Bebelusi de noiembrie-decembrie2004(41)
Raspunsuri - Pagina 12
Otiliav spune:
quote:
Originally posted by Viovio
Bianca nu papa decit sin si ceva suc de mar cu/sau morcov.Si nici ala nu-i place.Ca sa nu mai vorbesc de ceai sau apa...Scuipa!
Si binenteles inamicul nr 1 este biberonul.
Mai bine moare de foame decit sa puna gura pe tetina.Si credeti-ma,am colectie de tetine.Tot ce exista pe piata ca forma si ca material.
Sotul moare de ris cind ma vede ca iar am cumparat tetine.
Nu stiu cind o sa mai am timp sa va scriu.
Violeta mami de printesa Cristiana Bianca
POZE CU BIANCA
Vivio si Ana Maria face mofturi la biberon. Asa ca nu am decat unul care nu-i place desigilat. Mai am vreo 3 sigilate dar nu stric eu orzul pe gaste. Ideea este ca de ieri am inceput sa-i dau mar pe razatoare cu putina miere si i-l dau cu lingurita. Vad ca-i place lingurita asa ca o fetita mare! Tu ai incercat asa?
Daca plingi ca ai pierdut soarele...,lacrimile te vor impiedica sa vezi luna.
Otilia si Ana Maria
monica-elizabet spune:
fetelooorrrr din 2 morcovi abia am reusit sa scot 25 ml de suc...e posibil asa ceva?
nu sunt chiar asa de disperata cum pare...dar sunt
monica
http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos
Otiliav spune:
Fetelor, care-i treaba de va stresati cu sucul de morcov. Mie pediatra mi-a spus sa-i dau mar caci morcov va papa destul din supa.
Voi ce credeti este obligatoriu sa-i dau si eu?
Otilia si Ana Maria
andreap spune:
Buna dimineata!
Otilia,eu ii dau si la suc morcovi si in supa,ca am observat ca-i place mai mult(ma rog,tot cam cu forta il bag pe gat),probabil ptr. ca e dulceag.
Monica,eu una ii cumpar morcov la borcans de la Hipp,ptr.ca sunt cam lenesa,asa cum spui si tu....Marul,portocala,piersica,le fac in casa,dar sa storc morcov...mai bine zis sa-l fac piure,ca Mariuca nu mananca decat piure....las'ca-i bine si asa!
Elilenus,cand m-ai vazut in parc?Erai cumva impreuna cu alta mamica(care avea parca baietel) cu carucioare sport?De ce nu m-ai oprit?Eu vin mai rar acum in Buc,dar mi-ar face placere sa ne vedem.Cu Monica ma tot intalnesc in Sebastian.
Felis,ma bucur ca ai rezolvat.Pupici lui Mihaita
Mariuca parca a mancat mai bine cerealele aseara;dar mor de ciuda ca nu o vad si pe ea mancand cu pofta..Mai mult i le indes eu pe gat,ca la curcan.De ce oare?Si am incercat multe combinatii......azi i-am dat prima data portocala,ca m-am ferit ptr.ca sunt mai acrisoare,dar azi am amestecat cu mar si morcov,a mancat(vorba vine,i le-am indesat).Chiar era dulce portocala,poate o sa incerc si cu suc simplu in biberon,pe post de ceiut,sa vad daca vrea.
Va las acum,ne auzim mai tarziu
POZE
Andreea si Mariuca(7.11.2004)
Jasmine spune:
Monica,eu i-am dat aceeasi cantitate de lapte cand am trecut la Humana 2.
Morcovii astia “de iarna” nu prea au suc,trebuie un morcov mare sau 2 mai potriviti ca sa scoti ceva.Las’ ca or sa apara aia noi care sunt plini de suc.
Camys_2000,de ce nu e bun laptele Dorna cu 1,5% grasime?E prea gras?
Paxela,parca Ad_rianna zicea ca le-a dat mango la bebei.
Otilia,eu zic ca sucul de morcov crud e mai important decat morcovul fiert din supa,de-aia ma stresez sa rad morcov si sa-l storc prin tifon in fiecare dimineata.
aime spune:
quote:
Originally posted by Jasmine
Fetele,de care Pampers nr 4 ati luat?Ca am vazut si “Total Care”,de care am luat pana acum si n-am avut probleme,dar si “Active Baby” despre care nu stiu cum sunt.
Eu am luat "Active Baby" si nu stiu daca e coincidenta, dar Vladutz a facut o iritatie de cand i-am schimbat...care acum i-a trecut cu Baneocin...sper sa nu mai apara ...absorb mai bine parca, dar nu stiu ce sa zic...
mami si vladut(15 nov.2004)
cu noi
aime spune:
quote:
Originally posted by camys_2000
Fetele care au acces la lista de nume, va rog sa-mi schimbati si mie adresa de poze, o vreau pe cea noua http://photos.yahoo.com/camys_2000.
Doar moderatorul are acces acum, paote la capitolul urmator...
ad_rianna spune:
quote:
Originally posted by mikimi
Adriana am zis, ne vine masinuta la sf lui mai...
Noua ne-a iesit un coltisor...DE DINTE
http://photos.yahoo.com/mikiparisa
smecherila
Miki si Alexander (12.12.04)
sorry miki am vazut apoi mesajul. fabia da? sa o stapanesti cu placere si sa-ti vina cat mai repede. dintisor alex? bravo mey!! eu ma uit in fiecare zi la gingiutele lor si nu vad decat niste pete albe. cum ar trebui sa arate cand incep sa le iasa?
andreap gemeneii fac bine, multumesc de intrebare. le dau seara cereale si bianca se mai trezeste numai dimineata la 07.00 sa pape. tudor se mai trezeste si pe la 04.00 dar nu vrea sa manance, cred ca are el cesuletul biologic fixat pe trezire dar nu-i e foame. asa ca dupa ce ma chinuie vreoi juma de ora adoarme la loc, fara sa manince. cate kg are mariuca? eu am cantarit-o ieri pe bibi si are 6.000 kg, la 58-59 cm mi se pare cam putin si mie
paxela eu le dau mango gemeneilor si sa stii ca le place cel mai mult. adevarul ca daca e copt bine fructul are un gust suuuuper. si amestecat si cu banane.....l-as manca eu!!!!
gemenusilor BIANCA si TUDOR - 03.11.2004
pozele noastre
Eliza5 spune:
Citeam ce ati scris unele dintre voi despre bebei care cad si ma gandeam ca mie nu o sa mi se intample, ca o sa am grija.... Cine era azi noapte la spitalul de urgente Grigore Alexandrescu?
Aseara l-am luat cu mine in bucatarie ca sa-i prepar biberonul.. Singur nu vrea sa stea asa ca l-am pus in scaunelul auto si l-am pus pe masa din bucatarie, cumva pe la mijloc.. L-am mai pus si in alte dati si a stat foarte cuminte fara probleme (pentru ca ma vedea si in felul asta era linistit).. A durat cateva secunde cat m-am intors sa-i fac biberonul, si a cazut de pe masa din bucatarie - pe gresie! . Am crezut ca innebunesc. A tipat saracul vreo 5 minute in continuu, nu mai stiam cum sa-l linistesc... A cazut pe burta si s-a lovit un pic la barbie si un pic intre buza superioara si nas.. L-am dus la spital, l-au pipait pe toate partile si mi-au spus ca nu are nimic, Slava Domnului! Mi-au spus sa il urmaresc in urmatoarele zile daca vomita in jet, daca are stari de somnolenta si daca e mai agitat decat de obicei. Nu pot sa va explic cat de vinovata ma simt si cum mi se invarte in cap imaginea lui pe gresie.. Asa ca fetelor care ati patit-o (cazaturi din pat sau din carucior) sa stiti ca se poate intampla si mai rau
Eliza si Alex (15 nov. 2004)
andreap spune:
Adriana,Mariuca mea are tot 58-59 cm si saptamana trecuta avea 6.400 kg.Deci cam putin,zic eu,desi cei care o vad spun ca e grasunica.Adevarul e ca inca are pulpite cu cutulite,obrajori bucalati....Mango?Ia sa incerc si eu.Zgubi a mea nu mananca cu placere nimic.Tu cum te descurci?mai poti?Cred ca esti o mama eroina,eu una nu stiu daca as rezista .Felicitari!
Eliza,imi pare rau!Domane,eu stiu ce inseamna,am trecut prin asta!A cazut direct pe parchet.Dar bine ca e sanatos,o sa vezi ca nu are nimic,au ei un Dumnezeu al lor!Stai linistita,si eu ma simteam vinovata,dar din cate am inteles toti vor cadea mai devreme sau mai tarziu..ai nostri mai devreme.Pupici lui Alex cel mic..Eu Mariucai ii spun de atunci "bushi"...
Chiar ma gandeam sa mai merg si eu cu ea la doctor;cand a cazut,Mariuca a facut un hematom care nici acum nu s-a retras complet....ma cam sperie,doctorita a zis ca in maxim 1 luna se retrage;a trecut luna si inca mai e un pic umflat
Pupici
POZE
Andreea si Mariuca(7.11.2004)