Bebelusi de noiembrie-decembrie2004(41)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mikimi spune:

Otiliav ne bucuram ca ti s-a luat o piatra de pe inima si sunteti bine.

elilenus sa va fie de bine, stiam eu ca a zis cineva de botez w-end-ul asta si ai precizat si biserica dar ...ma lasa memoria si n-am mai avut timp sa caut din urma...as fi vrut sa-ti vad draguta in scaldatoare.

Felis intrebam maine la o pila.Sa va vedem cu noua masinuta la treaba, sa-l rupeti de abia la al 3-lea bb.

Fulgu nu stiu cum esti tu, dar eu zic pas si la zicala "rau fara rau...si raman sa am grija de pitic singuricaaaaa.Sa-ti fie de ajutor cat sta !
Miche, Monica sa le stapiniti sanatoase.Eu am aflat termenul, la mine vine de abia la sf. lui mai...
Monica pe role daca iti pui si niste aparatori de genunchi si cotiere nu ai probleme..sunt super solide, le-am incercat eu la snowboard intr-o stanca.Curaj.
Felis de la a 2-a sesiune de role mergea ca o profesionista..sau ne-ai pacalit Felis si de fapt esti campioana ??

http://photos.yahoo.com/mikiparisa

smecherila
Miki si Alexander (12.12.04)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

fulgo, ti-am trimis doc atasat pe adresa zumperiox@ sper ca l-ai primit. Era mai simplu asa ca e vorba si de o reteta cu poze.

ionela, stii tu ceva, dar esti pe langa "foc" (stii cum era jocul ala cu ascunsul unui obiect si dirijam prin cuvinte: rece-rece, cald-cald, foc-foc). Nu-s berbeaca (sotul e), eu mi-s tauroaica de-aia incapatanata si rabdatoare. Pt ca suntem doar la 4 zile distanta ne facem zilele impreuna (spre ciuda si nemultumirea unor prieteni), da' n-o sa fac chef pt. sot acu' si urmatoarea sapt. pt. mine.
Merci de urari fetele.

Felis, Alex al meu a cazut din car seat care era pus pe un scaun in bucatarie. Noroc ca nu e gresie pe jos, ci linoleum. Dar a cazut cu fatza-n jos si cu o mana sub el. A urlat vreo 10 minute pana l-am potolit, iar tac-su m-a facut cu ou si cu otet cand a aflat. Toti copiii cad, mai devreme sau mai tarziu, e inevitabil.

Alex - 5 Nov. 2004 ......... poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

CIne e pasare de noapte iar?????? EUUUUUUUUUUUUUU!!!!
Nu mi se alatura nimenea???? Hai mey...nu mai bea nimeni cafea???? Ehehe, pai daca tot nu am somn , sa va povestesc ceva: cand eram eu mica, am visat pe IISUS HRISTOS cum se uita la mine, (eu fiind in pat, ma vedeam tot, in pijamale, in camera mea) pe fereastra, avea o fata uriasa si imi spunea ca e momentul sa ne ridice la cer!!!! Eu speriata l-am intrebat ...pai..cum, ne ridici cu tot cu bloc? SI a zis:DA!!!! ceea ce a si facut, vedeam apoi cum lua blocul din pamant si il urca la cer!!!!!!! NU am sa uit niciodata visul asta!!!! Si zilele trecute il vesez pe PAPA IOAN PAUL AL II-LEA, cum imi spunea insistent sa ma rog mult!!!! L-am visat ca era asezat pe o masa, eu foarte constienta fiind in vis ca el e mort de fapt, dar inviase ca sa-mi zica sa ma rog!!!!! Ce ziceti de asta???? O sa ziceti..pai..roaga-te!! Asta fac deja, dar nu ma asteptam sa il visez..eu...care sunt o pacatoasa!!!!!!
Voi ati visat vreodata un sfant sau pe IISUS, sau FECIOARA MARIA? SI a avut o legatura visul cu realitatea?????

Onitza & bebe Paul
http://community.webshots.com/user/fix_indiferent

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Onitza ce faci mami? Te dor rinichii sau ai baut iar cafea?
Mikimi, mare a fost piatra asta sa stau sa pun mereu copilu in 2 pampersi. Da uite ca trecut sau poate ne-am agitat noi degeam. N-aveam de unde sa stim cum va fi la 4 luni. Am inteles ca la baietzei nu se face asa ceva, adica displazie de sold.
Acum mai avem un hop. La 6 luni se vede daca are strabism. Acum este mult mai bine. Sa vedeti ce am patit cand am vazut-o prima data. Nu deschidea decat un ochi. Bineinteles ca ne-am panicat. Si a doua oara la fel numai ca era celalat. Ne facea cu ochiul, smecheria!

Otilia si Ana Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

quote:
Originally posted by mikimi

Felis intrebam maine la o pila.Sa va vedem cu noua masinuta la treaba, sa-l rupeti de abia la al 3-lea bb.

I-am spus si eu in seara asta ginecoloagei ca vreau 3 copilasi si mi-a spus ca-s . Ca deh am cezariana. Dar copilasii sunt asa minunati ca nu ma pot abtine.
Sa nu mai zic ca am Rh- si fimea Rh+ si nu mi-au facut vaccinul in primele 72 de ore dupa nastere.

Otilia si Ana Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Siminna,pai daca-i dai deja suc la ora 10,incepi sa-i dai supa (legume fierte si pasate cu zeama in care au fiert) la ora 14.Pe urma,la ora 18 un biberon cu lapte si la ora 22 urmeaza sa-i introduci cereale in ultimul biberon.Dar asta dupa vreo saptamana de cand incepi sa-i dai supa.

Roserb,mersi pt raspunsul cu Bebelac.Stie cineva un nr de telefon unde ne putem interesa cand se lamureste povestea asta cu laptele praf gratuit?

Ela2001,mersi de raspuns,eu vreau sa stiu daca se mai da ACUM.Ma asteptam sa nu se mai dea de la anul,ca asta a fost o masura de pe vremea PSD-ului.

Hai mai Felis ca toate facem cate o boacana din cand in cand.Acum cateva zile Radu a cazut de pe canapea direct in funduletz si pe urma pe spate ca hopa-mitica.Si eram cu el in camera dar eram cu spatele la el.Era pe burta,s-a foit un pic,s-a tarat ca racul,a ajuns cu fundul la marginea canapelei,s-a dezechilibrat si…..POC!Si eu eram acolo,la 2 metri de el dar nu m-am prins ce se intampla.A urlat rau de tot,nu cred ca s-a lovit dar era speriat.

Elilenus,nu stiu ce sa-i faci sa pape,dar stiu sigur ca nu trebuie sa-i dai sa pape (cereale sau orice altceva) inainte de baie,ci dupa.Pe urma adoarme tun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

quote:
Originally posted by mikimi

Simina cu tricouri sau fara (inscriptionate....sa nu ma intelegeti gresit )noi ne intalnim pe vreme buna.Pana acum am fost in IOR si Herastrau dar sincer mie ior-ul nu-mi place ca e prea aglomerat si prost pavat.Ziceam daca se poate sa mergem si pe la fetele din Moghioros daca toata lumea e de acord.numai vremea sa tina cu noi.Ele lasa pozele si vino sa ne vezi in carnita (multa) si oase.

http://photos.yahoo.com/mikiparisa

smecherila
Miki si Alexander (12.12.04)

Miki, chiar m-as bucura tare sa veniti in Moghioros. Eu nu intrevad alta posibilitate sa merg in alt parc...deocamdata, asa ca m-as bucura tare sa se organizeze aici.
Poate ar putea ajunge si Bits in Bucuresti...Tare as vrea s-o vad
Aime, tare iti multumesc pt parola, caci parca ai stiut ca desi nu prea intru, va citesc constant.

Simona si David (10 nov)

http://community.webshots.com/user/simonacip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Onitza, eu am visat cind eram mai mica...cred eu raiul, m-am trezit asa cu o senzatie de liniste si de bine, nu pot sa-ti explic, apoi de cite ori ma culcam ma gindeam: poate visez iarasi. Era un loc cu mult soare si plin de verdeata, si o liniste si o pace .... Dar l-am visat si pe...Urit vis, incercam sa-mi fac cruce si nu puteam, parca aveam miinile legate si el imi ridea infiorator in urechi, parca imi bubuiau urechile. Pina la urma am reusit sa-mi fac cruce cu limba si a discpatu. Dar de la bubuiala aia m-a durut toata ziua capul. Nu mai vreau sa-mi amintesc si nici u stiu de ce am povestit asta.
Poate vii si tu in Moghioros. Mi-e dor de tine
Fetele, nu ma ca va pisez la cap cu Moghiorosul, dar vreau sa ne vedem.
Pupi
Pupici

Simona si David (10 nov)

http://community.webshots.com/user/simonacip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

ONITZA... pana la urma cred ca ne-am luat "CARUTZE" la fel Se pare ca m-am inselat asupra pretului...

MONICA... te cred ca e greu cu 2... Mie cu 1 imi trebuie timp pana ii pregatesc ce trebuie si pana il imbrac...

Fetele... multumesc de felicitari...

TRY... pup puiul tau mic

MIKI... ce mai face smecherul?...

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
Albumul lui Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

ELILENUS ... sa va fie de bine botezul...

JASMINE... pup si pe "hopa mitica" al tau...

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
Albumul lui Mihai

Mergi la inceput