Discutii despre tratamente naturiste (2)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jubica spune:

Va sarut pe toate fetele naturale!
Fetele am si eu o intrebare:voi ce metoda folositi pentru depistarea ovulatiei?Am citit ca sunt ceva teste,oare sunt concludente?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirga spune:

Buna fetelor.
Eu sint noua pe acest site, dar de mai mult timp va citeam din umbra. Acum de citeva zile ( 4.05.2005) am inceput si eu un tratament naturist si sper sa ma ajute. Deja se observa unele efecte: la ovulatie simt ca lucreaza si ovarul drept, ceea ce pina acu nu s-a intimplat, si nu mai am tot felul de scurgeri vaginale.
Succes la toate naturistele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

Buna naturalelor,
Adi multumesc pentru cele doua vorbe.
Bafta la proiect , la sapat prin biblioteca si baza de date. Ai grija de tine si sa nu uiti de tratament. Stii ce sper eu? Uite asa ... de ciuda ... ca ai tinut mortis sa ai ghivecele ...
Ti-as dori sa nu mai ai nevoie de ele. Cand ajung ele ... tu sa fi deja ... si sa le tii doar de plante de decor.

Mirga bine ai venit in -ul nostru. Te-am trecut in listutza. Spunene schema ta de tratament, durata CM-ului tau, problemele pentru care te-ai hotarat la un trat. nat.

Jubica eu personal folosesc teste de ovulatie (din cele mai ieftine). Le incerc de 2 luni, tot negative. La un CM normal le incepi din z. 11 si faci in fiecare zi. La un CM haotic ... ca al meu ... le fac doar cand simt ceva. Luna asta ... in z. 21 mi-a iesit testul pozitiv, cele 2 linii rosii erau la fel de pronuntate. Am intrat in alerta ... am luat un pregnil si am prestat la greu. Sa vedem ce iasa, desi slabe sperante...

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=48037&whichpage=2" target="_blank">Copilasi din "flori si plante"
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=47632&whichpage=1" target="_blank">Listutza noastra

Miro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicol78 spune:

Gata fetelor am scapat de HSG si totul e in regula, adica trompele sunt permeabile, in continuare, dr. mi-a dat un tratament pentru ovulatie dar astea sa le iau de luna viitoare din ziua a -2a a CM.
Va multumesc pentru grija si Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

nicol78 bine ai revenit.
Detalieaza putin ... te rog, adica ti-a facut HSG degeaba? Erau permeabile? Asta asa doar de control? Ce fel de trat. ti-a dat pentru ovulatie? Asta te va face sa renunti la cel naturist? I-ai spus ca tu urmezi un trat. nat? Te-a durut? Cat a durat procedura?
Doamne ajuta si la tine si te asteptam cu informatii.

Miro

Mergi la inceput

Buna din nou.
Povestea mea pe scurt e asa: sint casatorita de 10 ani (ii facem in 23.09.2005) si din '98 tot incercam sa avem un copil. In 01.'98 am fost prima data la ginecolog sa vedem ce se intimpla de nu apare nimic si mi-a descoperit prolactina ff mare (3200 cind normal e max. 600)asa ca am inceput sa iau bromocriptin si am redus-o la normal. Apoi am inceput tratamentele: vreo 4 luni am luat Icaclomin + ...., , apoi am trecut la stimulari hormonale cu hormoni injectabili si vreo 3 inseminari artificiale, iar spre final am mai facut si vreo 7 IVF si tot nimic. In 2003 am fost si la Sovata dar tot fara rezultat. Doctorii zic ca totul e in regula si la mine si la sot, nu au gasit nimic (desi aici nu se fac atitea analize si monitorizari cum am citit pe forum ca se fac in Romania), ba un mi-a zis ca daca veneam la el acu 30 de ani mi-ar fi spus ca diagnosticul e ceva in neregula la cap, dar acu, de cind cu emanciparea femeii, nu mai poate spune asta.
Din 04.2004 am intrerupt orice tratament medicamentos (inclusiv bromocriptin pt. prolactina) si am schimbat endocrinologul. Cind i-am spus ca am CM regulat de 28 de zile de cind ma stiu (inclusiv in perioada de tratamente hormonale) si nu am nici un alt fel de simptome din ce mi-a enumerat el, mi-a spus ca lui i se pare ca totul e in ordine dar ca, din diverse motive,(si aici a mentionat frica, stresul, etc.) in singe moleculele de prolactina se asociaza si dau eroare de analiza. Asa a si fost: pe aceeasi proba de singe Prolactina obisnuita e 1300 iar cea monomer de 480. De asemenea si analiza MRI arata ca totul e OK.
Tot din 05.2004 am depus dosar de infiere si am zis ca nu mai fac nici un fel de tratament. Ni s-a spus ca in acest an vom primi un asa ca am inceput sa caut pe net tot felul de informatii despre cresterea BB-ilor si asa am ajuns la forumul acesta. Am vazut ca sint tot felul de ceaiuri si plante care pot ajuta si am zis ca daca le voi gasi aici o sa incerc si asta ca nu poate sa strice. Spre surprinderea mea in mai putin de o saptamina am adunat mai bine de 3/4 din cele necesare tratamentului postat de LIVIAasa ca am mai facut niste sfortari si am mai gasit citeva si iata-mas acu cu ceaiurile dupa mine.
Iau tot ce a scris Livia in afara de urzica moarta, kamayani, cele doua tipuri de supozitoare, seminte de marar si suc de telina - astea nu le-am gasit.
Vad ca am zis ca povestesc pe scurt si m-am cam lungit.
Bafta la toata lumea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stepha spune:

Mirga, bun venit printre fetele naturiste, cum ne zice Miro. Sa fie cu noroc si cu ! Sa stii ca semintele de marar le poti inlocui cu tinctura de marar si eu zic ca e bine sa cauti si sa iei ca sa echilibrezi balanta de estrogen/progesteron din tratament. Cat despre sucul de telina, ala il faci tu cu strocatorul de fructe. Mie nu-mi place telina si tocmai am intrebat-o pe Livia daca pot sa-l inlocuiesc cu pastile. Mi se pare importanta si doza zilnica de suc telina + morcov tot din cauza balantei.
Nicol ma bucur ca ti-a iesit bine HSG, e important. Dar ma alatur si eun intrebarii lui Miro, renunti la tratamentul naturist?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

Va , naturistelor!!!

Mirona, nu ai avut gura aurita de data asta in ceea ce priveste bebe .

Deci, fetelor, haideti sa va zic vesti despre ce si cum... In primul rand , azi dimineata mi-au fost aduse la usa ghivecele de naprasnic. De fapt sunt niste minusculitati, in fiecare din cele 6 canite (ca altfel nu le pot numi) sunt 3 fire de naprasnic, deci va dati seama ca inca nu pot sa ma apuc sa le pasc, ca le termin intr-o zi . Asa ca trebuie sa astept sa prinda puteri, sa creasca putintel...

In al doilea rand, CM luna asta a fost de 36 de zile, pentur ca azi dimineata mi-au venit rusii. Nu a fost o veste tocmai placuta, desi ma asteptam. Dar, vestea buna e ca nu am mai avut durerile de burta si crampele si diareea de luna trecuta, desi nu am fost scutita de tot nici luna asta. Daaaar, ma gandesc ca au fost totusi 36 de zile, ci nu peste 40 ca in ultimii ani. Asta e un aspect pozitiv al tratamentului.

O alta veste ar fi ca m-am pus la regim. Adica, mi-am propus sa slabesc, mi s-a fixat un pitic in cap ca daca slabesc 5 kg e mai usor sa vina . Asa ca... sa imi tineti pumnii!

Va pup si va doresc sa aveti parte de un weekend placut, Adi

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stepha spune:

draga Adi, succese la crescut de plantute de napraznic! Cm mai devreme e un inceput si inca unul bun. Eu tot am citit pe forum sa nu ne speriem de primul CM dupa prima luna de tratament si sunt tare curioasa de ce sa nu ne spriem, presupun ca va fi ceva rosu inchis, ca la o curatire.
Eu mi-am impus de cand am inceput tratamentul si un regim alimentar, adica nu mai mananc carne,cu dulciuri mai putine, paine neagra in loc de cea alba, cu multe salate de legume, cu mai multe fructe, fara racoritoare, cu lactate mai multe, am inlocuit sarea cu sare de mare si vreau sa-mi iau si zahar brun, miere zilnic, cereale, etc. Incerc sa mananc cat mai sanatos.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Stepha

Mirga, bun venit printre fetele naturiste, cum ne zice Miro. Sa fie cu noroc si cu ! Sa stii ca semintele de marar le poti inlocui cu tinctura de marar si eu zic ca e bine sa cauti si sa iei ca sa echilibrezi balanta de estrogen/progesteron din tratament. Cat despre sucul de telina, ala il faci tu cu strocatorul de fructe. Mie nu-mi place telina si tocmai am intrebat-o pe Livia daca pot sa-l inlocuiesc cu pastile. Mi se pare importanta si doza zilnica de suc telina + morcov tot din cauza balantei.

Din tratamentul Liviei am inteles ca semintele de marar + telina se iau doar in prima luna 21 de zile, si aici nu am gasit nici seminte de marar nici tinctura si nici altceva, asa ca am lasat-o balta. Iar cu sucul de telina, e complicat: aici au doar ff putine radacini (au mai mult frunze) si ce au e tare mic ,atos si scump asa ca ar trebui sa iau tot ce au intr-un magazin si nici nu mi-ar ajunge pt o data. Am zis ca iau seminte de telina si asta ar echilibra intr-un fel balanta.
Multumesc de sfaturi si de sustinere.
Mirga

Mergi la inceput