....mie mi-e goraza sa stau singura...nici nu pot sa dorm!
Siminna si Maria (1 noiembrie 2004)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/siminna123/
aime spune:
Siminna, si noi am trecut prin faza de "constipatie", care de fapt nu e constipatie...daca nu face kk tare. Vladutz, pur si simplu nu facea cate 3 zile si cand facea....sa te tii, dar era de consistenta moale, normala. Pediatra ne-a dat Lactulose 5 ml pe zi si s-a reglat, nu e o problema, ptr ca spre deosebire de temometru si supozitoare, acest siropel actioneaza doar la nivelul intestinului, grabind evacuarea prin osmoza, deci nu stimulezi rectul. Incearca sa vez ce bine se linisteste, e posibil ca asta sa fie si motivul indispozitiei fetei.
Vladutz al meu s-a capatat cu o iritatie de la pampersi...noi luam pachet Jumbao mar 3, si acum vad ca i-au achimabt un pic, designul si cica is mai absorbanti...sa fie coincidenta? Cu ce sa-l dau ca e numai bubite, aseara am incercat cu Baneocin, ca de asta aveam in casa, parca e mai bine ziua, dar seara e la fel...v-ati confruntat cu asta?
mami si vladut(15 nov.2004)
cu noi
andreap spune:
Simina draga,parca ma vad pe mine cu Maria mea(chiar,asta o fi un nume predestinat fetelor galagioase??????)Fiecare iesire este o noua provocare,asa ca sa nu ma plictisesc.Are zile cand numai "maraie"in carut si zile in care urla efectiv.Asa s-a intamplat si Sambata seara cand m-am intalnit cu Roserb in parc,urla asa de tare ca m-a oprit o idioata(ca altfel nu pot sa-i spun) sa-mi atraga atentia ca imi plange copilul,parca eu eram surda!Da' ce sa-i fac?????O mai iau in brate,o mai pun in carut,o mai las sa planga.....Las' ca scapam noi si de asta,nu?Ar fi interesant sa mergem amandoua cu BBlusele urlatoare
Pupici si..rabdare
POZE