Bebelusi de noiembrie-decembrie2004(41)
Raspunsuri - Pagina 7
andreap spune:
Buna dimineata!Iata ca apar si eu dupa ceva vreme..sper ca va mai amintiti de mine.Si de data asta sper sa nu mai dispar asa timp mult.Mi-a fost dor de voi toate,cu Monica si Roserb chiar m-am vazut.Felis,ce mai face Mihaita?Adriana,cum te mai descurci cu cei 2 ingerasi?Try,a picat si Alex in nasuc????Bits,ce face Ken?Si toate fetele...ce va mai fac ingerasii???
Mariuca e tot cum stiti,frumoasa si nervoasa!!!!Si de data asta am martori care confirma(Roxana,cred ca v-ati speriat de galagia noastra!Mai iesiti cu noi???).In casa e cumintica,roade toata ziua la jucarii,mai face cate o criza de plans cand ii e somn.Dar afara in carut..e belea!Dar incep s ama obisnuiesc,poate ii trece,asta e speranta mea!
Mananca dimineata piure de fructe,apoi supita si seara un pic de cereale,in rest laptic de la mami.Dar are uneori zile cand nu vrea decat laptic;oricum nu mananca cu placere restul,mai mult i le indes eu pe gat.Si in continuare ia putin in greutate,cam 300g pe luna.Sunt necajita,dar e foarte activa si poate si din cauza asta.O sa va intreb voi c emai dati la bblusi,ca eu nu mai stiu ce s ainventez!
Roserb,ce e cu cerealele de la Bebelac??ca i-am luat si eu Mariei!
Va las acum putin,mai intru dupa ce adorme Mariuca.
Pupici si sa stiti ca mi-a fost asa dor de voi!!!!!!!!!!
POZE
Andreea si Mariuca(7.11.2004)
Miche spune:
quote:
Originally posted by FELISquote:
Originally posted by Miche
O sa colind si eu cu voi parcurile , ca de maine am masina noua(polo), un pic mai mare decat cea veche (tico) da pot pune carutul fara sa demontez masina
Monica , felicitari si tie pt masina!
Asteptam vremurile bune si iesim pe langa Bucuresti cu gradinita!
Miche si
Darius
(26.11.2004)
Mey... felicitati-ma si pe mine... ca si mie mi-a luat sotul azi ... carutz...
Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
Albumul lui Mihai
FELICITARI!!!!!
sa-l stapaniti sanatosi!
Miche si
Darius
(26.11.2004)
Miche spune:
quote:
Originally posted by FELIS
MICHE sa inteleg ca ai terminat bilanturile de ai devenit activa pe forum?....
Albumul lui Mihai
gresit , iubita, am de facut si bilanturi si scarbele alea de note
da-mi era dor de voi
Miche si
Darius
(26.11.2004)
andreap spune:
iar apar...pana acum deloc,iar acum asa des...Am apucat sa citesc ceva din cap.asta.
Felis,imi pare rau !Si Mariuca a picat,ea a facut si hematom,nici acum nu i-a trecut.....Nu esti o mama rea,se intampla Pupici lui Mihaita.Si am vazut pozele.frumoase toate si ce sa mai zic de cei mici......
Simina,si BBlusa ta face crize in carut?????Eu chiar radeam ca trebuia sa o iau in carut,sa merg la standul Graco,sa fac antireclama..ca la cum urla in carut.....
POZE
Miche spune:
quote:
Originally posted by Siminna
Miche, zi si mie cum e Polo. Sotu' se gindeste sa ma improprietareasca cu o masinuta, si inca ma gindesc ce sa iau....
Siminna si Maria (1 noiembrie 2004)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/siminna123/
Simina, si eu vroiam de fapt fabia, dar am ametit cautand si alte oferte care sa indeplineasca nevoile mele , adica: nu mare (are sotul laguna combi) , nici asa mica precum tico, sa incapa carutul , scaunul de masina ...si noi , adica eu , Darius, si poate si vreo alta mamica cu bb-le ei (cam mult , nu??)
cum fabia avea pret exact ca polo (au o reducere la care nu-i fac reclama ) am decis polo!-e mai buna , cica-
si azi ma duc s-o iau!!!
va povestesc cum e , dupa ce-o conduc!
Miche si
Darius
(26.11.2004)
Miche spune:
heiii, fetele , am facut si noi niste cehstii mici, galbene in cap, cojite , putine dar deranjeaza
scriu cu Darius in brate , care este fascinat de taste , si curios , vrea sa vada tot ce scriu
Miche si
Darius
(26.11.2004)
FELIS spune:
quote:
Originally posted by Miche
si azi ma duc s-o iau!!!
va povestesc cum e , dupa ce-o conduc!
Felicitari!!!!!!!!!... Sa o stapanesti sanatoasa!...
Albumul lui Mihai
FELIS spune:
quote:
Originally posted by andreap
Felis,ce mai face Mihaita
Acum e in cosul de masina si doarme. Il mai legan din cand in cand cu piciorul.
Albumul lui Mihai
andreap spune:
Miche,sa stapanesti sanatoasa masinuta!Sa te poarte cu bine!Sunt curioasa cum e cu caruciorul in portbagaj,ca mie una nu prea imi incape,dau jos si haionul si altceva in afara de carut nu intra.....eu am peugeot 206.Cred ca mi-ar trebui o remorca la cate bagaje car dupa mine cand plec cu Maria.
Voi ce credeti?De ce nu ia Maria in greutate mai mult?La varsta ei de 5 luni si 1/2 pot sa-i bag si altceva in afara de fructe,legume si cereale?
De cateva zile parca mananca mai bine,dar are perioade cand efectiv scuipa mancarea;la inceput am zis ca pana se obisnuieste,dar a trecut ceva vreme de cand am inceput.Sa vedeti seara cand ii dau cerealele....ea vrea tzatzi,eu ii dau biberon,scandal nu gluma.
Hai ca scriu o gramada,vreau sa recuperez timpil
Pupici
POZE
aime spune:
'neata fetele!
ne-am trezit cu de-a sila...of,of,of...vecinu' de sus nush ce gauri da, e cumplit, saracu pui s-a trezit plangand...acu l-am luat in sufragerie, sa doarma in scaunel, n-a adormit bine, ca s-au mutat si aia cu gaurile sau ce or fi facand...tresare prin somn...
A baut azi 7 lingurite de suculet de mere (deja sunt 30ml) si i l-am dat cu biberonul.Dupa cat timp de la suculetz ati inceput cu supa si mai ales din ce-ati facut-o mai intai? Intrebare de incepatoare
mami si vladut(15 nov.2004)
cu noi