Bebelusi de noiembrie-decembrie2004(41)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

eliza...imi pare tare rau ca a cazut alexutz...dar bine ca totul este ok si nu a fost decat sperietura.multa sanatate si pupici
fetelor stiti cum faceam eu cu alex cand incepuse sa se miste rau de tot si nici in patutz nu mai statea...il puneam in camera pe covor sau oriunde pe jos...decat sa cada mai bine baga o mana in gura de pe jos...stiu ca este neigienic si o sa dati cu rosii...dar asta nu se intampla cu regularitate...numai cand nu aveam nici o alta solutie.
si atentie si scaunul de masa9asta mai incolo) este destul de periculos...chiar daca bb este asigurat cu centuri si poate misca atat de rau incat scaunul sa se dezechilibreze si sa cada...eu nu-l tineam pe alex in el decat supravegheat...ce sa mai...doar cand manca, fiindca-l vazusem cum incepea sa se agite acolo si am renuntzat.
noi asteptam dr-ul care zicea ca trece pe-aici sa-i faca vaccinul lui ruxi(trebuia sa vina aseara dar nu a gasit vaccinul si a zis ca vine azi)...sper totusi sa ajunga fiindca m-am pregatit sufleteste de 2 ori pana acum
for2nity, o sa incerc si eu reteta ta miraculoasa...poate mananca si ruxi asa.
danamunti, eu cred ca tensiunea este de vina, nu ai un tensiometru sa ti-o controlezi regulat? ai grija de tine si de bbsi sanatate multa.
adriana, nu-ti mai face atatea probleme cu bubitele...i-am zis si lui fulguletz, si alex aa vut cand era mic tot asa...cand iti era lumea mai draga ii apareau bubitze...si atunci cand nu manca nimic deosebit...dimpotriva acelasi lucru ca in fiecare zi(sa zicem) dar cu timpul au inceput sa-i apara din ce in ce mai rar...cam pana la 1,5 sau 2 ani a avut...dupa aceea au disparut de tot...sper sa fie si la voi la fel.si mamicii eroine si gemenusilor
luminitza, mey dar ce grasunel este tudorica...sa-ti traiasca si sa fie sanatos..ruxi care este mai maricica decat el...avea acum o sapt 6,750...acum poate ca are si ea undeva fff aproape de 7 kg...dar el e barbatel
jasminesi multujmesc pentru raspunsuri.
roserbitzo...unde esti tu astazi sa ne salvezi ca de fiecare data?
"mama" gandacica a disparut de tot...ne-a abandonat...fetelor a mai vorbit cineva cu ea? ce mai fac puisorii ei?
mai vorbim

monica

http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_rianna spune:

ele eu fierb carnitza separat si o pun doar in pireu. nu stiu daca e bine sau nu dar am eu un ghimpe cu toxinele care ies in apa in care fierbe carnitza asa ca nu vreau sa le fac supa din carnitza
eliza sa stii ca eu il dau cu crema doar cand are bubitze, in rest nu. cred ca nu l-am dat deja de vreo 2 saptamani. oricum poate fi de la multe cauze, de la praf chiar. nu stiu, oricum nu e asa rau ca inainte, sper sa-i treaca repede

mami & gemeneii bianca si tudor (03.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_rianna spune:

gandacel ce face degetelul lui ioachim? sper ca s-a vindecat. mi-am amintit azi de el fiindca am vazut ca s-a inrosit si un degetzel de-al lui tudor, in zona unghiei. i-am pus rivanol si sper sa nu fie nimic

mami & gemeneii bianca si tudor (03.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camys_2000 spune:

Jasmine, pai tocmai asta e, ca ma gandesc ca laptele 1,5% grasime nu e destul de gras? Nu stiu cat de gras trebuie sa fie...

Carmen si bebe Catalina Nicole (21.10.2004)

http://community.webshots.com/user/camys_2000

http://photos.yahoo.com/camys_2000

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florypop spune:

Am aparut si noi....
Raportam: suntem plini de bubite pentru ca am facut alergie la renumitul PANADOL BABY. Sper sa scapam de ele cat mai repede.

Felicitari pentru masinute fetelor. Si noi am primit ieri masina. Ne-am luat VW Passat sa avem loc de carut, patut, premegartor si toate cele cand plecam la bunici.

Va pupam noi buboshii,

Flory si Andrei (27 Nov 2004)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/florypop/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roserb spune:

Hopa si eu, abia la ora asta.

Eliza, imi pare rau ca ati tras asa o cazatura, pupici lui Alex, si bine ca nu s-a lovit rau.
Eu nu am curaj sa-l las nelegat in scaunul de masina, nu-i prea place sa stea in el si se zvarcoleste ca toate cele.

Carmen, e f. bun laptele Dorna cu 1,5% pentru branzica, de fapt are destul de putina importanta ce fel de lapte utilizam pt asta, mie asa mi-a zis pediatra (bine, banuiesc ca nu prea e OK cu lapte la punga, dar in rest nu-i bai).

Ele, carnea se fierbe separat cateva saptamani (sau luni, daca esti mai nebuna, asa ca mine),mai tarziu arunci prima apa in care a fiert carnea si pui si legumele la fiert in apa noua , cu carne cu tot.

Si eu sunt o mare puturoasa la gatit, am cateva feluri pe care le tot rotesc si cam atat. Dar pentru copii am facut un efort sa le fac papica acasa, la Bianca nu am folosit deloc borcanele. Acum ma gandeam sa incerc cu Mihnea, mai mult ca sa-i mai variez fructele.

Adriana, cred ca te streseaza la maxim povestea cu bubitele, e neplacut mai ales ca nu stii care este cauza, adica ce anume le declanseaza. Stiu de la fina mea ca pot aparea si dupa o perioada mai lunga in care consuma un aliment care nu-i face bine.

Fulguletzule, pe unde umbli? ai fugit tocmai acum, cand ai si ajutoare

Dana, multa sanatate.
Felis, ma bucur ca ai rezolvat.

Roxana&Co

http://f2.pg.photos.yahoo.com/roxanaserbanescu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamunti spune:

Multumesc mult fetelor.Mi-a zis doctorul sa-mi fac masaj cu voltaren,sa iau un calmant la 8 ore si sa-mi pun perna electrica.Acum cineva mi-a spus ca nu ar fi buna perna electrica si ca mai rau ar face.In fine,doctorul mi-a zis ca daca nu-mi trece asa sa ma duc iar si atunci s-ar parea ca-mi face ceva injectii.Si am oroare de asa ceva.
Monica nu stiu ce sa zic cu tensiunea.POate ar fi bine s-o mai iau din cind in cind.
Ele mie mi-a zis pediatra sa fierb carnea separat de legume.Apoi eu o adaug in pireu.
Ma duc sa-mi faca sotul masaj.Ma gindesc cu groaza ca daca nu-mi trece o sa-mi faca injectii.
Va pup pe toate si sanatate multa la toate si la bb.
Dana si Eric

http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/munteanu_iuliana1979/my_photosEric Gabriel[url]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LuminitaB spune:

Fetele, continuarea la cap 42

Aime, sa nu ma bati

LuminitaB
mami lui Tudor 2.12.2004 si a lui Cri 24.12.1998
pozele noastre

Mergi la inceput