Bebelusi de noiembrie-decembrie2004(41)
Raspunsuri - Pagina 13
LuminitaB spune:
Eliza imi inchipui ce a fost in sufletul tau. Cind citeam postarea ta mi-am adus aminte ca si eu l-am pus pe Tudor ieri exact ca tine, in scaunel pe masa din bucatarie si el tot dadea din picioare si am vazut cum scaunelul se deplasa spre marginea mesei, am avut timp sa-l iau de acolo si sa-l pun pe jos cu tot cu scaun. N-o sa-l mai pun niciodata pe masa ca m-ai speriat tare. Bine ca n-a patit Alex nimic. Doamne ajuta!
LuminitaB
mami lui Tudor 2.12.2004 si a lui Cri 24.12.1998
pozele noastre
ad_rianna spune:
eliza nu pot sa cred ce ti s-a intamplat si tie! si eu ii mai pun asa pe masa in bucatarie dar in scaunul de masina si lor le place ca se leagana. cred ca de aici inainte o sa-i las mai bine jos, pe podea
felis ma bucur ca ai rezolvat. ai sunat si la reprezentanta? nu te-au putut ajuta si acolo?
gemenusilor BIANCA si TUDOR - 03.11.2004
pozele noastre
LuminitaB spune:
Am fost si noi ieri la vaccin si la cintarul oficial si Tudor a fost foarte cuminte, n-a plins deloc si vad ca pina acum nu a facut nici febra
Raportam: 7 750g, 64 cm
LuminitaB
mami lui Tudor 2.12.2004 si a lui Cri 24.12.1998
pozele noastre
ad_rianna spune:
bad news!!!
i-au aparut lui tudor niste bubitze pe fata!~! again!!! si a mancat exact ce a mancat si in alte zile, chiar nu i-am introdus nimic nou oare de la ce o fi? cvand m-am bucurat ca e ok!
nu sunt multe dar SUNT!!!
si tot tudor: deja nu mai are rabdare, cum il pun pe spate incepe sa se ridice
si bibi: azi noapte am auzit-o ca scanceste si m-am dus sa vad ce face. adormise intr- o parte si nu stiu cum a reusit sa se intoarca putin pe burtica ... iar acum incerca sa se ridice in pozitia aia! atat de draga mi-a fost cand am vazut-o asa adormita si cum facea ea efort sa se ridice!
gemenusilor BIANCA si TUDOR - 03.11.2004
pozele noastre
aime spune:
Cred ca nu exista cineva dintre noi care sa nu-l fi pus pe bb pe masa din bucatarie...ptr ca asa sunt ei, nu vor sa stea singuri...si noi mai trebuie sa facem si papita, etc...
Eliza, cred ca ai trecut prin momente de spaima ce nici nu vrei sa ti le mai aduci aminte, bine ca n-a fost mai rau, ei sunt destul de rezistenti si elastici acum...cred ca a fost mai mult sperietura la el...
Trebuie sa fim cu ochii in 14, desi dureaza doar o fractiune de fractiune de secunda si ...zdup...jos...Eu il tin in bucatarie in arcada facuta de coltar, bineinteles in scaunelul scoica, da el din picioare, dar nu se deplaseaza scaunul deloc. Ma intreb ce-o sa facem cand or incepe sa mearga, sa te tii dupa ei atunci...
Numai bine lui Alex, Eliza !!!
mami si vladut(15 nov.2004)
cu noi
danamunti spune:
Eliza imi pare rau de ce s-a intimplat.Saracutul!Si Eric are tendinta de a o lua in jos,mai ales cind il pun in leaganul lui.Se tot intoarce intr-o parte(asta a invatat acum mai noi) si era sa-l vad direct jos.Noroc ca l-am prins de hainute.Dadea cu fata de pamint direct.Am asa o grija cu cazaturile astea,mai ales ca citesc si la voi.
Fetelor va intrebam daca exista produse Hero la noi,dar deja am aflat.Am cautat eu ieri pe net si am gasit.
Ieri va spuneam ca spatele meu e distrus,si nu pot face multe miscari.E azi-noapte cind i-am dat ceiutul lui Eric mi s-a facut rau si m-a luat o ameteala si o transpiratie rece si urechiile imi erau infundate.Asa ca astept sa merg neaparat la doctor.La astia astepti ceva sa-ti dea programare.Poate totusi am noroc si ma duc mai repede.Gata ma duc sa stau intinsa ca iar m-a luat ameteala.
Va pup!
Dana si Eric
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/munteanu_iuliana1979/my_photosEric Gabriel[url]
for2nity spune:
fetelor, mi-a fost dor de voi, intru doar pe fuga n-am ce face, lucrez cate 10 ore am de lucru la scarbici de pic jos.De citit insa am citit tot, nu se iegzizsta sa nu stau seara sa citesc.
Imi pare rau pentru toti bebeii care au picat, bine ca n-a fost mai rau.Eu m-am speriat rau de tot cand am auzit o stire la tv cum si-a gasit o mamica copilasul mort langa pat.Cazuse.Brrrr.Mi-e frica si ma rog sa-mi pot controla lenea si comoditatea.Si apropos de lene, monica si celelalte mamici lenese, nu cred ca e cineva mai lenes decat mine la bucatarie, eu credeti sau nu nici nu gatesc, cele mai sofisticate mancaruri pe care le stiu face sunt macaroanele cu branza si mamaliga..asa incat incepusem sa-i dau mancarica la borcanele.Mi-am luat insa un storcator de fructe fara nume (din gravidie) cu care ma descurc foarte usor.Si daca il spal imediat ce-l folosesc, se spala usor de tot in cateva secunde.E misto ca pun acolo 2 morcovi si un mar si iasa mai ceva daca i-as fi dat pe razatoare.Il amestec cu suculetul iesit si il pun la fiert.Apoi il pun in borcanel si-l tin la frigider.Cand ii prepar mancarica (suntem doar la prima faza, cereale, mar si morcovi), ii pun 2-3 linguri de mar cu morcov, 2-3 linguri de cereale si lapte cat cuprinde.Mananca fata mea toata chestia asta cu o pofta de mor de drag cand o vad.Uneori a trebuit sa-i dublez portia ca plangea dupa ce termina, nu se satura.Apoi mai bea cate 80-100 lapte (cred ca de sete) si gata fata mea hranita.Pana am gasit metoda asta...pfuai...imi rugam moartea, nu sunt deloc o buna gospodina.(adevarul e ca nu am timp, cand am gatit totusi cate ceva am fost foarte laudata, oricum stapanesc teoretic in oarecare masura bucataria ungureasca care stim cu totii cum e ... adica super buna, nu? Ma simt mult mai altfel acum, mai bine, ca ii fac eu copilului meu mancarica.Eu de-o viata mananc semipreparate sau de la restaurant dar parca bebelusei mele nu i-as da ce nu pot eu controla cum e, cum s-a facut.Ata e, pitici pe creier, sau poate dragostea de mama ma va transforma in bucatareasa eroina.
gata, v-am plictisit destul, fiti pe faza si deschideti preventiv capitol nou sa nu ne-o ia Veve din nou inainte. pupici
daniela_sb, ce face ginerica, sper ca e bine.
eu si printesa mea Alexia Cristina (6.11.2004)
Jasmine spune:
Eliza,m-au trecut fiorii cand am citit cum a picat bebe.Ce o fi fost in sufletul tau.....
Bine ca nu s-a intamplat nimic rau,dar trebuie sa fim foarte,foarte atente.
Ele spune:
Buna fetele!
Eliza imi pare tare rau pt cazatura lui Alex. Citeam si parca o vedeam pe a mea stand pe masa din bucatarie in scaunelul de masina. Sotul o aseaza tot timpul pe masa dar o si prinde in curelele alea. Offff ce spaima!!
Fetelor cum faceti voi cu carnitza?? Cum le-o pregatiti?? Eu am fiert-o separat intai si dupa am bagat-o in supa, dupa care fac piure. E bine sau nu?? Roxanica help-me please.
Elena si bb Denisa (26 oct 2004)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/adelina_e2001/my_photos
Eliza5 spune:
va multumesc mult pentru gandurile bune...
adevarul e ca nu pot sa va spun ce e in inima mea... vinovatie amestecata cu teama ca ar fi putut fi si mai rau... ce mai, si acum imi tremura genunchii...
oricum, am invatat ceva din lectia asta: nu-l mai scap din ochi deloc.. fie ca e pe masa de infasat sau oriunde altundeva.. nici o secunda...
Dana, bine ca te duci la doctor! Sigur nu e ceva grav, dar poate ai nevoie de ceva masaj sau suplimente de vitamine.. Poate e oboseala, stres... Sanatate multa!
Ele, daca era prins in curelele de la scaunul auto poate ar fi fost mai rau.. pentru ca se putea rasturna cu tot cu scaun si atunci ma gandesc ca ar fi cazut cu fruntea inainte... Oricum, sfatul meu de mamica patita e sa nu mai asezati copilul pe locuri inalte (masa, etc.)...
Adriana, imi pare rau ca i-au aparut bubitele lui Tudor din nou... Stii, poate ar merita sa incerci sa nu il mai dai cu cremele alea.. Am inteles ca atenueaza efectele dar nu rezolva cauza.. Mai bine baita cu tarate si atat.. Nu stiu, tu stii cel mai bine!
Andreea, sanatate multa Mariucai !
Eliza si Alex (15 nov. 2004)