Discutii despre tratamente naturiste (2)
Raspunsuri - Pagina 5
Medeea76 spune:
Fetele, dau si eu o fuga pe la voi, pentru ca de un an si ceva nu mai iau medicamente, ci numai plante. Partea frumoasa e ca de cand am renuntat la chimicale, sunt mult mai sanatoasa. In problema ce ne priveste pe toate, am folosit Kamayani si Napraznic capsule. Efecte: am ovulatie natural (in conditiile in care timp de 9 luni nu am avut nici ovulatie, nici ciclu, cu tot Duphastonul luat), si de doua ori am folosit Kamayani (2-3 pastile au fost de ajuns) pentru a opri menoragia, care era puternica si cu dureri. Eu nu m-am ingrasat de la Kamayani, ci, din contra, am slabit putin, intrucat echilibreaza hormonal organismul. Eu refuz sa iau in combinatie cu alte plante, intrucat nu toate combinatiile au efectul scontat. Despre sotzul meu, el avea foarte putini spermatozoizi (dupa parerea mea), adica 4 mil. Dupa 10 zile de tratament cu Napraznic capsule si Spirulina, nr. a ajuns la 16 mil. Apoi a facut "tratament" 10 zile cu Ginseng dintr-ala la sticlute cu pai si de-atunci am ramas de 4 ori insarcinata.
Va felicit pentru subiect si sper sa avem cat mai multe "naturale" printre noi!
Medeea
Mirona spune:
Medeea76 bine ai venit in
-ul nostru. Cred ca te-am mai vazut si alte dati pe la discutii. Tu mai iei in continuare trat. nat.? Te pot trece in listutza noastra de la pagina 1?
Ce s-a intamplat cu cele 4 sarcini? Sa banuiesc ca le-ai piedut? Daca da, imi pare rau. Ce te-a facut sa nu le poti sustine? Ai gasit motivul?
Eu am facut trei luni acest trat. si nu am ovulat. Am intrerupt pentru o luna, sa-mi refac analizele ... sa vad daca merita ... si acum .... SURPRIZA: am ovulat. M-am apucat constincioasa din nou de tratament. Poate, poate ... raman si eu.
Va pup naturalelor!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=48037&whichpage=2" target="_blank">Copilasi din "flori si plante"
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=47632&whichpage=1" target="_blank">Listutza noastra
Miro
adimercedes spune:
quote:
Originally posted by Stepha
Adi, nu e voie sa trimiti/primesti ceaiuri, tincturi prin posta? Te intreb fiindca sotul meu i-a povestit unui prieten italian despre branca ursului si vrea si el. Ei incearca sa aiba bebe, dar el are putinisi s-au resemnat. cand sotul meu i-a povestit de tinctura de branca ursului au reinceput sa spere si cred ca ar fi disperati daca nu le-am putea trimite de aici. Au zis ca la ei, in Italia, nu exista asa ceva.
Stepha, in Australia guvernul are niste reglementari foarte stricte despre introducerea in tara a materialelor biologice, organice etc (adica cele ce ar putea fi purtatoare de virusi, bacterii si alte cele). Daaaar, am intrebat cum e cu aceste medicamente si mi s-a raspuns ca e ok.
Tu zici ca le trimiti in Italia. Nu cred ca ei sunt asa drastici ca australienii si, in plus, si aici nu am avut probleme cu trimiterea napraznicului capsule. Ai mei le-au pus recipientele nedesigilate, in cutii originale intr-un colet postal, iar chiar deasupra in pachet, in interior, au pus si chitanta si factura fiscala, in caz ca desfaceau pachetul la vama, sa nu existe dubii de nici un fel.
Eu cred ca puteti trimite tinctura de branca ursului fara grija, insa sa puneti in pachet niste hartie de umplutura, pentru a nu se sparge sau ceva. Daca mai ai intrebari, te ajut cu placere.
Adi

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
adimercedes spune:
quote:
Originally posted by jubica
Adi,tu in ce zi a CM esti,inca nu ai vesti?
Jubica, sunt in ziua 35. Astept sa imi vina rusii
.Voi ce mai ziceti???
Va
, Adi"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
jubica spune:
Mironica iti spun eu de ce astazi trebuie sa-i tinem pumnii lui nicol78-pentru ca astazi face HSG.
Adita,nu ar fi cazul sa-ti faci un test de sarcina?
Stepha spune:
Miro, Ilie tudor spunea sa se combine urmatoarele plante: napraznic, branca ursului, ghimbir si scortisoara, sa se faca o tinctura din toate.
Eu sincer, raman la tratamentul Liviei fiindca ce e in manu nu-i minciuna. Ieri am facut 21 de zile de tratament, deci am terminat cu mararul. URAAAAA!
Desi, pe langa gustul de tinctura de branca ursului, cea de marar e floare la ureche.
Miro, vezi sa nu iei branca ursului peste ziua 14 si am citit in privinta laptisorului de matca ca se ia 2 saptamani , apoi 1 luna pauza.
Nicol, succes azi! Sa fie bine!
Adi, mutumesc mult de informatii
adimercedes spune:
quote:
Originally posted by Stepha
Adi, mutumesc mult de informatii
Cu cea mai mare placere. Daca mai ai nevoie de ceva info, zii!!!
Adi

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
adimercedes spune:
quote:
Originally posted by jubica
Adita,nu ar fi cazul sa-ti faci un test de sarcina?
Jubica, ma gandesc sa mai astept cateva zile. CM meu dureaza intre 35 si 45 de zile. De aceea nu cred sa fie vreo veste mare. In plus, mi-am facut un test acum vreo 2 saptamani, inainte de a ma vopsi. Facand acest tratament, nu vreau sa imi asum riscuri inutile. Asa ca mi-am dotat dulapul din baie cu teste de sarcina si imi fac inainte de a pune chimicale pe mine (a se citi vopsitul parului)
.Dar voi ce vesti mai aveti??? Eu inca astept sa ajunga ghivecele alea la mine, ca le-am comandat de pe Gold Coast si e distanta mare. Dar parca mi le-au trimis pe jos
Sa auzim de bine, Adi

Mirona spune:
Aditza te-am suparat cu ceva?
Spune-mi si mie doua vorbe.
you.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=48037&whichpage=2" target="_blank">Copilasi din "flori si plante"
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=47632&whichpage=1" target="_blank">Listutza noastra
Miro
adimercedes spune:
quote:
Originally posted by Mirona
Aditza te-am suparat cu ceva?
Spune-mi si mie doua vorbe.you.
Miro
Mironel, cu sa ma supar, mai??? Cu ce sa ma fi suparat tu??? Nici vorba, nu sunt suparata pe nimeni. Zilele astea sunt doar foarte aglomerata: eseuri, fugit la universitate, povestit cu coordonatorul de proiect, sapat carti in biblioteca si articole prin baze de date etc, etc.
Te rog sa ma ierti ca nu am mai "vorbit" si cu tine. Am urmarit cu sufletul la gura tot ce au zis fetele. Si tot am vrut sa mai zic una, alta, dar multe au ramas nespuse. De exemplu, vroiam sa iti spun ca si eu sunt alaturi de tine in decizia ta de a nu lua anticonceptionale (si mie mi s-a sugerat anul trecut de catre medicul ginecolog ca ar fi o solutie sa iau Diane 35 cateva luni, vreo 5-6, apoi sa intrerup brusc si sa raman insarcinata - poate!), dar am preferat sa nu mai iau chimicale. Eu luasem cativa ani, vreo 3-4, dar a trebuit sa renunt la ele din cauza ca imi schimbau mult prea mult ph-ul vaginal si faceam lunar candida si infectii urinare. De cand le-am intrerupt nu mai am nici o problema de acest gen. Deci sunt alaturi de tine cu tot sufletul
.In plus, m-am bucurat sa vad ca ai revenit la tratamentul naturist, mai ales ca la inceput nu erai asa de convinsa si de optimista. M-am bucurat sa vad ca speri intr-o sansa, oricat de mica. Si sunt alaturi de tine in fata acestei sanse si sper din toata inima sa ai si tu parte de
cat de repede - trebuie cumva sa ne molipseasca fetele care deja sunt
...Si, sa stii ca apreciez tot efortul tau de a intretine listuta
si de a ne mai trage de maneca atunci cand nu mai zicem nimic (asa cum am facut eu acuma Acuma fug la dus, ca maine e o zi plina, chiar daca eu nu prea am chef...
Sa aud numai vesti bune de la tine! Adi

si s-au resemnat. cand sotul meu i-a povestit de tinctura de branca ursului au reinceput sa spere si cred ca ar fi disperati daca nu le-am putea trimite de aici. Au zis ca la ei, in Italia, nu exista asa ceva.